Появи се твърдение, че Борисов може да чете – дали на листа не пише ОСТАВКА на няколко езика, които не разбира?

В деня, в който Вашингтон и Еврокомисията подкрепиха мирните протести в България срещу правителството му, Борисов се срещна за половин час в своя кабинет с посланика на САЩ в София  Херо Мустафа. 

Този път пропагандните му медийни тояги, горди да демонстрират информираност за всичко, което си мисли техният вожд, премълчаха събитието и не си позволиха да спекулират какво са си говорили. Май работата е дебела, щом се опитват да минат така тънко.

В “агенцията” му ПИК дори се появи сърцераздирателен призив към…Иван Костов. Молят го ( не е шега, но няма да дам линк) да помогне да се разкара от терена вече откроилият се нов лидер Христо Иванов. Невероятно, но fuck.

Изглежда от цялата конструкция на базата, върху която е стъпил властелина на простите у нас от толкова години, вече му останаха само верните слуги от туземната пропаганда. В желанието си да го представят в човечен план въвлякоха и невръстните му внучета със снимка с дядо им.

А сега, внимание: ето каква снимка на Боса разпространява ПИК като илюстрация на текст, който трябва да убеди читателите, че Той е желан гост на международно събитие – сякаш нищо особено не се случва в момента в задния му двор. 

 

 

 

 

 

 

Като дългогодишен наблюдател и автор на книга, описваща управлението на Борисов, смея да твърдя, че между хилядите фотографирания на този продукт на медийния слугинаж , новото фото, направено в упор ( и по поръчка ) по своята интимност напомня на сюжета как босът спинка. Наистина е уникално със своята необичайна постановка. 

Кой ли ще да се е “промъкнал” да го снима как прави нещо крайно необичайно за него?

Можете да намерите какви ли не негови снимки в мрежата – мачистки по мускули, популистки с прегръдки и целувки с кого ли не, на волана на джипката като символ на държавата, която еднолично управлява, но никога в този ракурс. 

В случая Борисов седи пред компютъра и мъчително, напрегнато като да го инквизират, се взира в лист, на който пише нещо – колко нетипично и дори анекдотично. Почти като в онзи антисемитски съветски виц, претендиращ да е смешен: “евреин миньор”!

Дали на листа не пише “ОСТАВКА” на няколко езика?

21 мнения за “Появи се твърдение, че Борисов може да чете – дали на листа не пише ОСТАВКА на няколко езика, които не разбира?”

 1. Посланието на Херо Мустафа е толкова дипломатично написано, така е претеглена всяка дума, че ми напомни думите на Наполеон, че добрият указ трябва да бъде кратък, точен и неясен.
  “Подкрепа за мирните протести срещу Борисов” е само единият прочит. Не знам как от ПИК още не са се сетили (а може и да са, не ги чета) да кажат “Подкрепи Борисов срещу опитите за ескалиране на протестите”. Защото с мирни протести … питайте учителите…. За ПИК не знам, но Гешев вече се сети да усети подкрепа в думите “Никой не е над закона”, макар че Х. Мустафа не споменава поименно закона (“Никой не е над Гешев”). Изобщо, външно всички изглеждат подкрепени, а вътрешно – уязвени, защото у нас всички се мислят над закона….

  Е този път не мога да се стърпя – текстът на статията е прекрасен…

 2. Много се съмнявам, че той е грамотен. Наистина много се съмнявам. Но за съжаление, не мисля, че той ще даде властта мирно. Дано не съм прав

 3. И вие сега “Parlez vous Francais” баш на 14 юли! Аз разбирам само “конграчулейшънс”!

  Валя Ахчиева: Шпионски етюди зад завесата на Темида

 4. Не е ли скандално и притеснително ,че един журналист проси от един бизнесмен 30 000 долара и се хвали че е редил служебното правителство на Радев ? Така ли ще борим мафията ?

 5. Брилянтен текст, с уникално точна снимка.
  На Баце. максимума на ден четенето е една страница А4, с голям шрифт. Знам го от мой приятел. който осем години се вихреше сред силните на деня. Използваше връзки, най-вече Данчето на която Бочко има безусловно доверие да пробута пръв свое искане и то не повече от половин страница. да има и мегдан поне още някой да се включи на .деня. Освен това Тони Филипов д-р го беше хванал в крачка, че е полуграмотен. Мърда устните га го измъчват да чете,
  Колкото до нейно превъзходителство мисис Херо Мустафа тя с думи прости е набила на Тиквата, че подкрепата на Америка за демонстрациите “Народът срещу мафията” означава от само себе си, че най-великата страна на планетата застава зад исканията на протестиращите. Много мина, мъничко остана.
  ОСТАВКА!

 6. Посланието на Херо Мустафа е толкова дипломатично, колкото, ако, както много ми се щеше, но съм от провинцията, но ако бях отишъл на митинга, бих написал на плакат – Бой го! Пък и за скандиране става. Някой с закърнели тъпанчета, ще се зарадва, че скандират името му!

 7. @ Никола Павлов Павлов

  Ай на бас, че ако му се обади ВВП и му каже “Абе ти нямаш ли намерение да сдадеш мирно вся власть?”, и още утре основното искане на протеста ще е изпълнено?

 8. Най-вероятно агент на гру управлява СГС. Бабо Меркел, бабо Меркел…,твоят любимец бойко бкп-то.

