Вирусът на руската корона броди из европейска България

Започна обратното (б)роене на атакуващата формалното прозападно статукво русофилщина в България. 

От шест надолу:

ШЕСТ(вие) на главнокомандващия Румен Радев под балалайката на командващия този парад камарад Васил Василев, говорител на  руския интерес да бъде запушвана устата на българите ( между които беше и президентът Росен Плевнелиев), вярващи на летописец Номер едно на своето време Захарий Стоянов за предупреждението на Апостола, че който ни освободи, той и ще ни пороби.

ПЕТ(ата) колона на Москва е вече зрелищно възглавена от държавния глава, вдъхновен от съвременната руска (зло)употреба на трагични исторически събития, използвани безцеремонно за политически цели днес от московската пета колона у нас така, както в Москва  рециклират емоцията във връзка със съветските жертви от Втората световна война за нуждите на хибридната война на ментора му Путин.

ЧЕТИРИ( кратни), но неприети бяха покани към български държавен лидер да се включи в путинската постановка на Червения площад за 9 май и да наруши западното единство в осъждането на руската агресия срещу Украйна. Този път все по румения Радев се предаде ( за да не използвам друга, много близка по звучене дума). 

ТРИ години не му стигнаха да разбере, че е президент на българите, а не на верващи в предимствата на съветския колониализъм негови туземни мутанти.

ДВЕ орлови глави го управляват от Кремъл.

ЕДНО  го очаква и то е позор на дъното, към което се е устремил и където го очаква оценката на историята, която е: 

НУЛА!   

Тежка е царската корона в условията на вируса, прихванат тук от дивата руска имперска п(а)тица с двете глави, с ненаситната човка и орловите нокти. 

Евразийският антизападен коронавирус  в България може да бъде преболедуван само чрез проявата на воля за борба срещу тази болест от страна на българските жертви. Има шанс за оздравяване с помощта на съюзниците. Те имат достатъчн арсенал от средства да отстрелят пикиращата над нас двуглава заплаха, но само при ясно изразено желание от страна на овластените тук охранители, уж пазители на българския избор да сме част от проспериращия свят. 

Нашите охранени охранители демонстрират обаче апетита си да се хранят колкото се може по-дълго на богатата западна трапеза, но в същото време позволяват на  руския двуглав лешояд да глозга солидарно остатъците от мършата у нас, за която в момент на отчаяние Славейков е алармирал.

Коронен номер на руския коронавирус е да се прави на защитник на българите от всеки и всичко, от което туземното суеверие се бои, плюейки в пазвата си. И в бъдещето си, схващайки следващата стъпка от приобщаването ни към Запада – присъединяването ни към еврозоната – като “пагубно” напускане на зоната на евразийството, придружено вопли ” на кого ни оставяш, бащице”!

В обърнатото към колониалното ни миналото обратно броене ни се предлага да се заразим по избор или едновременно – с новичок от Русия или с коронавирус от Китай. С тази дилема се сдобихме след било 10 години имитация на прозападно управление. Имунната система на хората, обърнати на Запад, беше отслабена до такава степен от двуличието и преклонената главица пред двуглавия орел, че прозападните българи спряха да реагират срещу заплахата от Изток, която вече марширува в центъра на София усмихнато в деня на предполагаем национален траур в памет на онзи, който се опита да ни предупреди за надвисналата опасност от Изток.

22 мнения за “Вирусът на руската корона броди из европейска България”

 1. Комунистическата мутра си намери майстора.

 2. Каракачанов разреши полет на руски самолет с ракети за Сърбия

  (Бойко Борисов е разрешил на)
  министъра на отбраната Красимир Каракачанов да разреши на руски самолет, транспортиращ най-съвременни руски зенитноракетни комплекси за Сърбия, да прелети над територията на България, съобщи БГНЕС.

  https://frognews.bg/novini/karakachanov-razreshi-polet-ruski-samolet-raketi-sarbiia.html

 3. Всичко това е вярно , но не е ли закъсняло ? Не е ли време да прочетем един задълбочен коментар защо много деснеещи лидери се прехласват по Румен Радев ? Не виждат ли накъде се стреми да ни завлече той ?

 4. Да-а, обратното броене тече и за платените хоругваджии, и за ония, КОИто им плащат:

  https://faktor.bg/bg/articles/v-ruse-osvirkaha-radev-skandirat-predatel-i-ostavka

  Браво на русенци, скоро и в други градове! И не само освиркване, ами и гнили домати, и всичко останало!

