Ще обявят ли САЩ за терористи и българските имитатори на руските си тартори?

След като вчера САЩ официално обявиха руските шовинисти от “Имперското руско движение” за терористична организация, възникват няколко въпроса.https://www.theguardian.com/world/2020/apr/06/russian-imperial-movement-white-supremacist-group-terrorists

НА СНИМКАТА ( разпространена от Франс прес и припоменана от в. “Гардиън”): Дмитри Гаудин и Сергей Зинченко от “Руското имперско движение” позират за снимка с оръжие в треторовъчна база в Санкт Петербург през 2015 г.

 

 

 

Ще защити ли Кремъл своите хора, проповядващи насилие и превъзходство на бялата раса, обучаващи във военно дело и терористични практики чужденци, извършили след това атентат в Швеция? Обикновено Москва реагира първосигнално на всяка американска стъпка, предприемана за поставяне на руски с руски граждани под карантина  под някаква форма, но до момента няма официална руска реакция.

Логично е да се запитаме дали САЩ ще прояват последователност и след като създадоха прецедент, признавайки очевиден факт, толериран от руската държава, ще има ли нови подобни решения във Вашингтон по адрес на други подобия на терористите от от това имперско движение? Например спрямо онези, които се наричат “Руски вълци”  и не само шетат из ловните европейски полета на западни мотори, но и създадоха в България подобна глутница.

Руските хищници и техните имитатори у нас се радват на гостоприемството на българските власти. В типична реакция на премиера Бойко Борисов през 2016 г. във връзка с поредната руска вълча провокация на българска земя, която доведе и до побой над български противници на рускат стадна пропаганда край Бургас, премирът Борисов заяви тогава, че не било добре “да се арестуваме” за всяко развяване на “стари знамена”  , каквито е виждал и на Бузлузджа ( т.е. руски и съветски). https://armymedia.bg/archives/59838

На българските власти им отне близо три години да осъдят конкретните побойници, но това по никакъв начин не смути дейносттта на техните инкубатори, от който насред извънредното положение тези дни се излюпи добре известен кандидат за разправа с всеки и всичко в България,което има нещо общо с европейския път на страната ни. 

Както се видя от един филм на германска телевезия, заснет преди няколко години в разгара на истерията срещу бежанците на южната граница на България, руски инструктори обучават българските екстремисти в полувоенни униформи.

Освен с развяване  на руските имперски знамена, руско-българската терористина дружба се характеризира и с визуална близост до степен, че е трудно да бъдат различени българите от руснаците. Тукашините еквиваленти са пишат за националисти, но се кълнат в чужда държава и по подобие на своите братушки сеят омраза срещу запада, малцинствени групи и мигранти. 

Разликата между едните и другите е предимно в това, че руските терористи не се крият, както понякога правят българските им другари с маски ( на снимката). Защо русофилите в камуфлажни униформи предпочитат да не се виждат лицата им? Всъщност така се издават, защото осъзнават, че вършат мръсната работа на Кремъл в България.

12 мнения за “Ще обявят ли САЩ за терористи и българските имитатори на руските си тартори?”

 1. А дали изобщо ще има такава империя.
  Мохамед бин Салман отказа да преговаря с Путин.
  Така, че остава песимистичният сценарий.
  Слава Богу!
  https://youtu.be/PHtAgBGb944

  UK 2016 г.
  Дмитро Гордон:
  – Какво бихте казали на Путин ?
  Виктор Суворов:
  – Да се застреля.

 2. Мнага са такива “движения”, като започнеш от “Русофили” и свъ,шиш с БНД “Шипка”, “Левски”, “Възраждане”, даже има и цели политически партии като “АБВ”, “БСП”.
  Шумкар до шумкар, терорист до терорист!

 3. Ще обявят ли САЩ за терорист и българския премиер Борисов?
  Единствен от балканските премиери Борисов даде въздушен коридор на антинатовските руски “Панцир-1” за Сърбия.
  Терориста-българоубиец Борисов, не се посвени да да достави антинатовските руски “Панцир-1” за Сърбия,
  точно на националния празник 3-ти март 2020г.

  Ще обявят ли САЩ за терористи АБПФК на БКП,
  избили БЕЗ СЪД и ПРИСЪДА,
  над 40 000 българи.

  Мъртвият не говори

  ГАНГСТЕРСКИЯТ КАЛЕНДАР

  7-ми април,
  2008-ма година.

  Недалеч от хотел Плиска,
  проехтява изстрел…

  Вече столичен кмет,
  Бойко Борисов отдалече си разчиства терена за премиер.

  Обществена тайна за ъндърграунда е,
  че в миналото си,
  Борисов е бил бияч и изпълнител на мокри поръчки,
  на СИК-наркотрафиканта Бай Миле.

  А Георги Стоев нещо много се е разприказвал,разписал и разпасал.

  Георги Стоев е бивш борец, свързан с ВИС и СИК.
  Георги Стоев вече е написал девет книги за босове на мафията в България.
  Много от босовете на мафията, Георги Стоев е познавал лично.

  Затова Георги Стоев трябва да умре.
  Е, няма да бъде застрелян с гранатомет, като Тодор Димов (Чакъра)
  Георги Стоев е застрелян с пистолет.
  След като му “уреждат” среща близо до хотел Плиска в София на 7 април 2008 г.

