Симов в плен на нагона на нагана

Купи билет
Местните избори, на които в София Нинова и компания се опитаха да прикоткат десни избиратели до степен, че самата тя обещаваше да гласува за десните при евентуален балотаж на десния кандидат с Фандъкова, отминаха безславно за червените. Близките до нея пропагандатори, като лично благодарният й длъжник за депутатското си място бивш американфил Александър Симов, бяха временно запряни в кошарата на приглушеното блеене след дълъг период на истерично вряскане срещу същите избиратели, наричани преди това упорито от него “психодесни”.

Мимикрията приключи. След изборите отново насъскаха русофилската си пропаганда да облайва дясното. Отвързаха пак Симов с излияния в агенцията с порнографския уклон ( това му отива поначало – в текстовете му често се леят потни еротични фантазми на комплексирано мъжле ), която иначе преследва с охулваща кампания Нинова и чупи рекорди по култ към личността към Борисов, какъвто и кумирът му Живков не е виждал в публичното пространство. 

Не търсете в този факт противоречие. Отдавна е известно, че крайно бесните си приличат с леваците от крайната периферия на живота, докопали се до важни ( в собствените им очи) позиции. 

Два дни му стигнали да се разхожда наскоро в студа из Москва, за да изпита завист към Русия и руснаците, хвали се със своята бърза схватливост Симов. Завиждал заради добруването на пенсионерите ( субсидирани с приходите от скъпия газ, с който Путин рекетира България монополно). От друга страна видял и много млади хора. Абе, рай, нищо че е леден. Руският свят, който с нищо не привлича нито младите българи ( освен самия Симов, но само като транзитен пътник към топлата Армения), нито българските пенсионери, го накарал да не се чувства горд, че е българин, споделя мъката си пътешественикът. 

И в този миг на блаженство насред московския студ и благоденствие от московски тип в текста му се появява контрапунктът на всичко прекрасно : Иво Инджев. Симов не искал да смущава съня му с тези свои мисли, но държи да спомене Иво Инджев в подигравателен контекст. 

Всеки, който е отглеждал дребосъци, знае, че те се опитват да се налагат понякога пред по-големите , за да се утвърдят като личности. Но един ден дребосъците порастват и престават да си избиват детските комплекси. Онези, които не успяват да ги преодолеят, си остават дребосъци през целия си нещастен живот. Защото винаги се намира някой по-голям, който да ги комплексира. 

Симов може и да не иска да ми смущава съня, обаче не е познал. Нали съм “психо”, за какъвто многократно ме е обявявал и преди (  но не и по време на местните избори в София).  

Присъни ми се как в Русия бият, затварят, тормозят по всякакъв начин журналисти, обвинени, че с дейността си служат на чужди държави. Погнаха тези “предатели” вече и в последния остров на свободното слово в тясната за тях необятна Русия. Предстои да бъдат заставени да си траят дори и в интернет с риск иначе да бъдат осъдени и хвърлени в затвора. Путин Велики готви законова секира като за стрелците , клани буквално и лично от Петър Велики за назидание за тяхното непослушание. https://www.dw.com/bg/вижте-какво-се-случва-в-русия/a-51541881

Събудих се и установих, че кошмарният ми сън е самата реалност в руския свят днес. Там дори за намеци в полза на друга държава, да не говорим за  твърдения, че не си горд с Родината си, те обявяват за предател. Преследват съдебно, с глоби, с тюрма, уволнение и прочее репресии журналисти, мнозина от които са принудени да бягат в чужбина. Нещо, което и Симов е свободен да направи. Да вземе да избяга в обинтованата му земя, ама да гледа да попадне някак си наистина в Москва в ролята на субсидиран пенсионер, защото в останалата част на Русия му е жална матушката какво го чака.

Симов да пита също така някои оцелели от съветските концлагери стари български комунисти или техните близки как в комунистическа Русия са им “благодарили” за овчедушното преклонение пред СССР. Поучително е тази “благодарност” Тя бяснява защо и на най-проклетите комунисти у нас и през ум не им минава да се преселят в руския рай(х), от който са се учили на масови репресии, включтелно по национален признак, в германския райх. 

