Путин не питал Борисов за разпоредения от него шпионаж срещу България

Неизчерпаем източник на забав(е)ни умотворения е нашият премиер Борисов. Тъкмо човек да реши да спре да коментира ( за трети път в рамките на деня) комедийните му импровизаци за деня, а той каца в София с нови, неустоими за всеки ценител на сатирата скечове.

На връщане от Истанбул Борисов осведоми на софийското летище жадните за новини репортери, че Путин не го е питал за шпионския скандал между България и Русия. Почерпи ги със следното откровение:

“Чаках го през цялото време да ме попита, но той не го направи. Не ме пита за шпионския скандал, защото много добре знае за какво става въпрос”.

Оставям настрана вярната част от това признание, според което Путин наистина знае много добре за какво става въпрос. Няма как да е иначе: Путин не само знае, но и всички, по веригата ( му ), навързани йерархично, са напълно наясно що за удобен “скандал” беше това и как той беше режисиран и доведен до днешния щастлив край за нашия васал и неговия принципал.

Смешката е в твърдението на Борисов, че при това ( ясно ) положение е имало вариант Путин да го пита каквото и да било по въпроса.

Сериозно би било тъкмо Борисов да пита Путин защо ни праща шпиони при положение, че Русия уж толкова много ни обича, докато ние тук пазим като най – голяма идеологическа ценност съветското монументлано наследство и в това отношение сме изпреварили путинизма като форма на некрофилска любов към СССР. 

 

Борисов би трябвало също така да пита Путин поради что унизи България като демонстративно награди в Москва един българин, обявен тук за шпионин на Русия и по този начин се подигра на предполагаемата българска независимост, декларирайки, че руският шпионаж срещу България е шамар, който Борисов и неговата т.н. опозиция са съгласни да приемат за аванта.   

НА СНИМКАТА:  Премиерът Борисов се усмихва бащински снизходително на репортерите в София, които се боричкат за неговото благоволение

11 мнения за “Путин не питал Борисов за разпоредения от него шпионаж срещу България”

 1. Чудя се дали Путин го е питал, кой е дал азбуката на Русия…

 2. Да му е честита новата година на премиера , на кръглоликото момче зад него и на цялото герберско “човечество” … Пожелаваме им приоритетно от”Все Сърце” , да се разтворят в небитието на собствените си тарикатска самовлюбеност , черното си угоднячество към диктаторите и безхаберието към Народа си ! Да им е честито като за Последно !

 3. Важни,точни и необходими са въпросите които се коментират и задават от г-н Инджев,но кой да чуе….от така наречените управляващи и опозиция?Всички си натискат парцалите от страх и зависимости от императора на Русия…

 4. Лакеят Борисов е ненаситен на унижения, когато те идват от государЯТ му, дребничкият във всяко отношение Путин! Горд е да бъде унижаван публично!???
  И това недоразумение – мутрата/милиционер с пожарникарски пагони – вече 10 години “управлява” България, а в София се разпорежда вече 15 години! Честито на печелившите.

 5. @КАЛИТКО
  След като руските прасославни езичници минаха през твърденията, че някакъв техен цар бил измислил азуката им, после, че Ленин имал пръст в тази работа, Путин пък твърди и още не се е отказал от думите си, че “азбуката била дошла в Русия от македонската земя” и т.н. В момента най- разпространеното твърдение (в блатата) било, че азуката им била дошла директно от Византия и ние, българите, нямаме никакъв принос в това просветителско дело! Да очакваме скоро поредното “откритие” на идеолога на “русския мир” Александър Дугин, който съвсем “научно” ще докаже, че кирилицата е била сътворена и е тръгнала от прасославната Русь на юг, към България, Гърция, съседите им и даже към Монголия, нищо че монголците наскоро се отказаха от кирилицата (сигурно не от добро!) 🙂

 6. Изявите на РАПОНЯ от Банкя трошат тъпомерите, спор няма. Ама да кажем защо -човекът взел диплома в училище, дето майка му е дружинна и преподава нАучен комунизъм. Абе като слънцето и въздуха, по жора михайлович – Тарабата.

  В тоя ред на мисли тъпотата на оригиналния рАЗИЯтски матрял е “безаналоговая”. И верно – “передавая”. Е те тук, “Новые русские сенсации”: “Ванга 2020”:

  https://www.youtube.com/watch?v=X9-m18vFm_s&feature=emb_err_watch_on_yt

  Kой има време и нерви – безумията са наистина уникални. Верно линейки за всички няма …

 7. Методи – строг, но справедлив!: https://eurocom.bg/shows/video/delnici/12119

  Честита Нова година, скъпи съмишленици! Бъдете здрави и силни, защото борбата ни за България продължава.

 8. Vesela Nova godina, dragi priyateli! Za baba Vanga: Tia pozna: “Rusiya ke ni opravi! Vervayte…

 9. Само уважение и адмирации за смелия и честен човек Методи Андреев! Да бъде жив и здрав!
  Какъв забележителен кмет на София би бил той, но ДеСиБе и не знам каква си “НЕ България” нямаха смелост или не поучиха разрешение да предложат кандидатурата му или тази на Мартин Димитров, който вчера в предаването на Веселин Дремджиев по ТВ Плюс каза интресни неща за т.н. “Банкянски” поток. Илиян Василев също би бил полезен и достоен кмет на столицата…

 10. Есемес, обичам заядливите люде, но нека си припомним, че Демократите имаха най-компетентния кандидат за кмет на София. Проблемът му е само, че такива като мен нямат право на глас на местни избори. А кой беше кандидатът на твоите “атлантици” за кмет на София, че не мога да се сетя?

 11. Как няма да се откаже Монголия,съветските войски са там от 1926 год.Казахстан от 2025 минава изцяло на латиница,ватенките газ пикаят.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.