  Мъртвият не говори…
  Един проблем по-малко, пред СИК-кандидатпремиера Борисов.

  Естествено, че нито поръчителят, нито убиеца на Георги Стоев,
  не са разкрити и осъдени и до днес.
  Нито от Главния Прикривор Борис Велчев.
  Нито от Главния Прикривор Цацаров.
  Нито от Главния Прикривор Гешев…

  До днес също не са разкрити и осъдени,
  нито поръчителят, нито “самообесникът” на разследващият журналист Младен Дочев.
  100% неподкупен!
  Разкрил амфетаминната афера на Борисов.
  Поради която не ни приемат в Шенген.
  Въпреки, че отдавна имаме техническа готовност…

  Мъртвият не говори…
  Един проблем по-малко.
  Пред току що станалият за втори път премиер СИК-Бойко Бекапето.

  Бойко Борисов е ОПАСЕН ПРЕСТЪПНИК на ВЛАСТ!

 4. @Васил Милев
  Прав сте. Сега матушката води ариегардни боеве със затихващи функции.
  Капацитетът им вече клони към под нулата. На практика златният запас на Мордор го е Фанала “липсата”

  “Плохой знак, как это известно из российской истории. С начала года из России начался активных вывоз золота. По данным ФТС, за январь-февраль 2020 года за границу самолётами вывезли его только официально 17 тонн – это в 7 раз больше, чем за такой же период 2019 года. Из этих 17 тонн в Лондон отправили 15,4 тонны. Причём крупнейшие продавцы – госбанки: ВТБ вывез 9 тонн золота, Сбер – 5,5 тонн.
  Оправдывают тем, что России срочно нужна валюта. Как мы знаем из прошлых новостей, золото везли в Лондон прям обычными рейсовыми самолётами, не какими-то спецбортом (тот случай, когда в аэропорту потеряли 2 слитка золота). С ужасом ждём статистику за апрель и май.

  Напомню, что такой активный вывоз золота всегда идёт перед крушением российского государства. Так было в первую мировую (тоже везли в Лондон, последний транспорт с царским золотом ушёл в январе 1917 года; Временное правительство продолжило вывоз.) Затем в позднем СССР так вывезли на Запад (тоже преимущественно в Лондон и Швейцарию) почти весь золотой запас страны.”

  “Как може да се повярва. че тези тройкаджии, патологически неспособни да доведат до край нито един проект, подбиращи кадрите по един-единствен критерий-личната преданост, с умни лица разсъждаващи за неща от които и грам не отбират могат да решат толкова грандиозна задача като организацията на пандемията . Не, сигурно те са мечтали за това, радват се на случилото се, но сами да го направят-не е нивото им, нямат мозък.

  https://novayagazeta.ru/articles/2020/04/04/84713-snizu-postuchali

 5. По какво се отличава коя и да е терористична организация от правителството на РФ?
  Терористите винаги поемат отговорност, управленците в Мордор-никога.

 6. Няма да са много тартори, руските им тартори. Чета и гледам с голяма радост как идолът, култивираният в лабораторията на КГБ любимец на хората с фатмашки дрехи и мозъци претърпява трансформация, метаморфоза направо!!! От Putissimo се превръща в обикновен путьо! Чешат се по главите павианите в кой бункер се крие и разбира се обвиняват братските си страни за калпавата ракета на путьо:

  https://m.youtube.com/watch?v=QEiq5m953cM&pbjreload=10

 7. Борисов натри клюновете на мисирките за ББР

  “…Доста съмнително е финансовият министър Владислав Горанов и икономическият – Емил Караниколов да не са знаели за отпуснатите 75 милиона. Самото решение би трябвало да мине през тях. Особено в момент на извънредно положение. А Караниколов е принципал на ББР. Борисов ги спасява за пореден път. И ако ръководството на ББР действа зад гърба на правителството, кой разпорежда зад гърба на ББР? Шефът на ББР все се отчита и съветва с някого, нали? А къде в целия филм е БНБ? Кой осъществява надзор над държавната банка?”

  (Да не се забравя, обаче, че “принципалът” Караниколов, който ще назначава следващия борд, е от квотата на небългарската (проруска) партия “Атака”!!! Какви ли ще ги назначи?)

  https://frognews.bg/novini/borisov-natri-kliunovete-misirkite-bbr.html

 8. https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-v-italiya-pitat-ot-104-rusnatsi-edva-35-sa-meditsi-a-ostanalite-kakvi-sa

  Какви ли са останалите руснаци в Италия?

  а) Катедрални туристи, запленени от готическия стил и използващи пандемичната възможност да се насладят на катедралите, заснимащи и описващи надлежно и всичко покрай тях.
  б) Бодри, надъхани градинари, спецове по качествено приготвяне на салата от рукола и всички необходими компоненти.
  в) обикновени нощни вълци, “рокери” с фанелки на Че Гевара и, странно защо, Харлей Дейвидсъни, а не Иж-овки…

 9. @The Rock

  Да не ги правим по-големи отколкото са. Партийката АБВ се състои от “аз, ти и жена ти”, както се вика, а като прибавим всичките рублофилски “движения” от по 30 души, стават има-няма 20.000 за цялата страна. Все пак възможностите на пут.ин да хрантути национални предатели не са неограничени.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.