С Костадинов съм в самотни бойни отношения далеч преди той да “изяде боя” с разкритието на “Нова телевизия”

“А скоро, много скоро, ще въздадем и справедливо възмездие на всички национални предатели и майкопродавци. Списъкът им е дълъг, но в него има място за всеки. Никого няма да забравим и на никого няма да простим”.

https://ivo.bg/2019/03/29/фашизоиден-клеветник-напразно-се-опи/

Горният цитат е от стандартно долно писание на разобличения русофилски екстремист Костадин Костадинов, когото “ Нова телевизия” хвана да лъже по любимата му самохвална тема за собствената безкористност като лидер на партия “Възраждане”. Същият има навика люто да се заканва в своите публикации как той и глутницата му ще се разправят с всички национални предатели и “майкопродавци”. Цитатът е от негова т.н. статия, посветена безмилостно и яростно на моя милост.

Сега, когато лъсна лъжата му за отказа от партийната субсидия, покрай което зарибяваше електорални шарани да му гласуват за партията, собствените му излъгани от него избиратели имат основание да се присъединят към заканите като ги пренасочат като рикошет срещу него.

Не е нужно да преразказвам разкритието на “Нова телевизия”, което е достатъчно добре разгласено и без приноса на този личен блог. Ще добавя само, че собствените ми сблъсъци с Костадинов датират от години и са в различно качество от това на телевизията, сгодена с властта чрез своя нов собственик Домусчиев. 

Моята персона не само не може да бъде заподозряна в някаква “поръчковост” от името на управляващите, на които Костадинов се зъби с цел да обере протестен вот, но и в тази война с русофилската фашизоидност е оставена злорадо да се задушава самотно в удобния за целта властови вакуум. Когато опонирах остро на същата тази несменяема от близо 10 години власт, Костадинов се бореше за властта във ВМРО, която пристана на Борисов и управлява коалиционно с него.

С малки изключения, сред които голямата “Нова телевизия” не беше, медиите у нас се направиха, че не са забелязали моето линчуване от моторизираната банда “възрожденци” в градската библиотека на Добрич на 7 март миналата година ( снимката опровергава лъжата на Костадинов, че успешно ми били запушили устата в Добрич, където все пак успях да представя книгата си “Измамата “Сан Стефано” без да напусна бойното поле в обкръжението на побойниците).  По този начин ме хвърлиха на имитаторите на руските нощни вълци с надеждата да бъда разкъсан, оставяйки ме да се разправям сам с тях не само по време на разправата с мен, но и на бойното поле на последвалото медийно очерняне от страна на Костадинов, наричан масово Копейкин заради подозренията във връзки с рубладжийството, практикувано от век и половина като форма на прокарване на руското влияние у нас.

 

 

 

Не оспорвам легитимността на безспорните доказателства за лъжите на Костадинов, показани от колегата Васил Иванов по “Нова телевизия”, но държа да отговоря косвено на адвокатите на набедения политик, които се опитват да го защитят като жертва на властта: няма как да ме пришият към тази конструкция. Водил съм битките си с него и глутницата му сам и от сърце.  

Държа това да се знае също и превантивно. Защото е ясно, че Костадинов се кани да продължава да играе ролята на “единствената истинска опозиция”. Да си опозиция на опозицията не е престижно за опозиционно настроен коментатор. Ето защо припомням факта на собствената ми самотност в противопоставянето на този фашизоид, за да не се спекулира с позицията ми, която нямам намерение да променям, изпадайки в обяснителен режим.

28 мнения за “С Костадинов съм в самотни бойни отношения далеч преди той да “изяде боя” с разкритието на “Нова телевизия””

 1. С извинение, че не е съвсем по темата, но днес май беше радиодебютът (БНР) на новия политик Слави Трифонов. Хванах само края, но говорителката каза, че с него е интересно да се разговаря (при това не в обичайните заключителни любезности). Та искам да попитам дали някой знае къде стои този политик по оста българофилия-путинофилия? Или още не е стигнал до такава дълбочина на политическата ни проблематика?

