Премиерът с нова премиера в края на годината – заслужава да е Артист на годината

Нашият неуморен премиер се изяви през отиващата си година като “геополитик”, но я изпраща като геолог, разкриващ лично причините за натрупаните проблеми с пренасянето на вода за останалия на сухо Перник, демонстрирайки в поредно видео как дава ценни указания на професионалисти и зове за строго наказание на виновните за сушата. https://pik.bg/първо-в-пик-tv-борисов-извънредно-на-инспекция-в-перник—вика-на-място-прокурори-и-полици-news893899.html

 

 

 

До момента премиерът изневеряваше на навика си да се среща с протестиращи в кабинета си. Явно беше преценил, че гневът на перничани не може така лесно да бъде овладян само чрез приласкаване на част от тях на собствена министерска територия. А да отиде и да ги успокоява по време на самите протести пък си е опасно… 

Днес обаче, в разгара на коледния празник, той предприе обходна маневра на терена на пернишкия скандал, който хвърли сянка върху безоблачната му собствена ретроспекция на успехите му през 2019 г. Премиерът се появи изненадващо на обект край пресъхналия гьол ( ако използвам собствените му изразни средства) в позата на строгия генерал, който нарежда какво да се прави за овладяване на кризата. 

 

 

 

 

Сред струпана тежка техника, екипи на ВИК, двама мобилизирани и доставени лично от шофорьора им Бойко Борисов министри, както и сред цивилни полицаи, главният герой на разпространеното видео изигра ролята на главнокомандващ, разпрределящ задачите на подчинениете си , застанали мирно, съгласяващи се с кимане на глава с всяка негова дума. Но в един момент изчерпа репертоара си. 

Когато приключи с демонтративните закани към винониците и с указанията към министрите, инженерите и работниците, премиерът взе да се кръсти и да зове на помощ небето – дали беше молитва за валежи или призоваваше лично да му помага Началника ( както не веднъж се е изразявал за Господа), е въпрос към въображението на зрителите на поредното му театро. 

 

Поредната премиера на премира дава основание да бъде обявен за победител в още една годишна класация: артист на годината!

13 мнения за “Премиерът с нова премиера в края на годината – заслужава да е Артист на годината”

 1. Господин Инджев, най-сухите месеци,в смисъл, с най-малко валежи за София са зимните. Значи и за Перник са най-сухите. Вода за перничани няма да има скоро. Няма откъде да бъде доставена. Вече пламват болести. Това е положението. Артистичните трикове Борисов, полицията, жандармерията и прокуратурата, няма как да докарат вода. Дори от девет дерата да носят, вода няма! Пряко отговорност за кражбата на водата носи правителството. Като пиша “кражбата на водата”, това е точна така. Водата е открадната! Открадната е за речните вецове по течението на река Струма. Вижте чия собственост са речните вецове и ще разберете кои са крадците и техните помагачи от властта!

 2. Отговорността за кризата, нема нужда да се прехвърля на чистачката. Отговорността е единствено на премиера слънце барабар с подчиненото му мнозинство в парламата на парламента. България е една от малкото държави с достатъчен воден ресурс, което е първо условие за просперитет (не нефт и газ въпреки че и от това имаме, но нямаме право да знаем докато Черноморието ни не стане съветЦко). Но КОЙ (масква) управлява водните ресурси за да зависи бизнес и земеделие от когото трябва. И не е решение да се дупчат най – големите красоти на света и склоновете със вековна растителност да се оставят без основата на живота (водата) и да се превърнат в пустиня заради интелекта на всички управляващи издигани според занижени те си умствени умения и завишени слугинажни такива. Ще поместя снимки от Мюнхен където и по малки реки ги превръщат в място за плуване и къпане. а на нашите реки минаващи край Сердика им викат КАНАЛИ. .

