Кой изкара ангелите на Борисов – разказ по картинка

Главният прокурор Иван Гешев до такава степен открадна шоуто на Бойко Борисов със своите демонстративни акции и за(д)явки за подигравки с политици и бизнесмени, че едно зрелище, в което нашият премиер се оказа потърпевш, остана незабелязано от широката публика поради стеснения периметър на медийния интерес, фокусиран все повече върху неговия конкурент с каскета в сериала “Човека от народа”.  

Петнадесет секунди след осмата минута от безкрайния репортаж и балканския поток на мисълта, застаналият пред камерите на български телевизии Бойко Борисов бе искрено изплашен. Лицето му изобрази мимика, каквато при цялата му театралност досега не го бяхме виждали да показва. Неизвестен за спомената по-горе публика мъж, по висок от Борисов и с брада ( дали пък не е някакъв терорист?) нахлу в кадър по време на балканския поток от мисли, който се лееше от неговите уста пред български репортери в кулоарите на конференцията по сигурността в Мюнхен.

Сигурност, сигурност, ама май е пробита, вероятно си помисли в първия миг  полицейският генерал. “Нападателят” го прегърна покровителствено точно както самият Борисов обича доминиращо да парализира жертвите на своята фамилиарност на телевизионния тепих. На лицето на Борисов се изписа ужас. 

 

 

 

 

 

 

Уплахът вероятно е попречил на Борисов да си спомни и произнесе правилно името на изпълнителя на фото бомбата. “О, Ери” с видимо облекчение възкликна нашият храбрец. А “Ери”, който всъщност е Еди, му се присмя тънко на английски, питайки го риторично дали българските журналисти знаят, че той е “най-добрият”. https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2675571722670881/

Понеже не чу точно “конграчулейшънс” Борисов не разбра иронията на албанския министър-председател Еди Рама. Външният министър Екатерина Захариева му я преведе и премиерът си върна чувството за хумор, наду перки и на фона на смях сред публиката отвърна задочно на български на отдалечилия се вече “Ери”, че знае това и че няма нищо против да е “най-добрият”.

Това не е първият път, когато чужди лидери си правят майтап с Борисов. Берлускони му мереше гърба с педи в София на 13 юни 2010 г. Юнкер го погали бащински по главата, минавайки покрай него на 13 февруари 2018 г. по време на импровизирано интервю в Брюксел. Тази фото бомба също беше спестена като акцент от българските медии на българската публика. https://ivo.bg/2018/02/23/четвърти-папа-погали-бойко-борисов-по/

Албанецът Еди Рама обаче поведе по точки в присмиването на Борисов като му погоди номер в стила на самия Борисов.

Путин не си прави труда да фамилиарничи с нашия премиер и Борисов респективно не прави опитите да го прегръща и целува, както мачка и мляска посланика му в София Анатолий ( наречен от нашия премиер “Юра” миналия октомври край Стара Загора). Путин се гаври с Борисов с царствени жестове. Покани го на 8 януари в Истанбул с едно мърдане на пръстите да врътне и той символично крана на “Турски поток”. Руските медии умряха от смях. Оприличиха Борисов на малко дете, на което Путин е позволил да си поиграе. 

Апропо, цар Путин ги умее тези номера – при едно от посещенията си в руската въздушна база в Хмеймим на сирийска земя охранителите му унизиха сирийския му васал Башар Асад. Спряха го с жестове да си знае мястото и да не се подрежда до руския президент пред микрофона. 

Само в Сингапур, където Владимир Владимирович си правеше погрешно сметката да разиграва театъра на величието и умишлено закъсня с цял час за разговори с премиера на страната, го поставиха на мястото му. Не само, че го накараха да премине лично през проверка за оръжие, но му отмениха срещата с премиера. Не я отложиха, а я отмениха. Защото са наистина независима държава. Тя има основателното самочувствие, че въпреки своята миниатюрност на картата – особено в сравнение с огромната Русия- се радва на благоденствие, постигнато само с усилията на собствения народ, поради което тамошните политици не страдат от комплексите за малоценност на “малкия брат”.  