За разлика от Симов, мога да декларирам, че се радвам да живея в България. Тук, пак за разлика от партийно проспериращия Симов, такива като мен щадящо ги разкарват от работа, но им позволяват да съществуват в интернет и да пишат омразни на властта книги. 

Преследван съм за дейността си засега само с анонимни заплахи с убийство по русофилски подбуди и от улични хулигани с русофилски маниери ( пак като Симов, участник в скандирания на един т.н. контрамитинг с крясъци “фашистките п.тки” и “фашистки свине” ). Което е дреболия в сравнение с онова, което се случва и заплашва руските журналисти със собствено мнение – не дай, Путин, да е опозиционно!

  Колкото до фиксираните върху скромната ми личност, побъркани от персонализирана си омраза мои хулители,  които не могат да устоят  на нагона на нагана, би трябвало да ги оставя да се давят в пяната, извираща от кухините на празните им глави, пълни единствено с класово-партийна злъч, забъркана по съветска рецепта. Но тъй като тези гласовити кратуни са на една ръка разстояние от властта в доказано току – що за пореден път в съдружие с техните побратими от ГЕРБ, грижейки се солидарно за партийното си субсидиране от моите данъци, все пак се чувствам длъжен да платя противния ми данък “обществено мнение”. Защото не ми е безразлчино какво ще стане ако болните от нагона на нагана се настанят на върха на властта и си го размахат от диктаторски позиции. 

Колко трябва да е интелектуално недоносен човек, за да се провикне през екрана хората да не четат книгата на Иво Инджев, която самият Симов не  е чел и се заклева, че няма да я прочете, но заклеймява не само автора, а на практика и читателите му? Ако човек с такъв нагон се докопа до нагана на властта, каква ли “справедливост” ще раздаде на авторите на книги, достойни само за кладата на злобното му невежество? https://ivo.bg/2018/07/13/червендалестият-депутат-симов-потвъ/

 

 

 

С други думи, с този текст си върша сам “черната работа”, вместо за се моля на техния Бойко да ме защитава от кандидатите да въведат газови камери със спонсорството на “Газпром” в рамките на препоръчаната от руския генерал от КГБ Решетников “зачистка” в България.

Правя го не на последно място и заради това, че предпочитам да съм европеец и българин, за разлика от любимеца на червените бабички ( видно от снимката по-долу), който изпада в завистлив евразийски транс пред благоденствието на московското пенсионери, чийто благодетел Путин брани от моя скромност. Не желая да съм безгласна буква в анекдота, който незаслужено ме величае като заплаха за великата ( им ) Русия, която бранят от мен. 

 

 

 

В своята “История славноболгарская” монахът е попитал “юродите” на чист български, станал основа на руския език, поради что се срамят да се нарекат българи. Само че от юрод можеш да получиш юродиви заклинания, но не и смислен отговор. 

 

14 мнения за “Симов в плен на нагона на нагана”

 1. Двете снимки още по-силно илюстрират прекрасният текст. На горната, Личност която живее в хармония със себе си, с близките и обкръжаващият го свят.
  На долната, самодоволен Прасчо който е способен единствено да свети с отразена светлина. Надскочил с “пъти, пъти повече” собственото си нищожество играейки го публична “личност”. ДГД!

 2. Господин Инджев,каквото и да кажа, ще бъде слабо.
  Остава да Ви пожелая сили и вашият труд да Ви носи щастие.

 3. Извинявам се за новото включване но долното четиво е предназначено преди всичко и най-паче за саша симава. Защото както у нас тарикатите, га им изнася де, с пяна на уста и блясък в очите ни припомнят:”София не е България” това с още по-голяма сила важи за легналата му на сърце-масква. масква не е глубинката. На всичкото отгоре статията е на любимият МУ съвеЦкий диалект. Приятно четене тав. симав.
  https://newsland.com/community/7285/content/kak-v-rossiiskoi-glubinke-vyzhivaiut-na-minimalku/6956882

 4. Не мога да твърдя, че явлението Кирияк Стефчов, ака Ал. Симов е типично българско явление, винаги се намират такива верни на поробители лакеи, умните от тях, го правят за пари, глупавите – от фанатично невежество.
  Между другото, не е ли време евфемизма “ковунистически режим” да отстъпи място на конкретната формулировка “съветско робство”?