  Само не знам като стигнем до НУЛА, що ще чини видният крадец, “приватизатор”, “бизнесмен”, любителят на руси момченца др.”Паскал”, що стои отляво на рэзидэнта на решотников- щото той тъй добре си постла с “петрол срещу храни”, че дори в Залива не може да се скрие. Ще трябва да избира между мАцква, Каракас или направо Пхенян…

 5. Бях писал неотдавна за тези двамата шапкари – и двамата русофили, и двамата катили! Хвани единия – блъсни другия! До къде я докарахме в БГ – до цуг-цванг!
  Ако днес у нас се появи нов Левски, тези които му се кланят на паметника, първи ще го оплюят, ще го удавят в една капка вода, ще го уморят от глад, или ще му пратят някой от техните килъри!

 6. Атлантически съвет: Разрешението за полети на руски самолети с оръжие към Сърбия вреди на имиджа ни пред НАТО

  Българското правителството трябваше да помисли по-сериозно и да зададе на сръбското серия въпроси

  https://faktor.bg/bg/articles/atlanticheskiya-savet-razreshenieto-za-poleti-na-ruski-samoleti-s-orazhie-kam-sarbiya-vredi-na-imidzha-ni-pred-nato

 7. Манталитетът на масовият българин е да хитрее,но много често изблизва солта,изяжда тоягата и с много усилия успява да си признае,че е измамен.да не говорим как Радев успя да преметне 2млн.Това е народопсихология,жалко.такова падение на един държавен глава е нещо рядко срещано в българската история.не знам кой го съветва,но падането и падението ще е жестоко

 8. Отвратително. Толкова грозно, че трябва със закон да се забрани на политиците да си слагат портрет на Апостола в кабинетите и да се снимат пред неговия паметник!
  За кой ли път ме е срам, че съм българин.

  Българино, ти, съвременни българино, който препускаш като луд по българските пътища стиснал в ръцете си волана на западна кола втора ръка, знаеш ли българино, че ако Левски и Ботев ти бяха съвременници, щеше да ги плюеш и хулиш, че не са истински българи, а хаймани напуснали родината, отишли в чужбината, за да си развяват оная им си работа.

  Знаеш ли, българино, че ако ти бяха съвременници щеше да ги докараш в състояние да се обесят сами?

  Защото, българино, виж си първите хора, които сам си избираш да те водят: и двамата са изваяни по един калъп, калъпа „ала бае ви Тодор“, който беше прост човек, ама много, много прост и хитър.

  Единият, Бойко Борисов, също прост човек ( сам си го казва, въпреки че се води доктор по пожарникарски науки), за 10 години научи горе-долу толкова думи на английски език, щото скритата му любов била езика на мисирките, защо мисирките, а не пуяците – не знам.

  Другият, Румен Радев, далеч по-образован, макар и да се води само пилот, говори бавно, заупокойно, като погребален агент. На всяка реч на президента на България, независимо дали ще е 1-ви април или Нова година… се чувствам като на панихида, на собствента си панихида, защото думите му са обърнати и към мен.

  Не сме народ, а мърша! – извикал някога Петко Славейков.

  Не сме народ, не сме народ, а мърша,
  хора, дето нищо не щат да вършат.
  Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
  “Аз не зная! Аз не мога!” – общ е глас.
  И не знаем, не можеме, не щеме
  да работим за себе си със време.
  Само знаем и можеме, и щеме
  един други злобно да се ядеме…
  Помежду си лихи, буйни, топорни,
  пред други сме тихи, мирни, покорни…
  Все нас тъпчат кой отдето завърне,
  щот сме туткун, щото не сме кадърни…

  Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
  пак ще кажа и с това ще да свърша.

  Знаеш ли, българино, че ако и той ти беше съвременник, щеше да напише пак същото и да се хвърли под влака!

  Българин

 9. @ SMS

  He ще ги изложи, колега, щото агент “Иван” Деветте стомахчета е стожер на рАЗИЯтската пета колона. Че той милиционерът 3-то поколение още не е уволнил хибридника урумов, дето постоянно пробва дали ще тръгне етническия пожар в циганските гета, налива милиони в ремонт на рАЗИЯтските летящи кошници МиГ, избълва простотията, че Левски не бил европеец, дори сне за постоянно евро-флага от МО, вие мотиви ще му искате.

  Тенеке сурат само от дреновици и 7.62 вдява!

 10. България пуска безпрепятствено руски военни самолети да прелитат над територията й! Утре когато руснаците нападнат балтийските държави Литва, Латвия и Естония, европейските лицемери изобщо няма да си мръднат пръста и съм сигурен, че няма да се осмелят да приложат прословутия член 5. Ще се отчетат с някакви мижави санкции и празни приказки! Помнете ми думата – няма да мине много време и руските зелени човечета ще плъзнат към балтийските страни! Нас няма да ни окупират, защото ние сме им в кърпа вързани и без окупация!

