Премиерът ни стана персона нон гратис и за съюзниците ни

НА СНИМКАТА: Съгласуваното между всички страни от ЕС гостуване на посланиците на техните страни  при президента Радев, изразяващи подкрепа за протестите срещу властта ( на Борисов и Гешев),  е сбъднат кошмар за Борисов.

 

 

 

Банкянският поток, както някои от нас прогнозирахме отдавна, няма да го бъде, май.https://clubz.bg

Беше нахално от страна на Борисов да прекръсти на “Балкански поток” прекръстеният вече веднъж от Путин “Южен поток” на “Турски поток”.

Старият сочен лаф “ чрез нахалство към прогрес” от времето, когато Борисов е работил като бияч в защита на диктатурата по време на “възродителния процес”, дълго изглеждаше като мото на неговото управление. Но му е изтекъл с(р)окът.

Да се готви АЕЦ “Блеене”.

Въпросът не е защо. Нито дори защо чак сега.

Въпросът е той да понесе отговорност за безобразното, безмозъчно и безвъзмездно ( но не и безвъзвратно за щастие )  от гледна точка на икономическата и геостратегическата логика угаждане на Москва и по двата проекта. За милиарди! 

Външната подкрепа на съюзниците, с която той спекулираше толкова години, се срина като Берлинската стена на 9 ноември 1989 година. Остави го сам срещу разгневените български граждани в кръговата отбрана на оредяващите около него граждани за уж европейско развитие на България.

Вече не отделни държави, като САЩ и Франция, или институции, като Европейската комисия, а обединеният фронт на посланиците на ЕС в София, му изпращат днес послание да се готви за персона но гратис в тяхната компания. Мислите ли, че тези съюзници не са знаели досега с кого си имат работа?

Знаели са, но чакаха години да получат подкрепа от българските граждани, за да се позоват на нея и да се отърват с облекчение от своето натрапено “приятелство” с пълномощника на българската мутрофилия и русофилия.

https://clubz.bg/101397-poslanicite_na_es_na_sreshta_s_radev_protestirashtite_sa_garant_za_demokraciqta

9 мнения за “Премиерът ни стана персона нон гратис и за съюзниците ни”

 1. САЩ готви санкции на България заради газовите проекти

  Това хибридно заглавие не ми харесва! Звучи ми сякаш САЩ наказва България
  Вярното заглавие е: САЩ спасява България от руското газово робство (от руския газов монопол)

  До последно България е настоявала тези санкции да не бъдат обявявани преди завършването на втората тръба Защо ли ?!

  https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-sasht-spirat-gazovite-proekti-u-nas

 2. Иво; ти се бъзикаш с Император Тиквоний Банкянски I ама на него му е в шише. Вижте какви сърцераздирателни сцени се разиграват в бункера на Баце при атаките по сите азимути от кого ли не, Всички го употребиха и “предоха”. Sic transit gloria mundi.

  https://www.facebook.com/slavitr/videos/10158768429124515/

 3. Андрей Райчев плаши: Да не дава Господ някой да си играе с тръбата към Сърбия и да опита да я маха!

  Социологът С МАЙКА РУСКИНЯ обяви дидактично пред БНТ, че “никой не трябвало да си “играе” с РУСКИЯ проект !” Точно така! Става въпрос за руски проект, а не за български!

  https://faktor.bg/bg/articles/andrey-raychev-plashi-ako-nyakoy-pipne-ruskata-traba-kam-sarbiya-gospod-da-mu-e-na-pomosht

 4. Оше-повече бих се радвал, ако мястото това гостуване на европейските посланици не е пРезиденството. Защо се подкрепя Радешетников? От друга страна къде пък биха могли WIP-персони да се съберат?

 5. @Georgi Nikolov

  Карате ме да се превивам на кълбета от смях, гледайки клипа с на Баценцето (“братинята”…) скеча!
  Поздрави!:))

  P.S. Виждам, доста Европейски знамена вече на протестите, та даже и във Варна!!! (за страх и ужас и мека неохота на Копейкиноидите там,,,,)

 6. Най-смешно в цялата работа е, че тръбата ще се свърже с интерконектора към Гърция.
  А руснаците ще гледат пак тъжно!
  АЕЦ Белене ще стане Г(газова) ЕЦ, така както предложи навремето Костов.

 7. “никой не трябвало да си “играе” с РУСКИЯ проект”

  Държавния Департамент на САЩ няма намерение да си “играе”, а да махне руските проекти СП и ТП.

  А въпроса на Цветанов е съвсем резонен: “Кой ще поеме вината за строежа на Турски поток в България?”

 8. Щом няма”руска широка душа, със славянски геном”, няма и руски проекти! Има само грабителски набези, по Евразийски “модел”! С варвари не се преговаря, а се воюва! Само с цивилизованите се договарят финансови, и културни параметри!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.