Др. Нинова, пледирате не “за чиста и свята република” на Левски, а за “зачистка” на републиката на Решетников

Призивът на Корнелия Нинова от трибуната на 99 на сто русофилския парламент за чиста и свята република си заслужава репликата.

Др. Нинова, след като заведохте своето котило в Правец на инагурацията си като нов партиен шеф на столетната продажница да се поклони на паметника на несменяемия 33 години комунистически монарх Тодор Живков и омърсихте по този начин идеята да бъдем чиста и свята република, продадена от правешкия монарх на чужда имперска монархия, нямате моралното право да отправяте републикански призиви за чистота, яхнала паметта на Апостола. 

Той е обесен с доказано мълчаливото съгласие на вашите чужди кумири, които си правите. Не му ритайте още веднъж посмъртно столчето на бесилото, на което е качен от евразийците, борещи се помежду си кой да владее българите и тяхната земя.

Др. Нинова, каква форма на управление имате на ум, след като заявихте публично колко много ви е отнела демокрацията, за чиято републиканска управа, но независима и от руската монархия, се е борил и загинал Левски?

Др. Нинова, “чиста” република в този контекст звучи като указанието на съветския генерал от КГБ Решетников в България да бъде извършена в днешна републиканска България “зачистка” на неудобните за Москва елементи.

Всуе се криете зад иконата на Апостола. Рогата ви стърчат, а копитата ви не могат да се скрият. Като на сатир.

Не става дума за сатира и за фирмата на Остап Бендер “ Рога и копита” по Илф и Петров. За друга фирма иде реч във вашия случай ( не е по Гришам, където главният герой във “Фирмата” е въвлечен против волята му в криминална схема и се бори против нея ).

Имате богат избор от други възклицания, типични за сто годишната продажница, актуални към днешна дата. Например:

“Пролетарии от всички страни, извинявайте”!

13 мнения за “Др. Нинова, пледирате не “за чиста и свята република” на Левски, а за “зачистка” на републиката на Решетников”

 1. В десетката!
  По-здравословно за кУрнелия от Крушовица би било да се концентрира изцяло във вътрешното видовете мазни боричкания в столетницата реално заплашваща я, и корни и ПАРТИЯТА от самоизяждане.
  “Не нам”, както пише на един руски паметник в зона Ц на столицата,
  Сега, за баш новината от ранната утрин обявена кат велика НЕГОВА победа от САМИЯТ с адрес Брюксел, голема града.
  Вижте какво пък аз изкопах от вездесъщата мрежа. НЕ е МОЕ. Блъскам и кавички за да не изпадаме акерим в заблуждение, Нямам я долната специализирана компетентност но ми звучи професионално. Ако има разбирачи да анализират долният текст ще им бъда искрено благодарен,

  “Колко ни дава ЕС и колко взема е въпрос на събиране и изваждане и крайният резултат май не е в наша полза. Ще можем да получим 29 милиарда евро за 7 години – средно по 4,1 милиарда годишно. Това обаче е на книга, тъй като процентът на усвояване варира при отделните оперативни програми от 15 до 60%. Така че ако вземем постигнатия среден процент усвояване ще получим реално по около 2 милиарда евро годишно. Даваме по 600 милиона евро годишна вноска, печалбата (минус ДДС и 10% корпоративен данък) от по-голяма част от търговията на едро и дребно, телекомуникациите, енергоразпределението, банките, добивната промишленост, търговията с петролни продукти, Софийска вода, наемите на моловете, а занапред ще се отчита и ТИР-транспортът. Взети са принаденият продукт, социалните и здравни вноски на два милиона български емигранти. Даването е под въпрос, но вземането – не.”

  Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис съобщи като “национален успех”, че ще получи около 72 милиарда евро, информират “Гардиън” и “Политико”.

 2. От аритметиката, която съм учил във втори клас знам, че европарите са като процент от БВП на съответните държави с низначителни отклонения. Та хвалбите на ББойко нямат основа. Румъния, Гърция с по големите БВП и население получават повече.
  А червения озверял реваншизъм на Нинова ще избие още днес по медиите. Само не разбирам защо трябва непрекъснато по всички ТВ да ми натрапват Бабикян, особено групичката пред НС до паметника, на който трябва да пише ЦАР ПОРОБИТЕЛ !
  Използвам да кажа браво на Бойкиев, днес е на правилното място, до ТЕЦ Варна.

