Британският “Индипендънт” разказа за снимките на премиера Борисов с пистолета, пачките с евро и златните кюлчета

През януари 2018 година легендарният британски вестник “Гардиън” обърна внимание на България и нейния премиер Борисов във връзка с убийството на български бизнесмен. Това предизвика поредната поръчкова защита на шефа им от страна на местни пропагандисти, един от които сравни “провинилия” се в неговите очи в. “Гардиън” с официоза на БКП от времето на НРБ “Работническо дело”.

Очаква се римейк на тази ситуация във връзка с факта, че сега друг британски вестник, не толкова стар като “Гардиън”, но с репутация на наистина независима медия от последните десетилетия ( защото беше създаден от британски журналисти в наше време, напуснали други медии с цел да се обединят в името на свободното слово без да служат на богат собственик), отново разказва появила се в България история, дискредитираща премира Борисов. https://www.independent.co.uk/independentpremium/world/boyko-borisov-bulgaria-prime-minister-glock-cash-bedroom-photos-a9581206.html

И “Индипендът” ли ще се окаже по стандартите на гербаджийските пропагандатори последовател на “Работническо дело”, след като определено смята за достоверни снимките на Борисов с пистолета, пачките с евро и златните кюлчета в спалнята му за сюжет, заслужаващ внимание?

Отговорът вероятно ще последва до часове и едва ли можем да очакваме друго, освен домораслите ни “авторитети” да заклеймят авторитет, като британския всекидневник.

12 мнения за “Британският “Индипендънт” разказа за снимките на премиера Борисов с пистолета, пачките с евро и златните кюлчета”

 1. всъщност от 2010 година Independent е собственост на руския олигарх Alexander Lebedev…

 2. Спомени кучето, приготви тоягата. Споменатият Гардиън:
  https://www.theguardian.com/world/2020/jun/25/bulgarian-pm-boiko-borissov-could-be-investigated-over-audio-threat-to-burn-mep?fbclid=IwAR2gydwzorSS3GG-jv2cPRjtwICjs5gw6Z7BQUaZDvx2pc-SU3TCydlw8CU
  П.П. Това с “Работническо дело” съм го пропуснал. “Простите кърджалийски пу1ки” е добре да знаят, че органът на британските комунисти е в. Морнинг стар.

 3. По темата. Преразказ на статията на български в “Индипендънт”
  https://offnews.bg/evropa/gardian-bojko-borisov-mozhe-da-bade-razsledvan-za-zaplaha-da-izgo-731525.html
  И нещо което няма да чуете, видите, прочетете по родните масмедии завладяни на 90% от най-успешният млад олигарх на всички времена и народи делян пееФски. Иде реч за профанацията на мах назована “гласуване” по поправките за нулиране на конституцията на Педерацията.

  https://offnews.bg/sviat/na-panove-i-v-bagazhnitci-v-rusia-glasuvat-za-oshte-dva-mandata-na-put-731526.html

 4. Не е по темата но все пак да знаете.
  Г-н Инджев, написах коментар във форума на сайта “Дневник”, че руснаците са същите антисемити като нацистите и ми отнеха правото да коментирам.
  Ние сме руска колония, няма значение млади или стари, опозиция или власт, мафиоти или правозащитници, ние сме руска колония.
  Жалка картина!

 5. @ Красноселски, Дейли уоркър бе орган на отдавня споминалата се АКП. С генсек прекръстеният от флагмана на родният печат “Разбойническо дело” Гъс Хол на Гюс.

 6. към The Rock:

  Руснаците не са “същите антисемити като нацистите”, а много по-голями! Антисемитизма, както и измамата “славяни” в Русия започват от Екатерина! Германците се учат от своите “братушки” руснаците как се строят газови камери и как и за каво се използват! Един ден ще излезе истината, че руснаците са избили повече евреи от германците!

 7. @The Rock
  Ами ще Ви го отнемат я! Немците вече не са антисемити!

 8. @Georgi Nikolow,Гюс Хол беше генсек на Американската КП,още помня хвърчащата разписка за получени 2 млн.долара,снимана в Огоньок 1988-89г.

 9. The Rock
  26.06.2020 в 07:21

  Преди време бях споделил във Форума как ме отказаха да коментирам в “Дневник” (който и досега чета с удоволствие – все пак, една доста по-различна медийна алтернатива на червено-кафяво-сивото блато).
  Беше по времето, когато коментарите бяха свободни, без нужда от регистрация (поне 7-8 а може би и десетина години са минали оттогава, как бързо лети времето, нали?). Коментарът ми (с името Българин) бе под новината за завръщането на нашият български (и едновременно с това, НАТО-вски) военен контингент от мисия в чужбина, и бе в смисъл, че това са истинските български герои, а не чалгаджийските мутри, Д.О.Б. (добре облечените “бизнесмени”, назначени от Партията и ДС), плеймейтките и метресите им, нещо в този смисъл, може да съм добавил и някоя друга категория, оказала се неугодна на модератора им…Нямаше предупреждение за ден, седмица или месец – БУМ! Бан доживотен…
  Както и да е, да е жив и здрав модераторът им (тогава), мислех да им звъня на редакторския телефон за обяснение, съзнавайки, че неговото персонално безобразие едва ли е политика на Вестника, но…нейсе, запуши я, както се казва.

  Поздрави!

  https://www.youtube.com/watch?v=i22bNkwD4Ok

  DEEP PURPLE
  IN ROCK

 10. При единственото си посещение в бившия ссср се разболях от дезинтерия и попаднах в болница. Бяхме 6 жени в стая, а до моето легло имаше една еврейка, която криеше, че е еврейка, и с голям страх и шепнешком ми го каза така, че другите да не чуят, когато разбра, че съм от България. Аз бях втрещена. Никога в живота си не съм виждала толкова затормозен от страх човек, който в моите очи по нищо не се различаваше от мен. Момичето неистово мечтаеше да се спаси в Израел и ми сподели някакви много сложни схеми за измъкване от Ада, в който живееха с майка и. Събираше пари първо да замине тя, а после да спаси и майка си. Аз се чувствах като от друга планета…В последствие се уверих, че за евреите там се говори с много злоба и цинизъм – нещо, което и досега ми е непонятно.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.