Не съм Ганди, но ми са гади и няма да се боря лично срещу агресията на агент от специалните служби

Точно преди година бях малтретиран на 7 март в Добрич на публично място от организирана престъпна група, жертва на внушенията на вярващите в създавания ми образ на враг, подлежащ на унищожение заради неуважително отношения към политиката на чужда държава.  

Създателите на фалшиви новини не винаги са ловки, умни и майстори на манипулацията, каквито често биват злодеите. Този път един от тях подстрекава с името си във Фейсбук лабилните съмишленици на своята омраза. Така (съз)дава възможност да бъде съден за клевета. 

Клеветите им не са безобидни. Градят ми публичен образ на мишена, обявена отдавна да бъде заклана с призив главата ми да бъде показана след това ( в най-буквалния смисъл) в интернет.

Най-напред настояваха с клипове в интернет да бъда убит. След това към този персонален призив пришиха и 7 известни български граждани. По русофилски подбуди.

Полицията буксува в пясъците на разследването си за това криминално деяние вече трета година. Виртуалните главорези бяха включили с списъка си действащ депутат, бивш шеф на Народното събрание, български дипломат и т.н. 

Прокуратурата пък е заета да громи неудобни за властта и удобни за заклеймяване в името на народната любов богаташи, както и русофили, които никога не са се крили, ведно с укриватели на десетина литра домашна ракия и няколко кубика незаконно придобити дърва за огрев край Благоевград.

Създатели на фалшиви новини този път подстрекават лабилните си съмишленици да ме нападат не само вербално.

Многократно съм бил анонимно заплашван с убийство. Има 4 проверки на МВР . 

Атакуван съм физически по улиците на София. 

На годишнината от линчуването ми в Добрич от организирана група фанатични русофили, изпратени моторизирано чак от Варна да се разправят с мен, откривам, че долуподписаният с трите си имена под долен донос срещу мен във Фейсбук Георги Рангелов Джамбазов ( на снимките от собствения му профил във Фейсбук), налива газ в огъня на омразата срещу мен. Похвалил се е във Фейсбук, че работи в “ 68 – ма  бригада специална сили” в Пловдив”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кумир му е президентът Румен Радев, когото подкрепя  в група, наречена Алтернатива за България, в която се призовава за президентска република, начело с Радев.

Щеше да бъде “просто” дебелашка шега по мой адрес, ако този специален русофил на служба в българските( !) специални части не беше опитал да създаде внушението, че именно на мен принадлежат твърдения, които ми е приписал клеветнически. 

Родеят се с анонимно разпространяваните в мрежата от години нарочвания от подобен род: че съм настоявал да се откажем от православието, че съм пледирал да заменим кирилицата с латиница и прочее измислици от “мое”, гарнирани с моя снимка.

 

Любопитно е ( за разследващите патологията, може би), че снимката ми е същата, която кандидатите да ме убиват употребяват от години. Макар в мрежата да има десетки мои фотографии. Правена е в рамките на интервю в  сайта  e-vestnik преди десетина години, т.е. има си автор.  Брадясалото ми лице и небрежната ми прическа си ги предават един на друг кандидатите да ме зачеркнат накръст с призива “убий русофоб, спаси света” . Явно става дума за една и съща база данни.

 

 

 

 

 

 

Досега тези клевети бях анонимни. Вече са подписани от Георги Рангелов Джамбазов.

Публикувам подсъдната клевета на Георги Рангелов Джамбазов без редакция ( следва реакция): 

Вижте това лице, журналист ли е, политик ли е? …Или е …пълен идиот, който фалшифицира нашата история!

Руснаците вероломно и агресивно нападат миролюбивата Османска империя. Преди това, чрез сепаратисти като Левски и Раковски, създават терористични групи. Априлското въстание е най-големият терористичен акт в рамките на великата Османска империя. Русия внушава на българите, че са били под робство, докато те са живели братски с османците, споделяйки евроатлантическите ценности.

Русия откъсва плът от свещената земя на Османската империя.

За този варварски акт, Русия трябва да бъде съдена от международен съд!”

 

Георги Рангелов Джамбазов, ако е вярно самохвалството му, служи в специалните части на днешна България. Главнокомандващ му е президентът Румен Радев.

Не ми е хрумвало да се обръщам към действащия президент по какъвто и да било повод. В случая имам причина да му изпратя виртуален въпрос. 

