Номинирам Бойко Методиев Борисов за Миротворец на годината по света и в Родината

Годината си отива, а още никой не предложил Бойко Методиев Борисов за миротворец на годината. 

Беше Мъж ( май не веднъж) на годината. 

Определян е и като най-добрият футболист (  от тежка футболно-боксова категория, в която е заедно с Цацаров и Каракачанов ). Като гол майстор ( вкл. и като майстор на голото самопоказване на мъжка гръд от периода преди да заприлича на тюлен, но не точно като американски командос ) се равнява единствено на единствения в световен мащаб Путин, най-добрият хокеист на неговия си хлъзгав от лъскателства терен.

Абсолютно сигурно е и че Бойко Методиев Борисов е най-добрият пожарникар сред премиерите на на Европа, Азия и Латинска Америка. 

Африка е изключение при паралела по меридианите на черния континент. Там си имаха Иди Амин, диктатор на Уганда, който е бил кечист и предложи в това качество на престарелия си съсед, президента на Кения Джомо Кениата, да решат граничните си спорове в личен двубой. Уважаемият колега Иди ( амин, покойник вече), се оказа и канибал. Откриха човешки останки в неговия хладилник след кончината му като беглец от рподината си в Саудитска Арабия. На този тепих на сравнението нашият премиер печели двубоя с угандийския кръволок ( аналог), издигнал се от низините до върха на генералската йерархия мълниеносно с лакти, нокти юмруци. 

Бойко Методиев Борисов е доказан човеколюбец, а не човекоядец. Ядец, човеко, който злословиш по адрес на преродения Човек от народа!

Бойко Методиев Борисов няма конкуренция по показателя Охранител на века на короновани особи – на царя от Правец и на царя от Мадрид – в качеството на бивш застраховател, предпочетен пред колегите му с рекетьорска репутация от зората на нашата демокрация.  

В Русия наградиха Бойко Методиев Борисов хдва пъти. Веднъж от страна на преродения комитет за гасударствена безопасност с почетен знак конкретно за отлично сътрудничество като генерал от МВР и втори път с орден “Александър Невски” заради дружбата с Русия изобщо. Което също го прави единствен и ( вече 10 години ) незаменим премиер в най-новата ни история. Защото в старата ни история от времето на НРБ редниците също ги правеха генерали и ги награждаваха за вярна служба с постове по указание от Москва. 

Хайде, за самата Нобелова награда е ясно защо не го предлагат. Чужденците може да го прегръщат, целуват, милват по тила ( както Юнкер на една сесия в Брюксел ) или да му мерят гърба с педи гърба ( както Берлускони в София), но това не значи, че не му завиждат тайно, лицемерите му с лицемери ( всичките, не само онзи, който с педи му го мери). 

Да вземем белгийците. Цяла година живеят без правителство, докато Бойко Методиев Борисов управлява трети мандат. Кърти мивки с усмивки. Не само ще му завиждат, а направо го мразят. Но на тях им е лесно. Магистралите им са построени отдавна и дори са осветени до една поради факта, че дедовците на белгийските премиери не са били убити от белгийските комунисти.  Докато Бойко Методиев Борисов трябваше за започне направо от нулата. И няма да спре докато не построи поне една стотна от отова, което е построил Тодор Живков, което по собствените му думи е огромен успех ( както сподели с нас в едно интервю от Италия през 2010 г).

Да припомня точният цитат, за да не каже някой, че пак му се подмазвам, като го хваля за успехите и го предлагам за награда:

“Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство”. https://19min.bg/news/8/31771.html

Като стана дума за безнадеждно изостаналата от нас по показателя стабилност Италия, там са много зле и има защо да ненавиждат Бойко Методиев Борисов, нищо че доста прилича физически на Мусолини, любимец на днешните лигльовци от Северната лига. Италианците са световни шампиони по правителствени ротации. Направо са за смях в сравнение с нашата стабилност. Трябва да сме благодарни на Бойко Методиев Борисов.  На лигльовците магистралите са им построени също от предишните бойкоборисвоци.  Обаче мостът им Генуа падна, докато Бойко Методеив Борисов не само си пада по строителството на мостове, но и е жив мост между Изтока и Запада.

На Балканите направо не могат да си поделят нашия премиер. Северните македонци го боготворят, стига да са социалисти. 

Южните ни съседи може да се карат помежду си до бой, но с Бойко Методиев Борисов не смеят да се закачат. Той е единственият приятел на Ердоган, освен Путин. 

Беше пръв приятел с Ципрас, сега е още по-приятел с неговия враг Мицотакис. 

Само румънският президент с немското фамилно име се опита да му мъти водата ( в Черно море) с идята за флотилии, но на Бойко Методиев Борисов тия не му минават. Обещал е ( на Путин), че няма да допусне флотилия да  си развява натовския байряк, за да могат спокойно да акостират  на нашия бряг платноходки с руски туристи със зелени униформи без опознавателни знаци. 

