44 милиона причини за поздравления

Допълнена в 16.20 ч. ( с линк към сайта “Дебати”, където домакинът на този блог е попаднал и тази година в класацията на най-четените авторски коментари)https://debati.bg/nay-chetenite-komentari-v-debati-bg-za-2019g/

Авторът преди десетина години

 

 

 

Отварям тази сутрин коментарната част на блога, където се вижда статистиката и какво да видя: 44 000 762. Толкова станаха посещенията към днешна дата.

Отдавна съм се отказал да съобщавам за прекрачените граници, но в случая 44-тият милион се появи в последния ден на отиващата си 2019 година.

Използвам “поличбата” като повод да поздравя читателите.

Пожелавам ви толкова здраве, колкото можете да понесете. Важи и за онези, които се насилват да четат с риск за собствената жлъчка. 

Нека щастието и надеждата не ви напускат дори в нерадостни моменти. Късметът ви да работи без почивни дни!

НА СНИМКАТА: Авторът на 30 декември 2019 г. край друга тухлена стена

27 мнения за “44 милиона причини за поздравления”

 1. Ние трябва да благодарм и поздравяваме…
  ПООКЛОН И БЛАГОДАРНОСТИ!

 2. Г-н Инджев ,весели празници и прекрасна 2020 Година!!! Здраве и благоденствие за цялото ви семейство!
  На всички в блога желая здраве и нека доброто победи !!!

 3. Времето е спряло, коментирайки снимките.
  На Стопанинът на БЛОГА НИ, на всички които се “осмеляват” да вземат думата и безбройните читатели да се връщат милионно пожеланията на Иво!
  През Новата 2020 силно се надявам най-сетне И да падне МОЧА, символът на Моделът КОЙ.

 4. Здраве за Вас и любимите Ви!И още милиони посещения!

 5. Честита Нова година! На най добрия и качествен журналист и неговото семейство ,пожелавам много здраве, щастие и късмет! Благодаря за хубавите статии и продължавайте все така смело и умно! А на целия свят пожелавам мир ,любов и благоденствие! Да бъде!!!!

 6. Господин Николов!
  От вашата уста – в Божи уши!IIC…..oIL.

 7. На г- Инджев и списователите и читатели на блога желая здраве през Новата година и сбъдване на мечтите им.

 8. Пожелавам на всички читатели и коментатори на блога успешна нова година! Нека всеки получи това ,което си пожелае!
  А пък самият г-н Инджев вече има още 44 милиона потвърждения за своите собствени успехи!
  ЧНГ на всички!

 9. На г- Инджев,
  и на посетителите на блога,
  желая здраве през Новата година.
  И сбъдване на мечтите им!

  На себе си пожелавам,
  всеки да може да проумее,
  че е неморално и незаконно,
  2 670 преференции, да са повече от 20 986 преференции…

  Сурва, сурва…
  До Година, до Амина…

 10. Г-н Инджев,
  Пожелавам Ви добро здраве и много обич през Новата 2020 г. за Вас и Семейството!
  Същото пожелавам и на читателите на Вашия уважаван блог!

  ✿⊱•╮❤╭•⊰✿

 11. Поздравявам нашите славни опоненти, лъвове, титани, гастролиращи тук в битността им на олгини тролове с 5-те най-големи достижения на раззия на пут.ин през 2019г.

 12. Г-н Инджев,ЧНГ!Желая Ви здраве и упоритостта да не Ви напуска!На всички от блога успешна година!

 13. Най-напред: Ч.Н Година 2020,уважаеми г-н Инджев! На Вас ,семейството и приятелите Ви ,от сърце желая Здраве,щастие и успехи във всички начинания!Ако има статистика за най-четения блог,сигурен съм че това е Вашия ( и нашия )!На всички негови посетители пожелавам същото! Ч Н Г,скъпи приятели!

 14. Честита Нова Година на стопанина на блога г-н Инджев и семейството му както и на всички посетители!
  Дано тази година бъде здрава и щастлива!
  Ще бъде чудесно, ако направим първата стъпка за измъкване от руската захапка!

 15. Честита Нова Година!
  На нашия приятел, стопанина на блога (ни), му пожелавам крепко здраве, както и на цялото му семейство. Стоицизма му в работата да не го напуща никога, че иначе сме го закъсали… А и малко късмет не е излишен.
  На вас, приятели, пожелавам също здраве, щастие и късмет.

 16. С най-добри пожелания за стопанина на блога, уважаемият г-н Инджев, неговото голямо и обичано семейство през новата 2020 година. Да бъде все така всеотдаен, честен и все така остроумно, леко и без умора да пише за всичко, което го вълнува. А ние да четем и се усмихваме, замисляме, осмисляме неговите думи.
  Здраве и щастие на всички през новата 2020 година. Всеки да има това, което е пожелал.

 17. Здрава , благовестителна , успешна Нова година 2020 , на Вас г-н Инджев и Вашите близки хора ,
  на читателите , пишещите , почитателите на този толкова полезен и стойностен блог ! С мир в сърцата и винаги напред към Истината !

 18. Честита нова година, Иво Инджев!
  Пожелавам ви да имате все така остро перо, критичен ум и голямо сърце! Ще са ви нужни винаги, въпреки големият талант, за да устоявате на натиска на непробудените!
  Здрава, късметлива и успешна 2020 година!

 19. Честита Новата 2020-а година и на г-н Инджев, като стопанин на този блог, и на всичките хиляди негови почитател(к)и, които лично аз чувствам като братя и сестри, като семейство!!! От година на година, “помъдрявайки”, всички ние не губим надежда някога да живеем в нормална, свободна държава, която да обичаме и уважаваме толкова много, колкото обичаме и Родината си България!!!

 20. Иво,здраве и щастие на теб.и милото ти семейство! Нека през Новата 2020 година се сбъднат и най-смелите Ви мечти!!! Сигурен съм, че в твоето семейство има много сегашни и бъдещи таланти! Нека бъдат. (май попрекалих с удивителните, ех, човешко е. И на Вас, скъпи съблогъри, пожелавам много весела и щастлива Нова година. Ха, как няма да е весела, като имаме говореща тиква! Дерзайте. . .

 21. Коментарът на 1 януари в 18,06 не е мой.Трол ме преследва вече от 1 месец с прекъсване на връзката с личният ми компютър,подигравки и гаври.Реших да не му отговарям,но той продължи.Пиша го защото може да се случи на всеки,иначе не го забелязвям.Познавам ги добре от онова време ,когато ни дебнеха и докладваха. Тъпи и прости винаги ги надхиряхме.Никога не излизат на светло,стоят като плъхове в тъмната страна и атакуват.Сетих се за подобна статия на г-н Инджев за един такъв “доброжелател.Мисля,че ставаше дума за Павел Павлов от артистичните среди ,вече покойник.Тези хора не се гнусят от нищо.Ти му казваш ,че е идиот,той се забръсва и продължава.Никога няма да се променят и да се държат достойно.Плъхове.
  А ИНАЧЕ,УСПЕШНА И СПОРНА НА ВСИЧКИ 2020 ГОДИНА.

 22. Благодаря Ви от сърце за прекрасните, смислени анализи! Бъдете много здрав и вдъхновен, имаме нужда от будители като Вас!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.