Съгласен ли е господин президентът с искрената подкрепа на подобни фалшификатори на истината, приема ли те да са му говорители?

Излишно е да обяснявам колко скандално е декларативното подстрекателство срещу и без това притискан в България журналист –  а в случая и взет на прицел от страна на служител на специалните части, мотивиран по политически подбуди от пристрастието си към чужда държава. 

Да ви звучи подстрекателството заплашително- този път открито? Защото Джамбазов явно се чувства безнаказан в тази държава.

Понеже се съмнявам, че вездесъщата напоследък прокуратура ще забележи що за  специални защитници на сигурността виреят и вилнеят в българската публичност, мога само да предложа следното:

Ако има възмутени граждани, нека да намерят начин за гражданска реакция – дали чрез сезиране на прокуратурата или чрез отчаян сигнал до международни институции. Или по друг начин. Въпрос на лично и гражданско отношение.

Не съм отказващ се да се съпротивява Ганди, но ми се гади.

Не желая да се боря лично със специалните служби и техните внедрени руски мутанти.

Няма да се занимавам с някого и с нещо, което ми се струва обществен, а не личен проблем.      

22 мнения за “Не съм Ганди, но ми са гади и няма да се боря лично срещу агресията на агент от специалните служби”

 1. Русия ще вярва хем в комунизма, хем в Бога
  (из конституцията на св.Путин)

  Най-смешното е, че в “документа” руснаците, които унищожиха и продължават да унищожават съседни държави, избиха и продължават да избиват и изселват съседни народи, се наричат “държавотворен народ” вместо държавоунищожителен (СССР)?! 🙂
  Както и кирилицата много им се иска те да са я създали и разпространили, а Мацквата им пак много им се иска останалите православни да я признаят за “Третият Рим”. Иска им се! Затова крадат и лъжат, въпреки че вече никой не им вярва.
  Държавотворен народ е българският, който където и да отишъл е съградил държава и не е изселвал и избивал местното население, а го е интегрирал и защитавал.

  https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-rusiya-shte-vyarva-hem-v-komunizma-hem-v-boga

 2. Тоя е истински русофил, виж само какво руско скутерче кара.

 3. Този е обикновен путиноиден лъжец. С това шкембе няма да го вземат никъде.

 4. Клуб Илия Минев

  BY Недрет Ахмедова
  МАРТ 8, 2020

  8 март – какво всъщност празнуваме?

  Червената тиня в главите на чавдарчетата, пионерчетата и комсомолците, наслоявана от партийците,
  продължава да затлачва мозъците и на съвременниците!

  Всъщност 8 март е обявен за Международен ден на жената от ООН през 1977 г.

  Първото женско дружество в България е основано през 1857 г. в град Лом, в Османската империя.
  Сред основателките му са:
  Еленка Ценко Тодорова,
  Ангелина Кръстьо Пишурка,
  Стефания Коста Стаменова,
  Мария Цоно Иванова и др.

  Някой да е чувал, някога в световната история, роб да плаща данъци?
  А “робините” в Османската империя са плащали данъци.
  Накои от тях са отглеждали многолюдната си челяд
  в чудно красиви къщи.
  За които са им завиждали благородничките на Запад.
  А на Изток в тюрмата на народите Русия,
  дори придворните дами на Екатерина Велика,
  са завиждали на някои българки-“робини”.

  И днес 8 март, продължава да е един много криворазбран празник.

  На снимка са жените-“робини”,
  основателки на първото женско дружество в България през 1857г.

 5. Здрав, здрав….пък умееен:)) Торбата с мас и екстременти, защитник на “православието”, дали знае че сме в дни на Велики пости – време за пречиствне на тялото и душата, твърде неподходящо за отправяне на закани, заплахи, призиви за извършване на смъртен грях?

 6. Май малко прибързано го обвързахте с румен радев , г-н Инджев .

  Дали случайно или преднамерено въпросният организъм не е споменал нито БА , нито МВР а за “специални части” биха могли да се самоопределят и дрогарчетата на костадин костадинов от Варна (тоя просто е от пловдивските такива).

  Във всеки случай прокуратурата би трябвало незабавно да се самосезира и за опозоряване и обида на българския войник .
  Ми то ако дебелия търбух е специална някаква част , то половината българи са от специалните части .