 2. Нито дума за Русия в специалния Доклад за отбраната и въоръжените сили през 2019 г. !
  Състоянието на армията като разгром по време на пандемия

  Капитан I ранг о. з. Васил Данов, Атлантически съвет на България

  https://faktor.bg/bg/articles/nito-duma-za-rusiya-v-spetsialniya-doklad-za-otbranata-i-vaorazhenite-sili-prez-2019-g

 3. Информацията от първия репортаж не е нова, нещата могат да се прочетат в сайта на Веселина Томова, като единственото изпуснато, е връзката на продавача на къщата с Гуцанов…Оттук се прави и грешното внушение, че тя е купена с парите от субсидията… не, не е, Костя я купи със задн€ка си, който продаде на последните местни избори… когато в ръкава си държеше коза, с който можеше да гилотинира Портних, но не го направи… за добро или лошо… Както и да е… Получи някакви анемични, закъснели шамари от марганилизирана телевизия, което ще сплоти още повече хунтата му за съжаление, а на 14. организират протест, на който ще яхнат общественото недоволство срещу тулупите в управлението и като репресирани… Тоест, за мен този набързо скалъпен репортаж по-скоро налива вода в мелницата на Копейкин, но да видим, предстои и втора част

 4. Не, че (не) се Фаля но по отношение на Копейкин фирменото ДГД сработи на мах. В момента н-ият политически маргинал го издухват от публичното пространство. И как не се намери един съветофил, днес по съвместителство фен на кремълският гном маскиран кат “русофил” да не поставя далаверата на първо място. ОТВРАТ!

 5. Извинявам се за новото включване но се надявам, че си заслужава споделянето.

  Копнато от мрежата

  Карантината не беше за да изчезне епидемията. В този свързан свят това не може да стане. Ваксини няма да има масово поне още 3, 4 години! Антивирусни лекарства също около 4, 5 години. Това че една ваксина е открита нищо не значи. В момента има над 20 ваксини. Трябва да се тестват на все по-големи групи. Трябва да се види колко ефективни са – 90%, 65% , 30% колко. Трябва да се установи колко време държи ваксината – година, две, трябва ли да се подновява, колко често. Само за сравнение всички световни ваксини до сега са отнемали от 28 до 9 години от откриване, тестване, сертифициране до масово прилагане! Дори и да има нещо което работи експериментално то ще се прилага само в краен случай на много малък брой хора! Забравяме за ваксини в следващите поне 5 години. Това че някъде си има измислени не значи, че в България ще ги има и всеки чичо Пичо ще отиде до поликлиниката да си сложи една.
  Ясно е, че 5 години не можем да бъдем под карантина. Защо тогава имаше карантина? Ами много прост е отговора! За да може да се забави малко разпространението и това да даде възможност на държавите, на окръзите, на градовете да организират болниците и лабораториите за тестване и да
  обучат медицински персонал който да тества и да проследява и намира кръга от болни! Нищо друго. В Калифорния карантината беше удължена защото чакат в Бъркли да откритията нова лаборатория която да може да извършва над 10,000 теста всеки 24 часа. Това е в допълнение на другите лаборатории. Също се наемат и обучават хора които да знаят как да взимат теста и как после да намират заразените и да ги разпитват поне на 5 основни езика (това е важно за Калифорния) и да намират и тестват всички които са били в контакт с тях. как да ги инструктират да си седят в къщи а да не ходят в болниците. В болниците се взимат само тежките случаи. Така болниците могат да функционират за другите болни. Карантината помогна да се проследят и изчислят тези неща и да се създаде план. Сега на входа на всяка болница има охрана и поне три или четири медицински лица които ти мерят температурата, дезинфекцират ти ръцете. Дават ти маска и ръкавици и те питат къде отиваш, защо и ако нямаш визита с доктор уговорена по интернет или по телефон ти обясняват какво да правиш и как.
  Във всички магазини монтираха плексигласова преграда пред касиерите. И още много други мерки.
  За тези неща бяха необходими близо два месеца и за това беше необходима карантината. Не за да изчезне вируса. И не за да се намери ваксина.
  Сега тепърва започва истинската борба в следващите няколко години! Това в следващите няколко години! Това беше и предназначението на всички тези щабове. Ако не са увеличили броя на лабораториите и потенциала да се тестват достатъчно хора според статистическите данни и ако не е въведен механизъм за тестване, издирване и отделяне на бъдещите болни …. то тогава Щаба ви е губил времето само. Премахването на карантината не е край на нещо а начало! Ако, както подозирам тези неща не са направени и не са обяснени на хората … ще има пагубни последствия за всички. Тези неща се слагат под контрол с акъл а не с бабаитство!

