Лукашенко открадна шоуто на Путин с парада на своето презрение към него

Най-зрелищната част от Парада на победата вчера в Москва стана не обичайната демонстрация на маршируващи военни и дефилираща военна техника, а демонстрацията на галопиращата омраза към Путин от страна на доскорошния му най-верен съюзник Лукашенко. https://nv.ua/world/geopolitics/parad-v-moskve-lukashenko-i-putin-ignorirovali-drug-druga-video-novosti-rossii-50096053.html

Беларуският президент, който отказа да се съобрази с поразилата силно Русия китайска вирусна пандемия и не отмени парада на 9 май в своята страна, изглежда се появи в Москва по покана на Путин само за да покаже на целия свят, че не го зачита.

Лукашенко открадна отново шоуто на господаря на Кремъл със собствен парад на нетърпимостта към него. На кадрите от видеото, стопирани от автора на тези редове, се вижда най-напред как по време на церемонията по поднасяне на цветя на гроба на Незнайния воин Лукашенко подминава Путин, изпънат като войник пред началството, без да го погледне. След това Лукашенко отказва да застане редом с Путин и прави рокада, за да се озове до президента на Казахстан Токаев.

Путин, хвърля мълчаливо поглед към избягалия от него Лукашенко, но не остава длъжен и дори изпреварва демонстрацията на Лкашенко със свой жест на презрение. Ръкувайки се с ветерани, той стига до нагиздения с военна униформа Николай Лукашенко, син на беларуският президент, но руският самодържец така и не подава ръка на юношата.

Стандартно е да се каже, но е факт: с такива приятели Путин няма нужда от врагове. Защото обитателят на Кремъл е цар да си ги създава сам. Ако не с друго, с това свое ненадминато умение той наистина ще остане в историята.

4 мнения за “Лукашенко открадна шоуто на Путин с парада на своето презрение към него”

  1. Да видим продължението на 9 август. Сега. кремльовци, лъвове, титани дават всичко от себе си за да бъде бламиран на президентските избори наричаният от беларуски народ Саша 3-те %.Толкова подкрепа отчитат неофициалните интернет проучвания за Лука.
    “Още една пикантерия от “парадът на железата”, туй по Иво. Що ли не съм изненадан.

  2. Синът на Лукашенко е в високия млад мъж с костюм, между дамата военни, а не детето в униформа на първи план. Реакцията му на видеото и жеста му е повече от красноречив…

  3. Докато ввХУЙЛО твори това дет най го умее, избива комплекси, България с “решаващата помощ”, пусто не мога да избягна от клишето, на фамилиарно наричаният от феновете му у нас с чувство за хумор-Дончо, сбъдва мечтата на н-броя поколения-България на три морета. И те, така.
    https://www.mediapool.bg/tramp-energetikata-na-iztochna-evropa-tryabva-da-bade-svobodna-ot-chuzhdestranno-iznudvane-news309044.html

  4. Дядо”Чичо Сам” Тръмп да говори за протидействие на изнудването, а Иван Глупакът да говори за Наг-заки тръби! Това е Пародия на Говедата, празнуващи “Победата”!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.