  Пък на процеса нека обяснява има ли специални части извън законните (бях написал легалните но се поправям – у нас незаконното не е кой знае колко нелегално) и какво точно е имал предвид .

 7. https://faktor.bg/bg/articles/politika-hlyab-i-pasti-istinskoto-ni-osvobozhdenie-e-na-3-mart-no-1918-g-rusiya-kapitulira-pred-balgariya
  От същото тесто е замесен и този Стефан Стратиев – прочетете какво казва без да се страхува от това, че отправя заплахите си публично (нали си има “приятели”, които без да мисли топи …”Поне десет от тях са полицаи от първо и второ РУП. И един прокурор за капак. Хем щеше да си бит хем и виноват накрая!”…)

 8. Господин Инджев, какъв е тоя тюфлек?
  Радвам се, че всички т.нар. русофили са такива мазни плужеци.
  Не се бойте, дръжте знамето на истината високо вдигнато.
  Ако даде Бог на дела ще докажем какво можем, ние истинските българи.
  Защото:
  “Правий болгарин не лажи, не завидуе, не денгубуе, не лицемерствуе, не блудуе, за печена кокошка вярата не разменуе. Болгарин е произведен от Бог… Болгарин чрезмерно ради, оре, сее, торгуе, воинствуе, вярност има, гостолюбие, страх Божий”. Йордан Хаджиконстантинов-Джинот

 9. Кои,кои,кои? Как кои? Тези,които народът многократно избира. Дава им власт,а те трябвало да му служат. Как да му служат? Със служители като Георги Р. Джамбазки! Ами че то е естествено за тях. Такива са тяхните служители в храма православен. В този храм от едната страна е едната икона,от оная отсреща – другата икона. На амвона проповядва главният богослужител с митра стил че ге вара.
  А някои питат кой,кой,кой? Ами изберете си един от посочените,всеки е подходящ за богослужението.
  На бившите турски и какви ли не още роби остава да се молят и крьстят в православния храм милост и благост да им даруват арахангелите народни.

 10. Към TheRock:

  Ами той сам се представя в цялото си “великолепие” във Фейсбук, твърдейки, че работи в “специалните части” – чудна реклама за тях, няма що.
  А че е фен на президента Румен Радев личи от собствената му забележка за принадлежността му към група във Фейсбук, която си пада по Радев ( отговарям на изразеното съмнение, че нещо съм прибързал с подобно заключение).

 11. Така е г-н Инджев, не мога да повярвам че има токива хора, като тоя Джамбазов.
  Тази гротеска си мисли си че мастта му е мозък и сила.
  А как де не е “фен” на ген. Радев!?
  Че само такива могат да се радват на “фърст лейди-секънд хенд”!
  Бъдете жив и здрав!
  Да се пукат душманите!

 12. Toва лоясало путиняшко добиче може и да знае де е входът на под.32990.

  Дори може да влиза вътре – като артелчик. Или склададжия. Или лавкаджия. “Специалист” демек. За друго не става.

  Гешефтурата може да се ослушва с отпочването на разследване срещу него.

  Но вие пък имате пълното право да го съдите до дупка.

  Не е зле путинякът да внимава повече – тия джетове са си опасни. Стават много злополуки, вкл. с топ-“бизнесмени”, председатели на партии и министри…

  Респект!