 3. Това представление е отработено много отдавна. Спомням си, че когато беше гл. секретар в МВР имаше голямо наводнение около София. По телевизията даваха геройкото качен на синя бронирана машина и раздаваше команди. Застанал в героична поза викаше на възрастен човек: бегай и кажи на кмето…… Стана ми смешно и същевременно обидно за това, че ни смята за “канарчета”. Може ли най-големия началник в МВР да няма тутурутка(мобилен телефон)!
  Явно щом гласуват за него тези елементарни простотии и тарикатлъци все още минават.

 4. Негово Високо Благородие изигра в Перник поредното си театро,този път и той по примера на Доган,като хидро инженер и голям управленец.
  Банкянското слънце освети Перник,но ядец.
  Пред Горния в случая не минават заклинания и подкупи с чужди пари. Водата в Перник е пресъхнала не поради природно бедствие,а следствие некадърността и безхаберието на управниците от долу до най-високо ниво. Те са добри само в сметките за собственото си оцеляване и терасовиден,апартаментен и какъв ли не още просперитет.
  Жалко за перничани и останалите българи.

 5. Към г-н Сотиров.
  Къде има вецове по Струма след Перник?

 6. Към Веселин
  ВЕЦ-а, превъртял водата на ток, е в подножието на дигата на самият язовир, в покрайнината на с.Студена …И това е публична тайна за селяните там…Но журналята си мълчат и дават думата само на клакьорите на Геройко, вечно дрогиран от “стимулантите” на д-р Лъчо Мозъка…

 7. Честита Коледа, г-н Инджев и съмишленици,които за моя радост са мнозинство в този блог.От личният ми копютър съм отрязана за пореден път за коментари вероятно от “правилните хора”,защото съм от “озлобените и търсеща най радинални политически сили “, като ДБ за промяна на статуквото.Може да се говори колкото си искаме,но да се призовава за реални действия -отнюд.Това го могат само “правилните хора”.Това дали аз ще пиша нещо не е важно,но това няма да изчисти хаосът в главите на недоброжелателите.Тази двойственост я знаем много добре от”соца”-едно да се говори,а друго да се прави.Тези хора нищо ново не са научили,но и нищо старо не са забравили.
  В подкрепа на г-н Гаврилов,спомням си лятото на 2007 година когато Софийсните села Мусачево,Равно поле,Долни Богров бяха залети от порои.Отнесени бяха къщи,добитък ,унищожена беше реколтата на хората и нищо.ББ беше Гл. секретар на МВР и отгсваряше за бедствията,а след две години и премиер.Хората нищо не получиха.Аз тогава работех там и познавах нещата.

 8. Къде е Пинистър Нено Димов.Отговря за екологията и водите.Спомям си миналага година час по час беше по телевизийте да защитава лифтовете на Банско.Явно беше обещал изсичане на вековни дървета.А може би беше вече получил каквото трябва.Изяваваше се като първи защитник на туризма.Ама това ,че ще се секат дървета за построяване на лифта,че ще се наруши водният баланс в Пирин,кой го е брига.Важно е да има туризъм и се изсекат дървета.За екологията и водите да се грижи “Дядо боже”

 9. Тоя тиквоглавец накрая ще се качи и на багер да копа дупка. И представяте ли си да намери и вода?! Е те тогава да видиш шоу…!!

 10. Е,да,но ЮЛЕН плаща яко,а и не се знае точно чий е.

 11. Номинирам го за “Златна малина”, дори за две – за главна роля и режисура, по-бездарно чудо не съм виждал, особено ефектно е призоваването на божеството със забелени очета и ръчица на сърцето, Изаура трънки да яде!

 12. Уважаема г-жа Савова, искрени съболезнования за Хакерската атака срещу Вас. Вие сте образец за гражданин с честна и демократична позиция. Боец срещу злото. Всяка ваша дума е нож в сърцето на врага. Интелигентните ви коментари, разбиват черната крепост, зад която се крие безродната мафия. Моля ви, не губете кураж. Победата е близо. Ние, вашите фенове със затаен дъх, следим всяко ваше проявление и гениално откровение, които стоплят и вдъхновяват душите ни за нови битки.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.