За нашия миротворец няма ляво, няма дясно (и) в Америка

Преди да се види с президента Тръмп нашият премиер Борисов се видял с представители на фондациите на двете водещи партии в САЩ. Едната се води лява, а другата – дясна. По американските стандарти, които нямат нищо общо с балканските. https://www.mediapool.bg/borisov-vav-vashington-vie-tuka-si-se-karaite-u-nas-ima-myasto-i-za-republikantsi-i-za-demokrati-news300604.html

За Борисов обаче тези разлики между лявото и дясното нямат значение и в Америка. Заявил на левите и десните там, че и едните и другите са му еднакво близки, съобщават придружаващите го осведомители на българската общественост.

Както се подразбира, Борисов е  готов да (у)служи със себе си не само като мост между Изтока и Запада (да минават по него, да го газят щом трябва, но само да има мир, руски туристи и платноходки в Черно море, за да не дразним Путин) , но и като помирител на лявото и дясното в Америка. Само трябва да го помолят и чаровникът ще помири скараните американци.

Във вица за сутиена като емблема на социалдемокрацията това е обяснено по следният начин:

Обединява левите и десните, притиска силните и подкрепя слабите. 

6 мнения за “За нашия миротворец няма ляво, няма дясно (и) в Америка”

 1. Нямаше ли кой да му светне на този формен идиот, че да се Фалиш, че си бил приет от Барак Обама часове преди наследникът му те вкара отново в голямата бяла къща е равносилно на самоубийство. ДТ само като чуе за БО и на кървя окото и му ставаш, меко казано, несимпатичен завинаги.

 2. Предлагам Борисов да ходи по-често в Белият Дом. Такъв един усмихнат, лъчезарен. А в къщи, пред журналистите такъв един намръщен, отблъскващ.

 3. Извинявам се и за това включване но долното инфо допълнително ми вдигна настроението. Да ни объркат с Белгия и то в любимата на Тръмп телевизия FOX не ще да е било случайно. Непосредствено след руско-турско война довела частично до възстановяване на българската държава
  тогавашните управници, хич не ще да са били глупави вземат за модел в гражданската част на правото белгийският. Рецепиране на мах.
  Много информирани ще да са тези от FOX.

  https://offnews.bg/offtopic/eto-koj-se-sreshtna-s-tramp-spored-fox-news-716239.html

 4. Във в-к „Стършел“(единствения, който чета)попаднах на неологизма „широкоплещеЩ“. Описва Го доста точно!

 5. “Съединените американски щати приветстват предложението на България за създаване на военноморски координационен център във Варна в подкрепа на инициативата на НАТО за адаптирано предно присъствие. ”
  Уха, ще има парламентарен контрол!!!… Корнелия ще пита този майкопродавец какво точно е обещал на четири очи и да не е казал някои “меруи” (по “Двойникът”) за американска база? И няма ли да изградим такъв координационен център и с Русия?… Добре, че този център вече е изграден в Камчия…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.