 13. Не знам дали това тенденция, но в Пловдив са локализирани голям брой служители на специалните части от резерва, а в Пампорово е пълно с руснаци. Преди година бях на почивка с приятелка от Уискънсин в един от хотелите на комплекса и с учудване установих, че целият хотел е пълен с руснаци и то повечето с масивно телосложение на биячи, придружавани от донякъде секси, но много прости в държанието си жени, държани изъсо от половинките си. Хотелският персонал от българи беше им направил нещо като шведска маса за закуските, бяха сложили самовар, който става лесна мишена за отравяне, затова до него винаги сутрин имаше на пост двама маладцъй, които виждаха че сме българи и ни следяха зорко да не им направим някой герберски номер, какъвто те самите правеха навсякъде по Европа. От сложеният касетофон се лееше непрекъснато “западна” според техните представи музика – Челентано, Жо Дасен, Адамо, а също и техен фолклор – Любе, Ала Погачова, Хорът на казаците и прочие червени “звезди”. Така съжителствувахме мирно съвместно два дни, но истиското премеждие дойде заедно с наши гости американски летци на мисия в летище Безмер, които имахме неблагоразумието да поканим на вечеря в нашия хотел. Те специално си носеха знаменцето Янки Дудъл и ние също сложихме на масата българското знаме, като мислехме, че ще предизвикаме овации, но веднага бе извършен опит от сервитьор да ни продаде една бира Старопрамен на цена от 25 лева, а към масата след малко се приближи един бабаит, който ни каза че владее половината Ростов на Дон и да махнем щатското знаме, ако не искаме да станем втори Донбас тука, разумейш? Така се наложи да викнем управителя който се опитам да умиротвори компанията като им викна от него една бутилка столичная, а на нас предложи да се преместим в сепаре на бара, където сме можели “да си развяваме байраците на воля”, както той се изрази. Преместихме се не в сепаре, а в съседен по-голям хотел, но на другия ден по пистите имаше прекалено много пързалящи се руски физиономии, забелязани от нас предната вечер, които носеха нещо запасано под якетата и го потупваха с ехидни усмивки. Добре че на другия ден почивката ни свърши и се изнесохме от Пампорово, като обрахме една последна порция руски частушки, но пък леко развинтихме обтегачите на ските им преди да си тръгнем, сигурно е имало поне няколко клиенти на ортопедията в Пловдив.

 14. Тоз тюфлек от “специалните сили”? Не ме разсмивайте, имайте милост!

 15. Имах превид само връзката (не)възможен войник – върховен главнокомандващ .

  За съжаление съм успял да забравя за фенството във Фейса по пътя между четенето и писането , цяла дъъълга минута .

  С джет утрепаха Илко Ескенази , беше ТОП но не беше бизнесмен . За други не знам .

 16. Господин Инджев, вие какво очаквате , след като преди броени дни бяхме свидетели по националната Нова Телевизия , как излизаща след 24 часова окупация на сградата на Народно събрание 2, една от така наречените “протестиращи” истерички, каза пред камерите на няколко телевизии, че цитирам: Следващия път ще влезе с калашник в Народното събрание и после призова за “Народен съд”, в който се закани да издава “народни присъди” и се надява да доживее, за да участва. Необяснимо, никой дори не го изкоментира, камо ли прокуратурата да се сезира или просто някой да се възмути поне!! Единствено в Пик беше качено въпросното видео, както и кратък призив към държавното обвинение да обърне внимание за пропагандирането на човеконенавистна идеология и директна заплаха за терористична разправа с демократично избраното законодателно събрание, което се явява най- висшия орган на държавната власт по Конституцията на Република България, страна член на Европейския съюз и НАТО.

 17. Или подобни неща не са възмутителни и престъпни, антидемократични и антихуманни, щом ги изричат платените протестърки на Мая Манолова и БСП, и Копейкин след като тези протестърки се борят да свалят правителството на така омразния ви Борисов, който в ефир три пъти ви е нарекъл идиот преди няколко години, както вие обичате да напомняте периодично. Не го приемайте като някакво заяждане, просто констатирам факти. Иначе с огромно удоволствие чета вашия блог, имате чудесен дар слово,друг е въпроса че за някои неща съм съгласен с вас, за други не съм. Разбира се и комплименти за последната ви книга. Както виждате дори и БНТ в предаването История БГ я оцени.

 18. Хели, историята, която разказвате, прилича на хиляди други истории, които сме преживели толкова много българи по туристическите (и не само) дестинации (не само у нас). Когато попаднеш дори на обикновени руснаци, като в случая, се сблъскваш с такава показна простащина, арогантност и агресивност, че и да си добронамерен и непредубеден към тях, се настройваш срещу тях, защото това е естествена човешка реакция. Точно затова никога няма да повярвам, че процентът русофили в България е висок, още повече че те сами се преброяват всяко лято на язовир “Копринка”.

 19. Забравила съм да напиша и, че докато карахме по пистите в деня след инцидента в ресторанта, много добри руски скиори, които обикновено караха на трудните писти, сега бяха дошли на нашата лесна писта и непрекъснато се завираха около мен и приятелката ми, докато карахме, като ни сечаха път (дори панднях няколко пъти, за да не се сблъскам с тях), подвикваха ни мръсотии, а други ни канеха да спрем на “крепким чаем” някъде по пътя. Добре че мина едно познато момче от спасителната служба, да ни закара до долу, защото ако бяхме спрели, не знам какво щеше да се случи…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.