 6. След като прочете и осмисли анализа на капитан I ранг о.з. Васил Данов за състоянието, до което умишлено, в съответствие с чужди интереси, е доведена българската армия по време на управлението на “натовеца” Борисов, човек ясно осъзнава, че България е на ръба на бездната, към която я тикат тази кохорта от безродници на власт. А шопарът на отбраната Каракачанов, вместо да отговаря пред военен съд за дереджето на българската армия, заедно с ортака си Валери Симеонов пак са се заели да обслужат интереса на руските туристи, чепиги, мишкини и други скрипали, както и със “спешната” продажба на “отпаднали от небходимост” военни имоти на стратегически места. Вместо да се погрижат за оцеляването на българския народ тези руски патрЕоти настояват българският бюджет “да подпомогне” т.е. да плати чартърите за руските туристи, искат да отпаднат визите за руснаци, за да се разхождат необезпокоявани и неиндефицирани из родината ни шпионите и престъпниците им, настояват европейските фондове за солидарност с изнемогващите български граждани също да бъдели насочени към хотелиерите и ресторантьорите, за да отдават на половин цена нощувките и осигуряват евтино плюскане на нахалните сибирски свини, които пък при тези неустоими условия от страна на колониалните им говноядци (по Суворов) пак ще нахълтат на орди и ще превърнат Черноморието ни в кочина, воняща на боящиник и повръщано и зарази. НА НИКАКВА ЦЕНА НЕ БИВА ДА ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА ОСЪЩЕСТВЯТ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ, АКО ИСКАМЕ ДА ИМА БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА НИ ТУК, В БЪЛГАРИЯ!

 7. Тъжно е, че обществото ни /доколкото го има/ и правилата по които живеем допускат дегенелат от рода на костя копейкин да има изобщо възможността да се докосне до личности като Иво ИНДЖЕВ и да ги оскверни с простотията и душевната си нечистоплътност! Това е то – продължаваме да съществуваме в условията на посткомунизъм – организъм с премазана имунна система.

 8. Прося извинение! Да се чете “дегенеРат”.

 9. Предаването на Нова ТВ за Копейкин беше навременно. Журналистът Васил Иванов,дали не беше от последните мохикани в журналистиката,се срещна с 2 особи. Съратника на Стела Банкова Минчо Христов в образа на Дон Кихот,идеалист,но издрапал до почетна служба в Университета, учител на подрастващите. Едно е сигурно,плод на неговата любов към правдата е участието му в измамата на Копейкин.
  Копейкин е елементарен мошеник,добре присаден на благоприятна почва. Елементарен,но добил се с богато имение на брега на морето. Вероятно в скъпата луксозна къща не липсва барбекю,така модерно днес в именията на борците за правдини, за подхранване на богоудобни страсти.
  А прокуратурата? Няма я в предаването,но се знае,тя стои отгоре тихо и невъзмутимо.Пардон, действа оггоре с гръм и трясък “справедливо ” за всички.

 10. @ Georgi Nikolov
  по повод https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/3197452

  Най-ги мразя такива, дето някакъв “Господ” (не)знайно как им помага съвсем невръстни, още с жълто по устата и другаде, да достигнат високи обществени позиции, след което “неочаквано” да направят, необходимите някому, поврати в живота си, примерно с шеметна скрост, поради “гениалността” си, да бъдат призовани за игумени на Зографския манастир, а после тихомълком да напълнят манастира ни с “послушници” и “монаси” ( предимно алкохолци и хомосексуалисти) от руските служби, за да го превърнат най-после в руски манастир, според законите в Света гора! Има ли някой, който още пасе кагебистка тревица?

 11. ето какво се очертава:българин,дошъл в отпуск в Родината си ще стои 14 дни в карантина,а бедния руснак,на който Ангелкова иска да плати транспорта ше се развява с вирусите си свободно и безвизово.Ще пламнат от африканска чума и останалите свинеугоителни стопанства.

 12. SMS

  Ами то е казано в текста . Православният акъл му дошъл едва при посещение в руска черква , където му пели и говорили на нещото “черковнославянски” . Какво ще рече това не казват , който се сети – сетил се.

 13. @сеедно
  То за нас всичко е кристално ясно, защото не за пръв път ни работят по този баламски начин, но лошото е, че много хора продължават да се вързват на подобни пиарски “активни мероприятия” ! Въпросът е как да се блокират още в зародиш такива инициативи, които целят сами да вкараме руския вълк в българската кошара! Не е късно, докато игуменът не е “ръкоположен”! 🙂

 14. Съмнявам се в чистите намерения на Нова телевизия при тези “разкрития”.
  Дълги години – нито дума от НТ по отношения на Възраждане, “разкритията: са доста стари.
  НТ не коментира хулиганското поведение на Костадинов , когато се опита да провали представянето на “Измамата “Сан Стефано”. Тогава обаче Костадинов беше в близки отношения с властта.
  Сега обаче Възраждане планират протест на 14 Май с искане за оставка на правителството.
  И точно сега НТ се сети.
  Да си опозиция на опозицията не е някакво геройство,
  това трябва да се каже на НТ и поръчковия и репортер.

