11 мнения за “Shallow от Балкана”

 1. Великолепни сте! Каквото Господ ви е дал, човек не може да ви вземе! И как подредихте облаците в синьото небе?

 2. Поздравления за прочувственото изпълнение! Само си представям как би звучала песента Walking in the air на страхотния фон от Балкана с пеещите птици около Вас.

 3. Г-н Инджев, възхитен съм и Ви поздравявам за всичко, което правите!

 4. Кой точи държавния бюджет, за да остане на власт ?

  “…Гавраил Ловчански, проводникът на прокремълската политика в Българската православна църква (БПЦ), държи парите на БПЦ в РУСКА БАНКА, които може да управлява само с ВТОРИЯ ПОДПИС лично на Кирил Гундяев – КГБ “патриарх” на Руската православна църква (РПЦ). Той е положил подписи под договори, които ощетяват Софийска митрополия с огромни загуби, послужили за нечие забогатяване. Той в противоречие с Устава на БПЦ – БП купува и се разпорежда с апартаменти в голямо количество. Гражданските му имена Цветан Динев сигурно неслучайно многократно се споменават в Имотния регистър.”
  Днес правителството ( Борисов) ще преведе 600 000 лв на Рилския манастир за реставрация и спешни ремонти. Тази сума е извън средствата за заплати и капиталови разходи. От манастира се оплакаха, че не са им преведени никакви средства, въпреки че храмът е в списъка на ЮНЕСКО и получава средства И от ЮНЕСКО!
  Държавата ( Борисов) отпусна (през 2016 г.) 20 000 000 лева за ремонт и конструктивно укрепване на храм-паметника “Св. Александър Невски” в София. Ако влезете в храма и го огледате отвън, ще установите, че ремонт не е правен! Къде са парите?

  Правителството (Борисов) ще преведе по сметката на БПЦ (в руската банка!) и още 26 000 000 лева!

 5. Руският парламент се готви да отмени съветски акт, осъждащ пакта “Молотов-Рибентроп”

  Пактът много пъти е оправдаван от президента Владимир Путин, който смята, че той е висше постижение на съветската дипломация

  https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-ruskiyat-parlament-se-gotvi-da-otmeni-savetski-akt-osazhdasht-pakta-molotov-ribentrop

 6. Благодаря на SMS за информацията за синода. Когато БПЦ пропусна два много големи исторически шанса за България (отказът да стане църква-майка на Македонската ПЦ и отказът да изпрати представител за честването на 1000-годишнината на Охридската Епископия), бях убеден, че е станало под натиск от Москва. Вашият пост осветлява конкретния характер на обвързването с руския диктат.

 7. @Mihaylov
  Благодаря, че споделяте възмущението ми !

  Мисля, че след като са отпуснати милиони от българския бюджет за ремонти на храмове и манастири, всички българи трябва да изострим вниманието си, освен за евентуални опити за кражби и неефективно изразходване на средствата, но най-вече за фалшификации по фасадите, като позлатяването на кубетата и накачулването им с еретични РУСКИ кръстове и азиатски детайли, подмяна на каноничната (вътрешна) уредба на храмовете ни: да не се допуска смяната на уж “овехтелите” традиционни български икони и църковна утвар, дело на прочути в миналото български зографи, с разни руски кичове, сдэлани на компютър в Китай, залепването на тапети с отпечатани върху тях непознати руски “светци” и “житиета” върху оригиналните български фрески, което променя българския традиционен характер на храмовете ни.
  Преди всеки ремонт на църковна сграда, би трябвало, стопанисващите я свещеници задължително да направят поне снимки отвън и вътре, като превенция срещу архитектурни фалшификации и кражби на безценни икони и утвар. Не ни трябват кичозните дарения на сибирските “данайци”!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.