Борисов панически се отказва да охранява Пеевски

 

 

Премиерът Борисов, който обича да оседлава печеливши политически каузи, днес клекна на тепиха и хвърли кърпата пред хипотезата да се превърне от сумист в джудже от все по-лека категория. 

Вчера бившият охранител обосноваваше необходимостта  държавната НСО да охранява Пеевски, неговия близнак по корпулентност ( а вероятно и по корпоративност на общите интереси) със сензационната като за жълтите му медии от кафяв тип новина с отдавна изтекъл срок на (не)годнос: Пеевски искали да го застрелят снайперисти. Ето защо Пеевски трябвало да бъде охраняван, призна си Борисов на практика съучастието в извращението претендентът за най-богат “млад милионер” и главен нов милиционер в държавата да се ползва от нейната протекция, за да върши каквото си пожелае в нея и с нея.

Осъзнавайки, че се е разкрил фатално като защитник на омразния на българските граждани дебелокож фактор в задкулисното управление на държавата, Борисов се прояви по типичния за него начин. https://ivo.bg/2016/10/23/връзката-между-борисов-и-пеевски-все-п/

 

 

 

 

На древния римски принцип да се присъединиш към врага, ако не можеш да го победиш ( както България беше присъединена с руско мълчаливо позволение към НАТО и ЕС ) , Борисов се съгласи днес да бъде свалена въоръжената държавна опека от Пеевски и Доган. https://btvnovinite.bg/bulgaria/borisov-nastojava-da-se-svali-ohranata-na-dogan-i-peevski.html

Понеже гражданите най-сетне поискаха, Той “даде”. Поискай и ще ти се даде, особено когато става дума за раздаващия порциите в България!

 

13 мнения за “Борисов панически се отказва да охранява Пеевски”

 1. Със същия хъс трябва да се поведе битката срещу аец белене. Там се заформя грандиозна кражба на много мъни и безценна стратегическа територия. А аец че няма да има още от сега е пределно ясно. Както е пределно ясна кражбата, която вече е отиграна от Южен поток, а може и от балкански.

 2. Имам обосновани предчувствия, че до часове Баце става за 90% от масмедиите от Бойко, Премиера. Генерала. в Боко Тиквата. Дежа вю!
  Що ли не съм изненадан!

 3. Не вярвам на нито една дума на геройкото! Просто печели време и прехвърля горещия картоф. Единственото истинско в него е рубладжийството.

 4. Световната практика показва,че от снайперист няма спасение-Илия Павлов е показателен.Никаква охрана от 5-6 охранени вратове не помага,когато от половин километър са те взели на мушка,само некадърносста на стрелеца спаси Алексей Петров.Моли се да не си поръчан,и прави така,че да не те поръчват.

 5. Самозаблуда ще е от наша страна да си помислим, че такива като Борисов или Путин доброволно ще се оттеглят. Ами те да не са изперкали, след като добре знаят, че със сдаването на властта моментално ги очаква процес, при който ще бъдат застрашени със съд и затвор. Дори тези, които някога са ги поставили на този пост ще ги жертват с цел да се разведри положението. Нееднократно Борисов ни показа как моментално отстрани министри и съпартийци, след като са станали мишена, в която участва и той. Единствената развръзка е, ако натискът на обществото стигне до точката на кипене, както при кандидатирането на Пеевски за шеф на МВР. На Борисов според мен не трябва да се дава дори повод, че с това ръководство на Герб, в което участват неговите избраници може да бъде направена някаква коалиция, дори и за това да бъде избягната опасността, БСП пак да дойде на власт. Трябва да стане категорично ясно, че много хора биха могли да преминат в други партийни редици на истински проевропейски образования, защото фактически са били заблудени чрез лъжи и обещания и през това управление не беше постигнато нищо в основни отрасли, като правосъдието, здравеопазването и образованието, които са стожерите на едно стабилно общество. Слушам го шофьорът на джипката, с какъв патос говори за постиженията при строежът на магистрала, но отбягва да отговаря на неудобни въпроси. Както и никой не му споменава, че тези строежи в сравнение с такива на запад са значително оскъпени, а от екологична и изпълнителска гледна точка са на ниво да се разкапят в продължение на някоя и друга година. Също никой не търси от него отчетност относно Белене, след като като с Петкова постоянно го пропагандират. Съдейки по начинът как отминава неудобните въпроси, като показва досада и личностно незачитане, подобно на случаят Караянчева, би трябвало някой журналист да му каже, че при нормалните общества е мислимо да си въобразиш, че пред себе стои осведомена личност, на която могат да бъдат зададени въпроси, които трябва да бъдат постоянно изяснявани. Особено когато той постоянно взима решения от всякакъв характер, които за много от нас предизвикват недоумение. Дори би трябвало да му се каже на всеослушание, че в тълкуванията си доста простее.