 5. В РФ само горивата са по евтини,хранителните соки са по скъпи,нашата мин.пенсия по покупателна способност за хранителни стоки се равнява на средната руска.Младив Хрю-Хрю Хрушчов не е в час,в Москва пенсиите са различни от провинцията.И да му напомним,че заразените от СПИН са 1.060.000 души,панимайш?

 6. Към NICOLAI CHRISTOV:
  И двете формулировки комунистически режим и съветско робство, както и русофилството, прикриват истинската причина за всички нещастия и злини връхлетели БЪЛГАРИТЕ от 1878 година, досега. Да се забрави и изтрие от паметта на БЪЛГАРИТЕ, че страната, която ги е създала и наложила над БЪЛГАРИЯ е Русия. Защото нейните реални вмешателства и действия (отравяния, убийства, метежи, подкупи, окупации, докато се стигне до охранявания от нея кървав дивашки терор 1944 година) са естествено следствие на имперската и политика от основаването и, досега и занапред. И тези, които клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка не са нищо друго освен идиоти и изменници. А НИЕ? А НИЕ сме свободните и демократични хора, ние просто сме БЪЛГАРИ и ЕВРОПЕЙЦИ и като такива сме длъжни да освободим страната си от руския диктат наложен от юродите-родоотстъпници. И това ще стане толкова по-рано, колкото по-бързо разберем, че ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ Е ОБЕДИНЕНИЕТО на всички свободни и демократични хора, на всички БЪЛГАРИ и е алтернативата на Московско статукво (Борисов-Нинова-Доган).ХО!

 7. @Никола Христов,
  За съжаление не беше съветско робство. И окупацията е продължила малко време. Нашите юроди ни бяха поробили. Може НКВД да се е готвело да разстреля (или изпрати в ГУЛАГ) Захарчук, ако не се е бил застрелял преди да го хванат(украински белогвардеец, началник на софийската пожарна), но Райко Алексиев не са го убили окупаторите.
  А иначе и аз, който обичам да наричам нещата с истинските им имена, се затруднявам да намеря точния термин. Засега слагам “социализъм” и “комунисти” в кавички…. Във в. Стършел сполучливо използват “живковизъм”, но това е частен случай на престъпния режим

 8. Без окупаторите нямаше да има комунистическа партия/подчинена на чужда държава/ на власт и десетки хиляди убити без законен съд.Нямаше да има съдени за това,че са защитавали държавата,народа си и закона от подводничари,парашутисти и имащи в задния джоб на панталоните си/протокол за обиск на Антон Иванов/1500 щ.д.,когато една двуетажна къща в центъра на София е струвала по малко.

 9. Чета коментарите и оставам с усещането, че се завързва спора “яйцето ли е по-първо или кокошката”. И на по-първото как да му е името. Много важно!…
  Пък аз, грешният, си помислих, че основният акцент в статията е повърнята на плазмодия сымав срещу ИНДЖЕВ… Персонализираната омраза, класово-партийната злъч на сашко-извратеняка, гарнирани в пътеписния му махзар с патологична любов към мъртви сибирски полета!
  Мисля си още, че когато /ако/ някога се нормализира държавата ни, не руски шпиони, а подобни на сымав човешки отпадъци ще трябва да отправяме на изток. От хуманни съображения – обичащите България да отдъхнат, а отпътувалите, най-сетне да заживеят в мечтания от тях рай…

 10. Само преди 10 години симАв възхваляваше САЩ и демокрацията:
  https://bit.ly/2DWnPDp
  Защо и как е подменил своята геополитическа ориентация?!?!
  Навярно всеки се досеща ,че това се дължи изцяло и само на петрорублевите “грантове” от алфа-гасударят си Путлер, НАЛИ!
  Така че симАв е един РУБЛОфиль, който преди това е писал дитирамби за САЩ, и нищо друго!
  Спрат ли му рублите , той ще спре и лакейските си подмазвания към Путлер и путлеристкият рай(Х)!
  За симАв всичко е рубли, НАЛИ!

 11. Смятам, че и г-н Инджев и коментиращите попадаме в капана на този плазмодий, ментален кастрат. Познанията по информатика на неговата аудитория се свежда до боравене със skype за връзка с наследниците им в чужбина и плазмодия използва името на г-н Инджев за да се споменава името му и сред друга аудитория. Няма лоша реклама. Игнориране е най-добрия отговор за менталните му мастурбации!