НА СНИМКАТА: Путин беше принуден да премине през проверка за оръжие на 13 ноември 2015 г., когато заради закъснението му премиерът на страната Ли Сян Луан отмени срещата си с него.

 

 

 

 

А на въпроса кой е следващият лидер, който ще се изгаври с Борисов, отговорът дойде рано тази сутрин. Конкурентът му Иван Гешев за първи път го спомена поименно в негативна светлина. Заяви, че ( и на него) няма да позволи намеса в прокуратурата и да му казва “ кой да “размаже”. Очакваме отговор…

https://nova.bg/news/view/2020/02/17/278264/спецакция-мвр-и-прокуратурата-срещу-битовата-престъпност-в-чирпан 

21 мнения за “Кой изкара ангелите на Борисов – разказ по картинка”

 1. хаха, все едно си помисли “леле, сложиха ми белезниците” 🙂

 2. Руски милиционер окупира светилището “Утробата”
  Владимир Овсянников продава сувеници и гони НАТО с “енергии”

  (не е виновен Овсянников, а МВР и ДАНС, дето се правят, че не го виждат и знаят, вместо веднага да го приберат в лудница или да го върнат на ГРУ)

  https://trud.bg/%d1%80%d1%83%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b5%d1%80-%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%89%d0%b5%d1%82/

 3. Военното министерство ще налива още пари на Русия за съветските самолети до 2030 г., модернизират ги

  Кремъл ни третира във военната си доктрина като враг, а ние продължаваме да им плащаме милиони, въпреки че сме натовска страна

  (“Била” торбичката на лакомия шопар Каракачанов дали ще може да побере толкова рубли или има уговорка “взятката” да бъде в евро?)

  https://faktor.bg/bg/articles/voennoto-ministerstvo-shte-naliva-oshte-pari-na-rusiya-za-savetskite-samoleti-do-2030-g-modernizirat-gi

 4. “Артек” край Варна – Русия ще има “губернаторски лагер” в България

  (Никакъв “Артек” и “Сърп и Чук и Гек” няма да има на Българското Черно море, защото всички българи с багери, валяци и “къртички” ще размажат руското нахалство и окупационна наглост! Борисов, Радев, Каракачанов и патрэотите бэзообразни да му мислят, ако докарат нещата до това екстремно положение! Да си припомнят съдбата на Радко Димитриев или историята с Мария Антоанета и “пастите” й! Щото всяко търпение има край! България не е за продан!!!)

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/02/17/4029692_artek_krai_varna_-_rusiia_shte_ima_gubernatorski_lager/?ref=home_mainStory

 5. Царят Страх, България, Русия, Америка – опит за осмисляне
  Д-р Любомир Канов

  ( футуристичният колаж под заглавието е изумително точен!) 🙂

  https://kafeneto.wordpress.com/2020/02/17/%d1%86%d0%b0%d1%80%d1%8f%d1%82-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%85-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d1%80%d1%83%d1%81%d0%b8%d1%8f-%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0/

 6. Куроедовеца е трябвало не само да го прекарат през скенера, но и да му претарашат джобовете, защото като нищо е можело да носи някоя “химикалка”, производство на КГБ.

 7. Грузинската църква отказа да участва на руския заговор в Аман срещу Украинската православна църква и Вартоломей

  “Оказа се, че в сложната ситуация около срещата в Аман и признаването на новата църква в Украйна, единствената Църква от всичките 15 православни, която остава без официална позиция е родната Църква на патриарх Неофит!”

  https://faktor.bg/bg/articles/vyara-i-demoni-gruzinskata-tsarkva-otkaza-da-uchastva-na-ruskiya-zagovor-v-aman-sreshtu-ukrainskata-pravoslavna-tsarkva-i-vartolomey

  Списък (непълен!) на порусначените “православни” талибани в България за екстрадиция в Сибир:

  https://faktor.bg/bg/articles/vyara-i-demoni-bogoslovi-obyaviha-36-za-pravoslavni-talibani-sochat-gavrail-i-danail-za-tehni-vodachi-iskat-sinodat-da-se-ochisti-ot-pokvarata-im

 8. Да, не знам колко хора обърнаха внимание на думите на каскета, но това е знаково! Нещо библиотекарите, натискат бутона или да не стане като Брежнев, уж за малко да го сложим, пък то вечен….