 11. Николай,
  сега става ясно защо оня ден Баце реагира толкова уплашено на прегръдката (в гръб) от страна на Еди Рама.
  Какво ли си помисли – “Арестуват ме!”…и то пред “мисирките”!
  Сраааам, срам и позор!

 12. Към БЪЛГАРИН:
  Само 2 дни след преклонението пред БЪЛГАРИНА ЛЕВСКИ-„От българска майка, юнак аз роден“, Вие удавен от срам, че сте БЪЛГАРИН започвате да сквернословите срещу БЪЛГАРИТЕ бълвайки цинизми: „щеше да ги плюеш и хулиш, че не са истински българи, а хаймани напуснали родината, отишли в чужбината, за да си развяват оная им си работа.“. ЗАПОМНЕТЕ: НЯМА БЪЛГАРИН, КОЙТО ДА ВДИГНЕ РЪКА СРЕЩУ ЛЕВСКИ И БОТЕВ, КАКТО И СРЕЩУ ВСИЧКИТЕ НИ ВЪЗРОЖДЕНЦИ ЗАПОЧВАЙКИ ОТ ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ!

  Всеки греши. И Петко Славейков е сгрешил, но днес би се покаял за думите си, както това направи Иван Вазов само че приживе.
  О неразумни, защо се наричаш БЪЛГАРИН, когато се срамуваш, че си БЪЛГАРИН? Вие сте толкова БЪЛГАРИН, колкото руснаците се срамуват от истината така талантливо казана за тях от руските класици:
  Алексей Толстой-„Московията –руска тайга, монголска, дива, хищническа”; „Не е мила, не е уютна руската земя – по–зле е от горчиво робство – хиляди години избродена с лапти, с досада разоравана с плуг, покрита с пепелта на разорени села и необозначени гробове. Пустота и дивост.”
  Ф.М.Достоевски – “Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението”.
  Тургенев:-„Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят”

  Не се опитвайте да разберете БЪЛГАРИНА за миг. Това е невъзможно! Понякога и най-добрите бащи изпускат по някоя незаслужена обидна дума към любимите си, но неразбрани чеда. Същата година, когато Петко Славейков написва това си стихотворение, се вдига Старозагорското възстание, а на следващата ВЕЛИКОТО АПРИЛСКО ВЪЗСТАНИЕ-основният фактор донесъл възстановяването на държавността на БЪЛГАРИТЕ. Така ще бъде и днес независимо от количеството на русофилите, БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ДЪРЖАВНОСТТА СИ. И ТО МНОГО СКОРО. ХО!

  РОДИНА
  Малка е мойта родина-
  шепа набрани, нагънати
  шарени черги от ниви,
  тъмни въртопи от планини.
  Но разтвори тази шепа,
  стисната крепко, опитай!
  Но раздипли, разстели я
  гънка по гънка внимателно,
  скат по скат, бразда по бразда,
  бръчка по бръчка,цвят по цвят,
  връх по връх побелял,
  спомен по спомен,
  песен по песен,
  век по век.
  И ще видиш тогава
  как неизбродна, безкрайна е
  тази шепа препълнена-
  моята малка родина.

  Блага Димитрова

 13. Рядко споделям мнението на този тв водещ поради герберасткото му слагачество, но абстрахирайки се от това, споделям мнението му за грозната позитановска изцепка с прецедента радэв отпред:

  http://kanal3.bg/video/25141-Ofanziva-s-Lyubo-Ognyanov%252C-22.02.2020-g.%253A-Komentarat-na-vodeshtiya

 14. @ СИМПАТИЗАНТ/КА НА ДСБ
  Обърнахте ли внимание, че на 3:25 минута, въпросният диктор подреди между “политическите гарги” Георги Георгиев от “Боец” под името “Гошо от Видин”?! Вие бихте ли определили Георги Георгиев от “Боец” като “политическа гарга”?! Аз не бих!

 15. И аз не бих. Не съм обърнал/а внимание на “Гошо от Видин”, а и от вас научавам за кого става дума. Имах предвид само оценката на инсценирането на шествието като някакво победно шествие на радэв/бсп със селфита и скандирания, вместо да се почете подобаващо Левски.

 16. @Иван Димитров

  Кои са тези “много деснеещи лидери, които се прехласват по Румен Радев” и в какво се изразява прехласването?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.