 6. Т.нар, десни сами си докарахме Боко като лидер. Половината целуваха гъза на Симеончо спасителя още 1996 г, когато същото магаре се целуваше с комунетата,а пропускаше срещи със седесарите по градовете…ама половината десни,понеже бяха монархисти,пропуснаха некои дребни “подробности от пейзажа”.После (2001г.)цъфнаха тикви ,като самия ,зависим (от игрална зависимост и от комунистическодосиейна такава) “цар”,придворни му лакейчета-ибрикчийчета,като Миленчо Велчев-крадливото(за схемите му с имоти в Несебър или за мошенгариите му с външния ни дълг явно никой вече се не сеща),като Никито Василев,когото помня от школата в Плевен как обираше ценни вещи на новобранците на принципа “предложение,на което не можеш да ми откажеш”,като мърлата Долорес Арсенова-може би най- зловещата проста тутка,създала практиката да се застрояват скалите по южното черноморие с пачки в джобчето И плюс един застроен имот за нея ( Германката е живокрещящ и до днес пример за схемата)…нЕма кой да потърси отговорност за това…не е интересно…а и Ицето Иванов още не е решил да изуе гащи там и да поплува….Мехмет Дикме и зловонните му схеми в МОСВ по същото време няма да коментирам .Та, там нейде се пръкна и Боко. Нормално. По него време и доста познати -десни окончателно се отвратихме от всичко и всичко. НО към днешна дата срамът е голям,когато виждам ,уж трезво мислещи хора ,да подкрепят дъното на тинестата утайка,по един или друг начин. А това е ушатият,ПРОСТ русофилистик-Р.Радев(за леката му буля,добре позната в Бургас , ни дума),Курнелия-приватизаторката иванкостова, кюстендилската джанка Манолова,Сашето Томов-честното…ай сиктир…
  От повече от 10 години не гласувам.
  Като гледам какво се случва тъдява,ще ме накарат да гласувам отново….За Тивич!?? Ужас. Май по-добре да хвърлям телевизорО и смартфона от балкона?!
  Вие да сте живи и здави! И Мунчо….

 7. Тази вечер след 22 часа Борисов говори по телевизиите от странно място. Вероятно от спалнята си. Не се виждаха пачки с евро,кюлчета с злато и пищов. Затова пък от стените грееха 2 икони. Просто народен човек. Този път той се похвали,че е построил 2 пъти повече от Т.Живков /негов учител-пропусна да каже/. Не пропусна да се възмути,че в Росенец Христо Иванов и Карадайъ се били прегърнали – признак за нов заговор.Де, Гешев,де.Та нали преди това се кълнеше за обич и разбирателство. Накрая обеща за доброто на България да не подава оставка. Това е доста съмнително,като се знае че неговите думи важат от днес до утре. Пропуснах да кажа,че Борисов ожали полицаите,горките, които страдали от платената тълпа.
  За някои блогъри си позволявам да вметна: Президентът Радев публично поиска оставката на Б.Борисов и Гешев. Той иска машинно гласуване и честни избори. По добре отколкото нищо. Това трябва да му се отчете, както и русофилските му нагони при избори.

 8. Наскоро в матушката световно неизвестен блогър на въпросът на въпросите: “Кой, ако не пут.ин” отговори с “оригиналното”: “Ти бе, Аланкоолу, ти!”
  Да профанизираш по един или друг начин един от най-блестящите политическите ходове в най-новата ни история означава само едно. Ужасен страх тресе “силните на деня” ми всички надолу по хранителната верига. Каквото и да измъдрят сега самите те, то е контра продуктивно. Очеизвадно е, че освен топящият се кат лански сняг корпоративен вот на ГЕРБА МУ, мъждукащата надежда за кукловодите е, Баце и КО да не зачезнат на следващите парламентарни избори кат седесе-то и царската партия. Още първото служебно правителство ще разкатае фамилиите на властимащите. Никакъв КАСКЕТ не може да ги спаси. И те, така.
  Кой разбрал-разбрал.
  Давам думата на Веселина Седларска която е уцелила на 1000% дамара на случващото се. И да не забравяме “предупреждението” на Херо Мустафа: американските граждани да не се мотаят по Ларгото до 16 юли. Дали тази дата е случайно избрана. Не бих казал. Горе стават големи работи и краят вече му се види. Много мина, мъничко остана.
  https://www.reduta.bg/първото-пленено-българско-знаме/

 9. Много интересен коментар!

  https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-predsrochnite-izbori-ne-tryabva-da-ima-te-garantirat-pobeda-na-radev-i-pravitelstvo-na-bsp

  Та в тази връзка едно предложение:
  Опитайте на протеста, довечера (аз заявих твърдо, че не ходя, нито на единия, нито на другия), РЕДОМ с БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ- да издигнете и Флагът на Европа – синьото знаме с дванадесет звезди!
  И по реакцията им ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ – КОИ са РЕШЕТНИЦИТЕ!

  Който разбрал – разбрал!
  (както правилно казва г-н Николов)

 10. “Самозаблуда ще е от наша страна да си помислим, че такива като Борисов или Путин доброволно ще се оттеглят”

  Интересна мисъл…
  Дали не ни иронизират?
  За два пъти подавалият оставка Борисов ли става дума?
  Като му знам болшевишкия манталитет, няма да се учудя, ако нагло заяви “Тая власт с избори сме я зели, с избори ще я дадем!”

  За да не стане грешка:
  Не смятам, че Борисов е свестен. Само намеквам, че когато обвиниш някого в несъществуващи недостатъци, обвиненията в съществуващите (и съществените) също олекват.
  Поради вродената си добронамереност не допускам, че това е целта на занятието.

  За да не излезе, че само намирам кусури – респект към Българин!

 11. към Веселин Станев:

  Напълно подкрепям написаното от Вас! Точно такае!
  Митинги и гласуване – редовно!

 12. Благодаря, г-н Караиванов (12:19)
  Чест и почитания и за Вас, за интересните и смислени Ваши коментари!
  Чета ги с удоволствие!

 13. Пиша коментари, а не излизат.. Що така?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.