Анонимните коментартори на общественото (не)доверие в техния вожд Бойко

Не е много разумно да коментирам коментиращите, които ми се правят на коментартори. Но, млъкни разум – в страната, в която коментарторите бранят анонимно най-овластения човек от поименно откроен чрез собствената му позиция маргинал ( по министър Горанов) и тулуп ( по Бойко Борисов)! 

Погледнах още вчера първите коментари във форума на “Дневник” във връзка с публикуваната там моя статия като реакция на факта, че премиерът Борисов за пореден път обижда на едро свои критици, наричайки ги тулупи. Видях как изригват неговите бранители – точно като онези, които защитават великата в своите очи Русия от скромната ми персона, която си позволява да не се съгласява с руската политика и лъжите със задна дата по отношение на българската история, свързана с тази мащеха, претендираща и на нас да ни е матушка.

Има обаче и една разлика между ( про) руските тролове и българските имитатори на защитниците на Путин, еквивалента на Бойко Борисов. В Русия, колкото и да е зле положението със свободата на словото, важността на тази страна привлича разобличителите в самата Русия и в чужбина. Кара ги да се постараят да извадят на показ срамотиите на фабриките за тролове. У нас те се ползват с нещо като имунитет срещу разкриване, макар да се вижда, че ужасно много се стараят да подражават по своя ентусиазъм и откровена глупост на руския оригинал.

Не е нужно човек да рови дълбоко в бунището, за да установи наличието на боклуци в него. Ето защо се ограничих здравословно до представителна извадка от тези 328 коментара в “Дневник”, които вече са се натрупали към момента на писането на този неразумен текст. И какво да установя? Обичайното! Няма нито едно мнение, което не просто да оборва съдържанието на статията ми, а дори да го засяга при опитите всемогъщият владетел Борисов да бъде защитен от моя скромност.

Този факт прави от “великана” джудже. Доказва, че е незащитимо джудже или трол, ако щете. А нападките срещу личността ми са (само)признание за безсилие. Най-сладко е, когато опитващите се да те удавят в злобата си се задавят и издават до каква степен си прав.

Няма да правя анализ на глупостите, изписани от безпомощните охранители на Охранителя. “Аргументите” им варират от “уууу” за личността на автора, до “абе, що не пишеш срещу …”. Все пак ще откроя върховната глупост, която се повтаря често от коментарторите и поради това явно е представителна за безличните им мутри, стоящи зад нея. Това е вменяваната ми заедност с други критици на Борисов като президента Радев и Корнелия Нинова.

Ето този елементарен номер критиците на Борисов да се оприличават на съюзници на комунистите, взет на заем от  червените братовчеди и обвиненията им във фашизъм срещу всеки, който не е с тях, е главната печеливша стратегия на Бойковизма-ленинизма. Благодарение на този примитивизъм примитивите у нас се обединяват като пролетариите от всички страни. Но краят им им ще бъде същия както пролетарското обединение.

17 мнения за “Анонимните коментартори на общественото (не)доверие в техния вожд Бойко”

 1. Тулупи от всички страни, давайте да се съединим най-после 🙂

 2. Ха , какво е това на снимката – тулуп сред тюлипи , жълти даже !?

 3. Герберските тролове норма гонят,.деца хранят. Ама никак не съм изненадан от реакциите им. Аргументите им ги е хванала липсата и освен да я карат по моделът на пияниците. Да бичат тъпни на мах: Напоследък си намерих ново увлечение. Чета статии и коментари от олгините. Отчаяните им опитите черното да го избелят само усилват убеждението ми, че много мина, мъничко остана.
  И те, така.

 4. В битието си на на несъединен пролетарий съм попадал на виртуални и реални типове с характеристиките на виртуалните тролове. И бедата е, че голяма част от тях даже не го правят за копейки, както повелява традицията им, а са си чиста проба московски муджахидини. В нормална среда това би се окачествило като аномалия, но в собствените си очи тези хора са традиционалисти,мъжкари,готини пичове, и так далье бляд. Разбира се има и други, на които им се плаща на буква и оливат форумите с все……всякаква календарна бълвоч. Да очакваш такива индивиди да се променят е все едно да очакваш да видиш Велислава Дърева облечена в бална рокля. Така че, нека си драскат!

