Шоуто на Тръмп и Борисов, (не)отразено от официоза на българските власти

  Очертава се да има наказани сред придворните на Борисов , изпратени да отразят в САЩ колко добре е приет от президента Тръмп нашият неотразим премиер.

Правителственият официоз ПИК обещава да осведомява за всичко и дори “на живо” относно “историческата среща”. 

Звездомира Мастагаркова, специален пратник на официоза, снима с мобилния си телефон посрещането пред входа на Белия дом на “най-големия геополитик в света” ( нагизден с този суперлатив от самата нея в предишен коментар по друг повод ). Но поради факта, че е държана на разстояние, тя не успява да документира как Борисов и Тръмп се прегръщат, засенчени от автомобила, докарал българския премиер. 

“Не успяхте да видите прегръдката, която беше много топла”, разказва на жадните за подробности зрители на официоза ПИК репортерката Мастагаркова. 

 

 

 

Мъка…

На стоп кадрите от видеото се вижда все пак, че Борисов се опитва по навик да командва шоуто, като попрегърне и побутне покровителствено своя домакин на влизане в собствения му ( бял ) дом, но началникът Тръмп бързо взима инициативата и на свой ред влиза в ролята на побутващия покровителствено госта си от Балканите. 

Очаквайте  продължание на шоуто.

10 мнения за “Шоуто на Тръмп и Борисов, (не)отразено от официоза на българските власти”

 1. Погледнете внимателно снимката. Баце е курдисан точно зад знамето на американският ВМФ. Случайност? Не бих казал. В живота няма случайности. Има не опознати закономерности. Въпрос на технологично време е то (знамето на флотата на най-главният ни съюзник) да бъде побито на пилона в бъдещата военноморска база на НАТО на родното крайбрежие. Каквито и обещания да е давал Бочко на решетников, колкото и да са го предупреждавали, че това е червената линия която при никакъв случай не трябва да преминава. Опъне ли се, Збогом, дет редеше червеният му авер Серго с когато, забавление за не порасли дебили, заедно в “свободното” време гледали сериали от повърнята “Ние сме на всеки км”.
  Свърши се с въртенето на дирника по сите азимути и седенето на два стола. Или си лоялен съюзник на най-могъщият в историята на планетата военно-политическият съюз или чемодань, аеровокзал, масква.

  https://faktor.bg/bg/articles/zapochna-sreshtata-borisov-tramp

 2. Слугинажа винаги е на линия и готов да обслужва простотиите на “любимеца” им, но не се знае до кога?

 3. Николай Ненчев: България е превърната в явочна квартира на руски шпиони

  Борисов опитва да омилостиви Русия, но това не може да се случи

  https://faktor.bg/bg/articles/nikolay-nenchev-1-2

  Нелеп и неуверен в САЩ, Каракачанов не приличаше на натовски министър, дори и на балкански войвода

  Съвсем не е случайно, че за създаването на координационен център за натовски кораби в Черно море съобщи Борисов, а не военният министър

  https://faktor.bg/bg/articles/politika-hlyab-i-pasti-nelep-i-neuveren-v-sasht-karakachanov-ne-prilichashe-na-natovski-ministar-dori-i-na-balkanski-voyvoda

 4. @SMS
  Каракачанов с куфарите ми напомня на историята на Бай Ганю с килимчето…
  Да ме прощава Бай Ганю…

 5. Само като видях военното министърче как слезе от аероплана, загубих ума и дума. И това бостанско плашило управлява армията ни? колкото и нищожна да е. Самочувствието ми на военнослужещ падна с 90 процента.

 6. В този Команден координационен компютърен център (С4) ще бъдат С4 моделите на ЮЕс Нейвито, с помощта на които ще се играят компютърно асистирани екзерсайсиз (военноморски маневри) а това е нещо страшно за Путин. В този център ще се проиграва нееднократно неговата политическа и физическа смърт.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.