Напоследък Бойко Методиев Борисов се радва особено на реципрочната френска любов. Той обича ядрената енергетика. Франция, която е зависима от нея до болка, но не по съветски причини, също. 

Франция на Макрон мрази жълтожилетниците, а той- жълтопаветниците. “ Да защитим потурите, вън жълтурите” може да стане лозунг в духа на управлението Му с разединениете патриоти и да ни доближи до Франция най-псле, след като от близо век и нещо тя закриля Сърбия и дава подслон на антибългарски форуми, като подписването на договора от Ньой през 1919 г. и на Парижкия от 1947 г., на който СССР прозорливо отказва да лобира за България като съвоюваща сила срещу Германия, предчувствайки, че след някакви си 45 години окупация България ще пожелае да се присъедини към просперитета на победената Гармания, бягайки от мизерията на съветската победа.  

Мога да дам ооще обосновани прод(по)ложения за награждаването на Бойко Методиев Борисов с Миротворец на годината. Например той е страшен, направо яростен фен на ядрената енергетика. И Фукушима да се повтори, цунами да се надигне от гьола в Белене, пак ще се целува с ядреното лоби като с руски посланик. Няма да миряса. Бори се за Мирен атом за мирни цели, който сплотява мирните руски производители на ядрени централи с миряните и в най-земетръсната зона на България. 

Да сте чували Бойко Методиев Борисов да желае ядрено оръжие? Не сте. Няма и да чуете, но не защото той шепне, а защото , както вече се обосновах предположително, той е Миротворец. Като Брежнев, Хрушчов и Живков, комуто е разтривал ушите и прочее негови предшественици в борбата за мир. 

Номинирам го, пък лъскателите да се пукат от яд, че не са се сетили сами. 

НА СНИМКИТЕ:  Бойко Методиев Борисов сочи на Тръмп, вожда на белия американски пролетариат, пътя към светлото бъдеще, подобно на Ленин, посочил този път на световния пролетариат. 

 

6 мнения за “Номинирам Бойко Методиев Борисов за Миротворец на годината по света и в Родината”

 1. От пространният коментар на ТАСС “Големият брат винаги прощава” избрах “признанието им, сигурно е въпреки щенията на Баце, че вече феновете на матушката са паднали от 80% на 50%.
  “Всички събеседници на ТАСС са съгласни, че България има запас от доброжелателно отношение към Русия, дори и това да не намира отражение в настоящата политика. „Що се отнася до Русия, общественото мнение се разделя на около 50 до 50“, казва Шумицкая.
  „Въпреки това разликите в поколенията също са очевидни: страната ни е много по-симпатична на възрастните хора, а мислите на младите хора са насочени към Европа“.
  http://www.focus-news.net/news/2019/12/13/2729279/tass-golemiyat-brat-vinagi-proshtava-zashto-rusiya-i-balgariya-se-karat.html

  От вторият линк на видеоклип се вижда любимият политгуру на триждий премиеринът ни как посещава тоалетна в Елисейският дворец. Този параноик, за мен вероятно е номер 1 на всички времена и народи сред държавните глави е такъв шубелия, че колкото и да шантажира, никога няма да натисне копчето. Излезе и инфо, че Макрон е разрешил по време на преговорите в разширен състав да присъства негов бодигард с пищов на кръста. Нещо което не е правена на подобни срещи повече от хиляда години. Въоръжен да бъде част от делегацията.

  https://fakty.com.ua/ru/videos/kumedni-momenty-normandskoyi-zustrichi-kurjozy-zelenskogo-i-putina-u-paryzhi/?utm_medium=referral&utm_source=idealmedia&utm_campaign=ictv.ua&utm_term=1280171&utm_content=8200438

 2. Добре, че сте Вие, господин Инджев!
  А то ние, 80-те %, се оказахме и недосетливи, и сякаш недостатъчно благодарни… 🙁

 3. а какви са били мерките за безопастност при посещението му в Екатеринбург-всички шахти и капаци на канализации са били запечатани с монтажна пяна и ежечасно контролирани,всички хора имащи прозорци и балкони гледащи към улицата по която ще мине с кортежа,са предупредени въобще да не се приближават до прозорците.Чуеть кошка чье мясо сьела…

 4. Русия щяла да наблюдава Черноморския регион с нов информационен център в Гърция ???
  (А България що да не наблюдава Черноморския регион с нов информационен център в Албания, от там видимостта е по-добра, планини…) 🙂

  https://faktor.bg/bg/articles/rusiya-i-gartsiya-zapochvat-proekt-za-sazdavane-na-tsentar-za-informatsiya

 5. бокоТИКВАТА трябва да бъде номиниран не само за “миротворец”, той трябва да бъде “номиниран” и за Нобеловата награда за мир! Все пак никой не е никой , досега, не е предлагал платноходките да са символ на мира!
  Имало е предложения за маслинова клонка или пък за гълъба ,като световни символи на мира, но…… носега бокоТИКВАТА предложи и платноходките да “символизират” мира, НАЛИ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.