 5. Някой ще ми обясни ли, какво значи тази дума” тулуп”! Вероятно е на дивотински диалект, селото на автора на фразата, макар, че той обича да казва, че е от Банкя!

 6. Тулуп, мисирка, главанак, пунта мара, шменти капели… … Освен всичките му други заслуги, падишаха успя да обогати нацията дори езиково, нищо, че ние тук не можем да го оценим. Но какво ли разбираме ние, важното е, че поетесата-преводачка и видна мисирка ыва николaва го оценява, дарявайки го всеки ден с влажен поглед, докато той се препъва в недодяланите си монолози.

 7. Руски гниди и тулупи по целия свят! Може пък корона – вирусчето да помогне в случая:

 8. Платените гербаджийски тролове са ясни. За съжаление има не малко заблудени противници на позитано 20, които продължават да вярват на бруталната пропаганда, че герб са единствената алтернатива без да виждат руския печат на задни.ите на върхушките и на двете “партии”.
  От няколко години спрях да чета вестник “Стършел” поради твърде явното му включването в същия пропаганден модел. Много години правих компромис със себе си понасяйки дружеските шаржове на ивайло нинов и откровените хвалебствия на някои от хумористите към геройкото и компания. Чашата преля когато обвиниха съветниците на ДСБ в общината, че като искат оставката на фандъковица за проблемите при ремонта на “графа” са в съюз с комунистите като не забелязват малката подробност, че искането на ДСБ е преди това на комунистите и е с различни мотиви. Списващите вестника по никакъв начин не забелязаха и съвместната защита на МОЧА на представители на всички политически сили в СОС без ДСБ от “вандалска” проява на младеж.

 9. Най-обидно ми е,че хора, приятели,близки,дребни и средни предприемачи с нелоши доходи,от години са в захлас от този изкуствено поставен човек,който с повод и без повод се кръсти и се чука по главата,демек да го опази Господ от беди и т.н…..Кога ще свърши тази простотия?Идва ми и аз да си тропам по главата….Както се говори на жаргон в средите на този човек-имали будали,работата върви….

 10. Загледах се в лицата на участниците в това сборище на некрофили, размахващи портрети на чужди мъртъвци и освен лицата на заселилите се у нас нагли монголоиди с тържествуващи затлъстели морди, за съжаление, видях и много измъчени лица на българи от поколението на майките и бащите ни, прегърбени от робския “социалстически” труд и смачкни от униженията на мизерния бит, в който бяха принудени да изживеят младостта си, а днес станали жертви на жалкото психическо забляване, познато като “Стокхолмски синдром”. Да обичаш окупаторите и мъчителите си! Има ли по- жестоко зрелище?!
  Ето това срамно, севернокорейско унижение пред цивилиования свят причиниха руските окупатори на родината ми и на гордия български народ!
  Проклети да са!

 11. Благодаря за хубавите видеа. Прави впечатление, че от Владивосток през США и Конго, та чак до братска Индонезия шествията са правени по един тертип и плакатите и снимките, които разнасят, изглеждат, като да са правени в промишлени количества в някой специализиран завод за рашистки пропаганден кич. Налага ми се въпросът какъв процент от всичките тези шестващи не са руснаци. Като им гледам физиономиите, вероятно малко над нула.

 12. “За съжаление има не малко заблудени противници на позитано 20, които продължават да вярват на бруталната пропаганда, че герб са единствената алтернатива без да виждат руския печат на задни.ите на върхушките и на двете “партии”.”
  Според мен руските печати са толкова отчетливи, че не вярвам някой да не ги забелязва. Просто някой се подвежда по това, че този на ГЕРБ им изгледа по-малък. Но сигурно го има и обратният ефект – някои противници на ГЕРБ гласуват за ушанките, само и само да махнат Боко-тиквата.
  Свят голям – противници разни…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.