 12. На снимката отдолу ДЕБЕЛ МАЗЕН пе..л и стари КОМУНИСТИЧЕСКИ КОКОНИ това е сбирката с а. съимов! Господин Инджев можете пак да не ми пускате коментара!IIC…..oIL.

 13. Четиво за русковлюбени Говнояди, навсякъде по света:

  Другарчета симовчета мили Курленелки и подобни ГОВНОЯДЦИ,

  В света има ЕДИННИ критерии. Kато не си ги приел и нямаш ум за тях прав ти път!
  Отивай си в ЕврАзия!

  Не е kритерий, че ти харесал някакъв град, излустрен умишлено от враговете на свободата и нормалните стандарти. Та столиците на Сапармурат Ниязов и на Адолф Хиткер също блестят, хората в тях изглеждат нахранени, загладени.

  И тези критерии, естествено, не са руски, нито произтичат от Русия.
  Тези критерии, или стандарти, могат да бъдат обобщени в няколко направления, няколко “свитъка” – 5-6 на брой. И десетки допълващи ги.
  И който е най-близо до тях, те това е. Която страна. Което общество ги поддържа и спазва най добре. (Дали руското??)

  Първи критерий/стандарт: Универсална декларация за правата на човек, ООН, 1948 г.:
  https://www.un.org/en/udhrbook/pdf/udhr_booklet_en_web.pdf (нищо, че е подписана и от Русия, нищо)
  КЪДЕ стои Русия?

  Втори критерий/стандарт: Eвропейска конвенция по правата на човека, 1950 г.:
  https://www.echr.coe.int/Documents/Convention_ENG.pdf
  КЪДЕ стои Русия?

  Трети критерий/стандарт: Свобода.
  Фридъм хауз.
  https://freedomhouse.org/report/freedom-world-2018-table-country-scores:
  КЪДЕ стои Русия?

  Четвърти критерий/стандарт: Свобода на словото/печата/изразяването:
  Репортери без граници
  https://rsf.org/en/ranking
  КЪДЕ стои Русия?

  Пети критерий/стандарт: Върховенство на закона:
  https://worldjusticeproject.org/our-work/research-and-data/wjp-rule-law-index-2019
  КЪДЕ стои Русия?

  Да не говорим за още десетки:
  БВП на глава. Свобода на икономическата инициатива. Ненамеса на правителство в обществен и личен живот. Успешна борба с корупция и организирана престъпност. Липса на /следи от/ комунизъм нацизъм национализъм авторитаризъм. Нормален демократичен процес сред нормални демократични институции. Равнопространствено развитие на всички в една страна области градове села…
  КЪДЕ стои Русия??

  Типично руско село
  https://narzur.ru/russkaja-derevnja-genocid-ne-pokazannyjj-jashhikom-dlja-idiotov/

  Типична руска магистрала из страната
  http://www.ssqq.com/archive/vinlin27c.htm

  По времето на Путя само 50000 политически беглеци oт Русия в САЩ
  Обратна посока – Няма…

  И Тъ Нъ…

 14. уважаеми г-н Чукундур, взимайки под внимание Вашата предпоследна изява, и сегашната, въпреки всичко, бих желал да Ви благодаря за ценната информация на руски. Иначе нямаше да имам възможност още един път да се уверя в ценностите на руския мир. Ако бих направил съпоставки с България, точно поради последвалите ДВЕ освобождения, в множко райони, точно поради направените „успешни“ копия на строй и начин на живот, големи разлики едва ли още съществуват. Най-много ми прави впечатление, че голямо число от нашите съграждани, дори софиянци, горди собственици на соц-панелките, все още ползват бански помещения, в които поради липсата на душови събирателни вани, трябва да джапат всяка сутрин в помията СИ. Да, за такива западни тъпотии, великият Съветски Съюз нямаше време да се замисля и твори, както и за тоалетната хартия. Те и ние, вечните им слуги, трябваше да се концентрираме в „строителството“ на комунизма. Ето, както разбирам, явно са го пострили. Иначе, Вашите допълнителни примери, които ни давате, поради тяхната обемност и липса на време само прехвърлих по диагонал. Както и да е, благодаря Ви за информацията и със здраве.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.