Украинско академично издание публикува анализ от български автор ( и на този блог)

Английската версия на украинското списание “Черноморска сигурност” публикува анализ на автора на тези редове.  https://geostrategy.org.ua/images/bss_37_engl.pdf

Анализът беше поръчан от издателите на списанието. Достъпен е и на други езици в сайта му.

Препубликуването му в ivo.bg цели да регистрира факта на появата на български анализ на сцената на експертните академични публикации в Украйна. 

НА СНИМКАТА: Авторът, когато все още беше допускан до екрана на БНТ

3 мнения за “Украинско академично издание публикува анализ от български автор ( и на този блог)”

  1. Поздравления!
    Има остър дефицит на нормална проевропейска информация от братска и измъчена от руската наглост Украйна.
    Непрекъснато ни заливат с новини от безинтересна, противна, далечна и незначителна за нас Русия. За нас са всякак по-интересни новини от близките ни Молдова, Румъния, Гърция и Украйна.
    Ще е приятно във ваше лице да получим запълване на тази празнота. Тя не е случайна. Част е от хибридната дезинформация на Москва. Освен за ядрена авария, не дай Боже, никаква новина от азиатската пустош на Путин не ни интересува и засяга. За отношения с нея ни е предостатъчно НАТО.

  2. В продължение на предишния си коментар, ако все пак е нужно, можете да имате рубрика “Безинтересно от Русия”. Само със заглавия и линк. Те естествено ще са досадни и еднообразни новини с постоянните провали на кремълската, подземна табуретка в.в.п.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.