 15. Антикомунист, не го усуквайте,а кажете изнесеното от НТ и “поръчковия” репортер дали е вярно.

 16. Виждам го, Зографския ни манастир, като ЖИВО хранилище на българската история, българската писменост и българските духовни традиции през вековете, а не като свърталище на впиянчени руски шпиони в руска военна база, в каквато искат да го превърнат патологично ненаситните руски окупатори с помощта на безродниците на власт у нас. Да функционира като БЪЛГАРСКИ манастир, обитаван от родолюбиви БЪЛГАРСКИ монаси, пазители на БЪЛГАРСКАТА религиозна традиция и БЪЛГАРСКАТА културна съкровищница, каквато е безценната средновековна манастирска библиотека.
  Манастирът ни на Атон е въплъщение на българския дух и идентичност и би било национално предателство, ако не бъде защитен от руските посегателства, от тези безсрамни крадци на чужда история и култура!

 17. Споделям повечето от разсъжденията Ви, едно красиво есе за Създателя на Вселената с акцент върху смирението, но тъй като, без съмнение, във всеки от нас живее частица от Божия дух, ни е дадено и ПРАВОТО НА ИЗБОР, т.е правото на “тясна специализация”. Родени сме със специфични дарби, които може да развием или, поради различни обстоятелства, да отхвърлим и да да бъдем нещо друго. Но общото между човеците е, че всички си задаваме въпросите, свързани със “същността на битието”: Кои сме ние, защо сме тук и къде отиваме? Какъв е смисълът на живота ни и въобще какво е Живот във Вселената ? Мисля, че ЖИВОТЪТ Е САМОВЪЗПРОИЗВЕЖДАЩ СЕ РЕД В ХАОСА НА МЪРТВАТА МАТЕРИЯ. Там, където има живот, има хармония и светлина, останалото е всепоглъщащ хаос на разширяващата се ентропия. Животът е нескончамото сражение за красотата на реда, описано в Светите писания като “сражение между доброто и злото”, между “мрака и светлината”. На такива и други въпроси се надяват да получат отговори, чрез молитвите си, всички монаси в манастирите по света.

  Въпросът е ще допуснем ли ние, днешните българи, като смирени овци, Зографският ни манастир, един от символите на Българския дух и идентичност, опазен през вековете от дедите ни, да падне жертва на хищническите щения на руските нашественици, на примитивните еретици и езичници? Аз лично не очаквам съпротива срещу опитите за руска окупация на манастира от страна на Борисов и сие. Надеждите ми са в законите и мъдростта на гръцката държава, на чиято територия е манастирът ни!

 18. @ Павел Тинков

  Развивате темата за прераждането като една от възможностите за усъвършенстване на духа. Важното е, че благодарение на Великите умове на човечеството, вече има и доказателства, че нищо във Вселената (материя или енергия) не се губи, а само преминава от едно състояние в друго, от материя в енергия и обратното, т.е всяка излъчена мисъл, всяка материална промяна в пространството оставя ВЕЧНА следа в пространствено-времевия континиум, т.е.” безсмъртието на духовната същност на човека”, за което говорят Светите писания на всички религии по света. Надявам се, че един ден науката, по емпиричен път, а религията, по интуитивен (Божествен) път ще се пресекат в една точка.

  Но мисля, че разсъжденията по подобни теми в този форум едва ли са интересни за участниците и читателите. Има си специализирани сайтове. 🙂

 19. В краткия диалог с “Павел Тинков” за Зографския манастир през цялото време имах чувството, че това не е Павел Тинков, защото за него не е характерен този заядлив език, но се постарах да отговарям възпитано и честно 🙂 Сега с учудване виждам, че постовете на “Павел Тинков” липсват от диалога и започвам да си задавам въпроси дали новата версия на сайта не включва и други “опции”? Не стана ясно и кой точно е авторът на тази нова версия на Ivo.bg ? Не ни беше представен. Дарение ли е новата версия, защото се знае, че безплатен обяд няма? 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.