 9. Г-н Инджев, разсмяхте ме от сърце с премеждията на Баце, в крепката прегръдка на Еди Рама!
  Ама как хубаво двата кадъра казват всичко – едва стаен страх на гузен от нещо човек, неприятна изненада, а после – въздишка на облекчение и смирен поглед!
  ХА ха ха ха

 10. Иво удари по най-милото на Баце. “Харизматичният” МУ мачизъм. Звуковото оформление, с дълбокият си басово гласище го докарва на мах. И дотам. “Къртици” са ми докладвали, че е неописуем шубелия. При контакта с “Ери” се надявам да е носил памперси.
  Колкото до Сингапур, клоаката на Азия преди половин век днес е едно ултрамодерно бижу-продукт на “авторитарният демократ”, защото в напълно честни избори печелеше с тоталитарен резултат, Ли Кунг Ю. Та, ако ТОЙ бе действащият премиер Джуджи1 можеше да отнесе и някой и друг шамар. Но РЕЗИЛЪТ си остава. Такова унижение на не порасналият като манталитет, душевност и поведение махленски хулиган откак се бара за цар на матушката едва ли е преживял.

 11. Paпоня винаги и във всичко е бил страхливец, в този блог неведнъж сме говорили за това. Респект на Стопанина за супер-находката, просто няма нужда от никакъв коментар-думите са безсилни да опишат нищожността на нищожеството.

  Но виж линка на SMS не мога да пропусна. Значи, рАЗИЯтска маймуна идва в държавата ми, приватизира си едно от най-известните тракийски светилища и по няколко месеца годишно се разпорежда с него като с бащиния. И ниКОЙ не прави нищо по въпроса с години.

  Сещам се за култовата фраза от филма “Вчера”, “Кво става, бе, др. Директор?”

  Не ми се мисли ако например дадо Влайчо ида в рАЗИЯ и направи същото, какво ще му се случи.

  Г-н Главният прокурор на реCпубликата няма ли да се самосезира по случая, ето вече има няколко медийни публикации.

  Че инак тоя милиционер-постник-гуру след хубавичък дрянов масаж да не замине като дип-карго за консулството на рАЗИЯ в Бургас в брезентов чувал, без право да напуска въпросното, до окончателното му натирване към “матушката”?

 12. Защо Борисов играе болшевишкия танц на Ленин – “стъпка напред, две назад”

  Няма как да има консенсус за влизането в еврозоната, когато тук минава насрещният вятър на русофилското, путинско противодействие

  https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-zashto-borisov-igrae-bolshevishkiya-tants-na-lenin-stapka-napred-dve-nazad

 13. https://faktor.bg/bg/articles/da-balgariya-organizira-sreshta-s-dzhok-polfriyman-v-ep

  Eто как ФЕЙК новините си намират майстора!
  Ех Стойко, Стойко…проверявай ги тези пусти източници бре!
  Ама налиташ като…муха (айде да не казвам другото) на мед, щом е някоя фалшива новина, целяща да уязви малкото останали почтени политически лица.

  https://faktor.bg/bg/articles/polfriyman

 14. Реакцията на бацэ в случая е типична за хора, които през детските си години са яли бой вкъщи. Не се подигравам на такива хора, защото това е лична драма. Вероятно баща му е бил авторитарен и му е посягал на бой, а самият бацэ или непослушно, или (по-вероятно) плахо и боязливо дете (поради което вероятно са го пратили да тренира карате – за да “стане мъж” (каквото и да означава това). Жалкото е, че точно такива хора с днешна дата поставят България по-назад от Турция в борбата срещу домашното (и всякакво друго) насилие.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.