Патрулките на властта трябва да бъдат осветени

Каракачанов обеща пред БТВ днес да провери защо патрулка е пазела една от ( не много) тайните квартири на задкулисната власт.https://www.dnevnik.bg/politika/2020/07/23/4094733_den_15_protestut_zapochva_s_obeshtanie_za_iznenadi_mvr/?ref=home_mainStory

Доживях да видя казус със снимка на патрулка, която охранява корумпирани и недосегаеми за правосъдието великански джуджета. Дори и протест на този адрес се състоя.

Многократно съм призовавал за отговор на въпроса какво са правили полицейските патрулки на адреса, на който обявих в последното си предаване като телевизионен водещ на 8 октомври 2006 година като сградата в скъп софийски квартал, където президентът Първанов е получил подарък под формата на два мезонета от бизнесмена Манджуков, оръжеен търговец с руска връзка в бизнеса и спонсор на предизборната му кампания, “оказал” се след това и благодетел на умиращия червен лебед в. “Дума”.

Публикувал съм снимката на патрулка, охраняваща този адрес веднага, след като съобщих координатите на този адрес от екрана на същата БТВ в последното предаване “В десетката”. Полицаите са били инструктирани да лъжат, че са там заради някакъв обир. https://ivo.bg/2020/01/26/медийният-любимец-румен-петков-онагл/

 

 

 

Патрулката е била изпратена да пази гърба ( за да не кажа нещо благозвучно по аналогия с друга част на тялото ) на шефа му Георги Първанов, внедрил Румен Петков като свой вътрешен министър в тогавашното правителство. 

Същият Петков днес се пъчи като протестиращ бос на Първановата партия АБВ, създадена с държавен ресурс в края на втория мандат на бракониера от Сирищник. Петков отново е подставено лице, но сега вече се зъби срещу сегашната власт на Борисов, с когото в предишни години си беше на “Бойко”, както е известно.

Омертата около патрулките, изпращани да пазят мафиоти и да охраняват от журналистически погледи президентски далавери, заслужава да бъде разбита. Дори и да са минали 14 години. 

Или трябва да се примирим, че у нас за всяка гадост има давност, особено ако гаднярите са си назначили свои подобия да им охраняват миналото?

3 мнения за “Патрулките на властта трябва да бъдат осветени”

  1. Половината патрулни коли са трошки! Като мутрите в тях! И в напредналите страни има таратайки и биячи полицаи, но ги сменят по-често! Само в диктатурите ги пазят като светини!

  2. Румен Петков беше талантлив като ученик, но после порочната наследственост по линия на баща му, кумунистически началник, си каза думата, още като подофицер, той беше разпределен с връзки в складовете за луканка в Смядово, където попада в ръцете на алкохолизирани тиловаци, които го карат по цяла нощ да свири на гъдулка на техните гуляи с държавни продукти, и тогава той загубва и своята приятелка от ученическите години, която се отвръщава от неговата личност. Пиянството продължава след уволнението като комсомолски секретар на АПК Плевен, където го изпраща родът Луканови и след това превръща в ковчежник на комунистическите пари, откраднати от народа, които Румен започва да раздава във луканови куфарчета на определените за целта хора, които нямат нищо общо с образование и интелект, а са посочени от комунистическите и десарски крадци и престъпници, като в това число влизат и десарски шпиони от Азия и Африка, какъвто беше сириецът Акрам- Деградацията на този човек проджължава и до наши дни, но с протекцията на руските и специалните служби и руската пета колона той продължава да бъде пускан постоянно по телевизията, след като мястото му е в затвора.- Затова протестиращите млади хора хубаво да гледат за групата на Петков и ако тя се присламчи към народния протест да я обгражда и громи за да не отравя чистотата на народното волеизявление, защото това са мръсни хора-

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.