 3. В десетката!
  Защо другарката Корнелия не се уповава на бай им Тошо, или на Путин, или на всякакъв друг русИН, а все намират начин на изнасилват Апостола?
  Извън темата: Не е ли сега най-подходящото време софийските ни общинари да се стегнат и насрочат дата за премахването на МОЧА? Децата и този ли проблем ще ни решават?

 4. @висок, не че нещо но ако държите на всяка цена да сте в лексикона на “Пик-льовците” направете си труда поне да му научите “правилно” на Христо Иванов “компрометиращата” фамилия. И смятате ли, че влизайки в лексикона на пееФските медии мнението Ви става по-убедително. За един приятел питам,

 5. Извинявам се за новото включване но не сме ли на улицата днес, утре от “голямата” русия може и Баце и КО и промитите. изгладени от всякакви гънки с изключение на две за папкане и отделяне мозъци на огромната част от “полицията” манталитетно да заимстват изцяло долния опит от матушката. Нали ни водят, случайност, не бих казал, малката русия. С и без кавички, все тази.

  https://www.facebook.com/yuri.shmukler/posts/3206307046114131

 6. Има една приказка “ихо, ихо и накрая тихо”. В България е точно обратното, от години е тихо и накрая ихо. Да не стане само отново тихо…

 7. От селски пародии на “зеленчукопроизводители”, окупирали социалните мрежи няма място за Интелигенцията! А и социалните мрежи станаха “ментори и цензори”, заради технократите екипи в тях! Само ти броят думите, и те блокират когато не им играем по “стандартите”! Заприличаха на диктаторите с фалшиви профили!

 8. Тези толупи отказват да слязат мирно и кротко от влака на властта, докато още не е набрал скорост, но с напредване на времето народът ще оскотее и ще озверее, на улиците ще излязат гладните и тогава ще трябва да се скача от влак на пълна скорост, при което ще има много счупени кратуни, които днес нехаят за това, което ги очаква!

 9. Късопаметните руснаци забравиха откъде дойдоха, и затова не знаят накъде отиват!Единствено Скандинавците имат правото да се нарекат Потомци на Викингите! Руснаците и техните слуги са от кабинетите на журналисти с” научна степен”! Казвам това като известни факти! Тези факти са документи, удобно прикрити от “комунистите”!

 10. Истината за парите от Брюксел и лъжите на Борисов: България дължи 3,5 млрд. евро и ще тегли нов заем:
  Относно отпуснатите средства от Фонда за възстановяване (за справяне с икономическите последици от коронавируса), единственото сигурно към момента е, че за да ползва отпуснатите пари – като грантове и заем, България първо трябва да внесе 3,5 милиарда евро във Фонда, за да има достъп до средствата, които се разпределят на държавите-членки от общите 750 млрд. евро. Известно е, че България няма тези 7 милиарда лева и, за да се сдобие с тях, трябва да изтегли пореден външен заем в този размер. Не случайно депутатите на ГЕРБ, ДПС, НФСБ и ВМРО гласуваха през 2019 г. таванът за теглене на държавен заем да бъде до 10 млрд. лева.
  https://liberta.bg/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D1%80%D1%8E%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%BB-%D0%B8-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B6%D0%B8-35-%D0%BC%D0%BB%D1%80%D0%B4-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE-%D0%B8-%D1%89%D0%B5-%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%BC

 11. Другаря Тодор Живков ни продаде като държава и като народ (НЕ)официално на три пъти. Поне толкова бяха доказаните тайни фалити на държавата по времето на социализЪма. Демонстрацията на поклонение пред неговия “гений” е повече от показателна………… Да се поклониш на един червей в тибетската култура е нещо нормано………… НО в България да правиш поклонение на един агент от тайната царска полиция, който в последствие яхва белия кон на Соц-държавата……….. и то след доста съмнителни машинации…………това вече е тъжно…………Другаря Борисов се опитва да имитира другаря Живков по всички линии………Лошото е че сега за пореден път сме в патова ситуация…….С Борисов зле, ама без него по-зле………. Докато другаря Решетников кадрува…… за пореден път……..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.