 9. @Иван Димитров

  “Не е ли скандално и притеснително ,че един журналист проси от един бизнесмен 30 000 долара и се хвали че е редил служебното правителство на Радев ? Така ли ще борим мафията ?”

  Скандално и притеснително е, спор няма.
  Но не е неочаквано.
  Лявото и “дясното” крило на Партията (ДС) се борят едновременно за милионите на Еврофондовете и благоволението на Москва.
  Битката е епична!
  Със сигурност има много нормални и почтени хора, които не понасят нито едните, нито другите, и затова не протестират активно на площада.
  Със същата сигурност има и много нормални и почтени хора, които не понасят нито едните, нито другите, и които протестират на площада! Основно срещу това крило, което (формално) властва от 10 години!
  Дано Кукловодите на фалшивия ни псевдопреход не насъскат копоите си провокатори и футболни агитки срещу нормалните хора!
  Тоя филм сме го гледали десетки пъти последните години!

 10. А най-интерсно става като се види съдбата на Решетников.
  Той е отстранен от поста и изпратен запаса!
  Помним за опитите за преврат в Черна Гора.
  Помним изявленията на Македония, че от България руiки шпиони се опитват да влияят на процесите в държават.
  Да не би със смяната на Решетников да е сменен ездача на Троянския кон на Русия в ЕС и НАТО.
  Какв став със СОК Камчия? Там Борисов също ряза лентички, пък после Лужков го свалиха и обвиниха в тежка корупция.
  Сега се дължат многомилионни суми за данъци но НАП мълчи.
  Та се стигна до наглото изявление на Лавров че СОК Камчия трябвало да стане собственост на руската държава и форпост за налагане на “меката сила” на Русия в България и региона.
  Помни как Брисов се ослушваше да посочи атентаторите от ХИСБУЛА за виновни за взрива в Бургас. Сега руснаците са съюзници със ХИСБУЛА в Сирия.
  Помним Борисов как си мълча за отровителите на СКрипал и как замиташе прокуратурата случая с отравянето на Гебрев.
  Сега чак обвиниха някакви руснаци, които вече са си в Русия и няма начин да бъдат съдени.
  Къде бяха българските тайни служби в случая.
  Защо ВКР не е засекло изтичането на секретни документи в посока президенството, а това прави ДАНС???

 11. https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-borislav-gutsanov-raztsepi-grupata-na-bsp-v-obshtinskiya-savet-vav-varna

  “………Днес дуото Копейкин – Гуцанов е яхнало протестите във Варна, след като Борислав Гуцанов при поредно извъртане стана отново запален фен на Корнения Нинова.”

  Опаааааа! Оня ден казах ли ви нещо за протестите във Варна и КОЙ се е намърдал в челните редици?
  Наш Костя.

 12. Добро попадение, г-н Инджев! Но и Вие не сте забелязали мечешката услуга на ПИК. Това пред барба Ганьос не е монитор на компютър, а обикновен телевизор. Знам, че телевизорите могат да се използват и като монитори, но в случая няма свързан нито един HDMI кабел. А онова светлото парче с черните бутони, което прилича на клавиатура, по-скоро е телефон. Та какъв компютър, какви пет лева? За това е нужна някаква минимална грамотност.

 13. @ The Rock
  Споделям напълно ретроспективните Ви акценти!

  За атентата в Бургас: Нали си спомняте, че таксиджията, който беше превозил атентатора от хотела в Поморие до летището в Бургас, беше свидетелствал, че по пътя към летището (в таксито) атентаторът говорил с някого на руски език! Написаха го регионалните медии, националните се скатаха и този “незначителен” детайл беше заметен в забравата!

 14. Светослав Бенчев: Спират доставките на горива у нас, ако няма камери на сладовете до 13 септември

  “Ако ние до 13 септември не инсталираме видеонаблюдението на държавните данъчни складове, няма да изпълняваме едно от условията за данъчен склад и нито една компания няма да работи без да е в рамките на закона. Той заяви, че заради това е вероятно да се преустановят доставките на горива у нас и ПОИСКА ОТСРОЧКА ОТ 3 МЕСЕЦА 🙂 за поставяне на камерите. ”

  https://faktor.bg/bg/articles/ekspert-predupredi-veroyatno-e-da-se-preustanovyat-dostavkite-na-goriva-u-nas-oshte-prez-septemvri

 15. Към Георги Георгиев:

  Ха,ха…Тази подробност прави постановката още по типична за малоумието на сценката, която се опитва да внуши интелектуален образ на човека, които си общува с телевизора!

 16. Засечката не е от ДАНС,а от партньорски служби,засекли изтичане на информация,а това вече предизвиква реакция.

 17. В архивите на ДС има сборници за “международният терор и БКП 1944/1989, и 1990 година”, в които е имало “системни пропуски в следенето на фракции с капиталистически подпомагания, с цел подриването на СССР и братските социалистически страни”! А в същото време комунистите са”давали безвъзмездно пари и технически средства в размери, съгласувани с ръководството на КГБ и КПСС, за борба с вражеските елементи”! И са били посочени държавите-мишени на разработване на агентурната мрежа, и за подривна дейност! От Азия, до Латинска и Северна Америка, Западна Европа, и колониите й в Африка, Австралия,Нова Зеландия! Дори и Полюсите са били сред набелязаните цели! Целият свят е бил обект за завладяване от Съветският Съюз! И сега Русия пак иска да владее навсякъде, и на места, където е нямало съветско нашествие!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.