За ББ няма лоша антиреклама

Нямало лоша реклама, повтори вчера по време на всекидневната си автореклама в рамките на своите автопоходи из страната премиерът Борисов. Както обикновено, той демонстрира капацитета си на резоньор на всичко най-пошло в изразните средства по смисъл и съдържание, какъвто сега е случаят с реакцията му на изтеклите записи на негов разговор по телефона, в който ръси цинизми по адрес на своя видна съпартийка и демонстрира най-важното за неговия властови нагон в мафиотски стил: изисква уважение. Който не се се е съобразил с това основополагащо правило, “гори”. Безмилостно при това, натъртва по телефона гласът, който всеки българин разпознава от първата дума поради свръх присъствието на неговия притежател в денонощния поток от неговото цитиране по медиите.

Неглижирането на факта, че записът го разголва “неглиже”, е обичайната защитна реакция на този човек, от когото зависи всичко в тази държава. Но и го издава като неспособен да каже нещо друго, освен, че не му пука. Защото него наистина няма кой да го накаже, особено след като стана демонстративно набожен и да говори за Началника горе като за единствения, на когото се отчита.

Многократно съм репликирал папагалски повтаряното твърдение за предполагаемия положителен ефект от компромати, обиди и прочее публични твърдения с очернящ характер. Онези, които казват, че това било добра реклама, могат да бъдат представители на някакво западнало шоу, които отчаяно се нуждаят да бъдат споменавани, дори и да ги обвиняват в човекоядство и това да изглежда автентично с демонстриране на техни снимки край казана с човешки кости. На което любителите на всякаква реклама отвръщат, че всъщност обичат хората, хуманисти са, а не са човекоядци.

Разправата с журналиста Горан Благоев чрез премахването на предаването му “Вяра и общество” от екрана на БНТ също ли е “добра реклама” за Борисов и антуража му? Има ли някой, който да вярва в обществото, че атаката не е срещу вярата, а срещу журналиста Горан Благоев, нарочен за враг на властта, която целува попските ръце, миришещи на руския одеколон “Тройной”?

Вярва ли наистина някой, че в тази държава, в която нищо важно не се случва без благословията на Бащицата от Банкя, един новоизлюпен програмен началник, родом също от Банкя ( да ме прощават жителите на градчето, но съвпадението само се натрапва) изпълнява волята на своя началник Кошлуков, охранител на интересите на Охранителя в БНТ, да разкара от екрана неудобния познавач на детайлите на църковното задкулисие у нас, дръзнал да изразява несъгласие с линията на БПЦ да се равнява по Москва?

Отвратителна антиреклама е това, но само за онези, които не обслужват лошия вкус на властта. За обслужващия я персонал тя е начин да оправдае инвестирането в рекламирането на този лош вкус.

8 мнения за “За ББ няма лоша антиреклама”

 1. https://faktor.bg/bg/articles/anton-todor-desnite-shte-postroim-pametnik-na-ninova-taka-bezzhalostno-naraga-bsp-v-sartseto-che-i-gospod-ne-mozhe-da-ya-reanimira

  Ами браво, Антон Тодор !
  Не е лошо да видите и кои са “опозицията” на Нинова в Партията – другарят Гоче (радетел за голяма коалиция с ГЕРБ), Станишев и другите…
  Та просто да знаете, КОЙ ще дойде на нейното място, де…
  Айде, живи и здрави!
  От мене, простият (но не колкото Патрона ви) – толкоз, засега!

 2. ДГД от една долна, мръсна гад за Баце и Ко.
  До дни, според “запознати” се очаква прасчовите медии които на 90% покриват пазара да обърнат палачинката. И банкянското слънце от Бойко Велики го приземяват, дежа вю, на мутро-милиционера,
  За мен простотиите на триждий премиерина ни са с ефекта на нула изненада. Мой приятел който дълго време, по принуда е имал вземане-даване с Бибитко га се видим в България ме е зарекъл да не го коментираме в никакъв аспект. На него още му държи влага “общуването” с Бочко. Няма ли наоколо репортери, камери, микрофони, ръси цинизми на мах от рода на коментираните по-горе. Да му мисли ТКП (ЦК), Която формално погледнато, страната ни е парламентарна република. с правомощията дадени ѝ по Конституция дет казваше Големанов над нея само небе Бас ловя, че нито го знае туй обстоятелство. нито се догажда за него.

 3. Ами така наречените” документални “филми по БНТ:
  Царят и
  Следите остават;
  манипулативни, популистки и неверни….
  Кошлуков е ясен- малко дребно продажно ……! Стана ясен още 2005г. когато се отметна от вота на недоверие към правителството на Симеон и в замяна Миро Севлиевски стана министър на енергетиката! Малко по късно сложи подпис за Белене!!!

 4. Аз ако съм на мястото на Горан Благоев, ще пусна в предаването целия запис, нецензуриран, оня, дето се споменава “кърджалийската проста п***а”!
  Така и така ще се “умира” професионално, поне да не е мърцина!

 5. Българин, На самия А. Тодоров не е достатъчно ясно на кой Бог слугува. БСП с Нинова ,или с някой друг, ще си остане същата. Заедно със съглашателство за ОФ с ГЕРБ.

 6. Кратка, но точна дефиниция на поврaтливия антон тодоров от форума във faktor.bg:

  Митко Петров: “Тонито пак се е наредил на опашка за копанята. Аве барем един коментар за записа на Баце нема ли да направи. Все пак книга му посвети. Тогава беше свободен интелектуалец. Сега веке е на заплата”.

 7. “Мафиотите, перачите на пари, терористите и данъчните измамници събират банкнотите от 500 евро, защото те са лесни за укриване и транспортиране. Това става ясно от доклад на Националната банка на Италия.

  Цели 6 милиона евро се побират в торба за съхранение в нощен сейф, а 10 млн. евро – в 45-сантиметрова кутия за депозит в сейфа, обяви централната банка във вътрешно проучване, с което разполага Bloomberg News.”

  Който разбрал – разбрал.

 8. Корнелия на мен лично прилича на Мортиша Адамс по грозота, и проклетия! Отвсякъде са ужас! Като лятна репетиция за Празникът на Тиквите! А ние не се страхуваме от празните тикви, защото ги знаем кои са те!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.