Западът проглежда с ускорени темпове с кого си има работа в Москва, тук Б.Б. мижи

Валят новините за продължаващото и все по-ускорено пробуждане на света по отношение на това какво представлява режимът в Москва.

Американски сенатори предлагат Русия да бъде обявена за спонсор на тероризма.

Румъния обсъжда да посочи Русия за вражеска държава в националната си стратегия по въпросите на националната сигурност ( опит, какъвто България направи чрез проект за доклад на министерството на отбраната в края на лятото на 2014 година, но намерението на служебния министър Шаламанов беше смачкано в зародиш ) .

Европейският съюз се включва с открояването на Кремъл като водещ разпространител на дезинформация във връзка с китайския грип ( в крак с другарите от Китай, разбира се ).

Всичко това се случва в рамките на дни с разлика от часове между събитията.

У нас тази писта е заета единствено от медийни прислужници на властта с цел да обгрижат представата за нея като за част от западния свят пред лицето на същия този Запад и в опит да бъдат подмамени за пореден път българските прозападни избиратели за обезсмъртяване на Б.Б. чрез евентуална нова негова победа на следващите парламентарни избори макар и вероятно на цената на трети пореден недовършен премиерски мандат.

В същото време самата власт, олицетворявана от властника Б.Б., мълчи. Той разкопава България заради руския газопровод “Банкянски поток”и дори се хвали със съучастието си в това начинание, замислено на антиукраинска основа в Кремъл. Обосновава се с очакването си да спечели(м) от руския подкуп на стойност милиард от транзит на газ в обозримото бъдеще за сметка на планираното в Москва украинско нещастие.

В удобни на властта говорилни, които имитират плурализъм на мненията, възползвайки се от безпринципната готовност на желаещите да бъдат показани по точно този телевизор като опоненти, заразени с вируса на съглашателството ( като “Панорама “ на БНТ ) , Б.Б. се заканва да довърши проекта АЕЦ “Блеене”, от който театрално уж се беше отказал преди 8 години и дори се хвалеше известно време с тази своя нетипична смелост пред руската мечка.

Но в какво ли отношение не сме изостанали от напредналите, та да придиряме за изоставането на нашата страна и от тази световна тенденция! С такива бавно развиващи се “състезатели”, не можем да очакваме друг резултат в глобалния шампионат по национално благоденствие.

9 мнения за “Западът проглежда с ускорени темпове с кого си има работа в Москва, тук Б.Б. мижи”

  1. Обърка ли се, или се побърка този свят?! На Запад дебили (както черни, така и бели) събарят паметници на достойни хора, а у нас други едни дебили поднасят цветя на паметници на окупаторската червена армия! Май само в Чехия, Полша, Румъния, балтийските страни и още няколко други са останали хора, които мислят с главите си, а не с някои други части на тялото! Не мога точно да си спомня кой го беше казал това, но е вярно и е особено валидно за сегашната ситуация в света: “За да победи Доброто, трябва понякога да показва зъби”, но не такива, каквито ни обеща Н.Пр. Херо Мустафа, а истински!

  2. Не помня кой и по какъв повод беше казал: “Русия не трябва да изчезне, за да служи като предупреждение за народите”.

  3. Към димитър:

    Този път категорично се разминаваме за “дебилите” на Запад и за достойните робовладелци, като Едуард Колстън от Бристол, забогатял от поробването на поне 80 хиляди африканци. Били му благодарни местните бели, както местните червени у нас са вдигнали паметници на своята благодарност към Червената армия.
    Използвам случая да призова форума да не се опитва да използва моята платформа за расистка пропаганда. Ще бъда ПРИНУДЕН да откажа подобна услуга. Платформи за пропагандиране на расова омраза има колкото щете, но тук няма да допускам да бъда употребяван като мълчалив фон за нейното разпространение, нито пък смятам да водя битка с расисти, които едва ли мога да откажа от самомнението им за бялото си превъзходство. Това означава, че не желая да бъда въвличан в разговор за величието на Колумб или други колонизатори, за да си изясняваме нюансите и балансите на доброто и злото, причинени от тях. За да не се връщаме към припомнянето за таланта на Хитлер да рисува и на Сталин да римува…

  4. за да се печели един милиард от транзитни такси трябва някой да купува газ за 20 млрд,няма такъв около нас,а другите си правят сметка на парите и не е лесно да продадат интереса на страната си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.