Представителни за ментелитета на властта “джендермеристи” с външност на мъже се гаврят с безпомощно момиче

Изгледах свидетелството на битото от полицаи в София момиче Цветелина Цветкова ( на снимката от предаването на Сашо Диков в Евроком). Били са 50 килограмовото момиче колективно като да е заплаха за живота им пред главния вход на Министерския съвет, но зад прикритието на колоните. 

 

 

 

 

 

Това са злобно хулиганстващи страхливци в униформа – те ли са “пазителите на реда”, нареден от мафиотското началство срещу безпомощни момичета?

Защо тези мъжеподобни по външни признаци униформени същества не са се гаврили с това момиче пред ядосаните истински  мъже и жени на площада?

Един от тях сладострастно я галел по главата в безпомощно и разголено състояние. Не е ли това пореден повод да се запитаме що за власт търпим, оглавена от онзи, дето трима папи са го галИли по главата?

Всеки службаш, назначен да охранява заплатата си, може да рита паднал, особено в глутница, овластена от алфа “мъжкаря”. 

Колоните, зад които са се крили перверзните побойници, напомнят на  средновековна крепост, издигната да пази феодалите от гнева на хората. 

В нашия случай тази крепост наистина е строена по съветски стандарти като бункер за самоотбрана срещу собствения народ – в случай, че се пробуди за съпротива срещу терора на властта. https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/07/23/4094520_bitoto_na_protesta_momiche_udriaha_me_i_se_gavriha_s/?ref=home_layer2

Искам да отбележа няколко неща, но не толкова като публицист, колкото като баща на 4 момичета в диапазона между 13 и 38 години.

Що за мъже са полицаите, които се гаврят с 23 годишно момиче, което не може да им окаже съпротива? Не са ли те представителни за властта на побойниците и изнасилвачите, от чието поведение са окуражени и упълномощени да перверзничат над беззащитни момичета?

Къде са борците срещу “джендърите” в тази държава да се възмутят, че морално “меките китки” си играят безнаказано на силна ръка с вързана представителка на слабия пол?

Това не е ли форма на изнасилване? 

Малко неща са ме разгневявали през годините до степен, че да призова за противодействие със сила, колкото това свидетелство за падението на високостоящите, чиято про(т)екция са тези униформени побойници, въоръжени с власт и представителни за нея. 

Понеже съм наистина разярен като баща, се обръщам към мъжете с призив: на такива подли койоти трябва да им прегризем гърлото. 

Мъжете, ако имат претенцията да са такива, а не “джендермеристи”, са длъжни да защитават слабите и уязвимите, каквито са в сравнения с мускулестите насилници техните жени, сестри и дъщери.

Готов съм да участвам.

10 мнения за “Представителни за ментелитета на властта “джендермеристи” с външност на мъже се гаврят с безпомощно момиче”

 1. Присъединявам се!
  Точно след дебаркирането на Христо Иванов на “оня бряг” на въпрос на водещият това ли е начина да си отвоюваме България, Полковник Николай Марков се учуди на наивността на питащия. “Не проработи ли това ни остава да грабнем оръжието. Готов съм! Американската конституция дава право на народа когато правителството посегне на осветените от демокрацията принципи на въоръжено въстание. Те да не са по-глупави от нас.” Цитирам по памет, смисъла запазен 1;1.
  Много мина, мъничко остана.
  Всички на улицата.
  Народът срещу мафията.
  ОСТАВКА!

 2. От черноморския плаж до софийския жълт паваж – всички срещу тази нагла, проста, престъпна селяндурска мафия! Да ги изринем от властта! А и на Бай Ставри му писна !!!
  О С Т А В К А!!!!!! П Р О Ц Е С И!!!!!!!Б А Й С Т А В Р И!!!!!

 3. Това че фуражкаджиите биха младите интелигентни протестиращи е гавра с Демокрацията! Но е подигравка със Софиянците мумии да управляват парите на всички Граждани! Срещу Иванчева имаше ли преди дни масови протести заради нейната липса на компетентност, и заради поисканият подкуп от предприемачи! Гешев си направи черен автопиар с нея, и с другите гадове като него, това е порнография!

 4. Много сте прав г-н Инджев! Ще споделя и моето мнение за така наречените ” полицаи” – за мен са милиционери до доказване на противното! За техните началници ще е сигурно ако не се разграничат и не уволнят провинилите се!

  За нашия премиер вече съм си казал мнението но ако има интелигентни и достойни хора в ГЕРБ сега е момента да се разграничат от него!

 5. Опитвам се да си обясня какво кара един смъртен човек да прощава. За да простиш нещо някому, не трябва само той да се е покаял и да е поискал прошка. Трябва да си изясниш дали е нормално да прощаваш и каква стойност има твоята прошка дефакто??? Незнанието не е оправдание, но аз с мойта бедна религиозна култура си мисля, че прошките са функция на Всевишния. Та на тези фатмаци никой да не си позволява да им прощава!!! Още по-малко, като знаем до какво водят прошките: Ахмедий Демирович се вживя в ролята на Аллаха и прости на възродителите за безчинствата и окепези положението, като дентиста на Велислава Дърева. Така че, никаква прошка за тези башибозуци в униформи!!! Да им се публикуват имената да се знае от кого да си пазим децата!!! А съм сигурен,че има много любознателни протестиращи, които искат да узнаят докъде има стигат топките на фатмаците, когато не са глутница и с въшкарниците!!!

 6. Мутри, вън!
  Един безплатен съвет към всички дами, жертви на подобен произвол:
  Носете си едно малко портретче на другаря Путин и (или) на другаря Живков със себе си.
  Не е майтап, ако почнат да ви посягат милиционерите, извадете портретчето или неволно го покажете.
  ОМЕКВАТ, веднага!
  Сещате се защо, нали?
  КОИ са им КУМИРИТЕ!

 7. Трябва да има адвокати, които да предложат подкрепа на всички пострадали и да не се отказват, докато тези човекоподобни създания не бъдат осъдени ефективно. Само това ще накара колегите им да се замислят при поредната подобна ситуация. Иначе гневът ни, макар и абсолютно справедлив, и бидейки единствената разумна реакция на подобни гнусни прояви, ще е напразен.

 8. Бесен съм също!
  Quo usgue tandem abutere , Borisov, patientia nostra!

 9. Преди години трябваше да подам оплакване в районното управление на МВР. На стената, в стаята на служителя, беше закачен портрет на сталин. Вече, може да има и на путин.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.