Не юмрукът на Радев, младите демонстранти ви нокаутираха

В отчаяните си опити да дискредитират протестиращите срещу корумпираната власт българи изненаданите от тази “народна любов”, за която се смозаблуждават от години, че са абонирани, измислиха и отчаян символ за набеждаване на враговете си под общ знаменател. Откриха го в юмрука на Радев.

Бедни ми на аргументи, бедни фантазьори, защо не си останахте (поне там), където печелехте поне малко симпатии от прозападните българи!

Вдигнатият юмрук съвсем не е монопол на левичари, комунисти и прочее врагове на западната цивилизация, мечтаещи да я разрушат и заменят с диктатура от евразийски тип.

Я вижте само как самозваният претендент за борец Номер едно срещу комунизма у нас, а всъщност де факто главен защитник на посткомунистическото статукво тук през последните десет години, редовно размахва юмруци, за да си помогне с езика на тялото и да компенсира недостига на езикови средства в речника му!

 

Вдигнатият юмрук беше запазена марка на Борис Елцин, когато пращаше в историята КПСС и СССР, но него няма да ви го покажа на снимка, за не бъде коментиран с обичайната глупост на невежите, според които нямало бивш комунист.

С вдигнат юмрук руски младеж ознаменува победата над КГБ ( като вярваха тогава в Русия) през 1991 година. Стъпил върху постамента на току – що свалената от гражданите статуя на омразния създател на болшевишката тайна полиция Дзерджински в Москва пред централата на КГБ, младежът бурно размахва юмрук под аплодисментите на сънародниците си на площада. Той също ли е комунист, който няма как да бъде бивш?  

https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/07/29/4084285_kakvo_se_sluchi_sus_spornite_pametnici_v_rusiia_i/?ref=home_NaiNovoto

 

 

 

 

Юмрук не веднъж е показвала и решителната Ангел Меркел, на която във вярност се кълне Бойко Борисов.

 

 

 

 

 

Доналд Тръмп, който обича да позира като боксьор с стиснати в заплашителна поза юмруци, е голям любител на вдигнатия юмрук. Щото сигурно е комунист, а?

 

 

 

 

Сдържаният като темперамент  потомствен норвежки дипломат дипломат Йенс Столтенберг, Генерален секретар на НАТО, показва юмрук, гарниран със сочещ пръст. Познайте на кого…

 

 

 

 

Финягата Мануел Макрон и той се оказва привърженик на юмручната жестикулация – на спортни и политически събития.


 

 

 

 

Мога да дам още много примери, които нямат нищо с моя симпатия към Радев, но пък са показателни за нищета на изпадналите в ступор нашенски власти, които живеят в свой свят, вярвайки, че ще векуват в него. Показаха им юмрук младите, които те се опитват да разколебаят с тъпи аналогии. 

Отчаянието на властта ражда безсилие и в аргументацията й.

13 мнения за “Не юмрукът на Радев, младите демонстранти ви нокаутираха”

 1. Баце пак размахва юмрук и то на любимата си мишена рр когато по собствено признание в името на демокрацията, Боже, мили Боже, кога ще слезеш и ще си събереш вересиите, “инсталира” кат “фигурант” в сградата отсреща, С 200 и кусур го е ,,,,,,,,, ,

  https://offnews.bg/politika/akal-se-nabiva-tomislave-na-umen-chovek-a-kakvo-se-nabiva-na-p-733680.html

 2. Явно, сред протестиращите се е внедрила “командата за бързо реагиране” на Решетников 🙂

  Скандал на протеста! Момче поиска оставката на Радев и ето какво му се случи пред очите на Бабикян ВИДЕО Mладежът дори е бил ударен от няколко протестиращи, които не одобрили искането му за оттеглянето на държавния глава (video)

  Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/skandal-na-protesta-momche-poiska-ostavkata-na-radev-i-eto-kakvo-mu-se-sluchi-pred-ochite-na-babikyan-video_news760833.html
  https://blitz.bg/obshtestvo/skandal-na-protesta-momche-poiska-ostavkata-na-radev-i-eto-kakvo-mu-se-sluchi-pred-ochite-na-babikyan-video_news760833.html

 3. Не Радев, посочен за БГ президент от Решетников, а младите хора по площадите спукаха гнойния цирей Б. М. Борисов. Точно и на младите се надяваме да доведат работата до край. Но има един санитарен проблем. Такава мръсотия /Герб и сие Ко. /предстои да се оттече в канала, че самата канализация сигурно ще я е гнус да я поеме! На единия бряг са чистите млади хсра, на другия бряг са тези, които казват: Добре ни е в тази помия, дайте още жълто-кафяви “нещв”. Хайде сега се затруднете на кой бряг да застанете….

  https://www.reduta.bg/днес-или-отново-никога/

 4. @sms
  Само “близ” не ни е достатъчен, дай и от пикльовците! А момчето си беше явно провокаторче и не видях да го бият!

 5. Към Alex:

  Уважаеми Alex,

  Не съм бил на мястото на събитието, но по пътя на логиката мога да предположа, че протестиращите срещу Гешев са били против това да бъде искана оставката на онзи, който ( за разлика от Борисов) поиска оставката на Гешев.

 6. @Alex,
  Можехте да ни дадете Вашето мнение за тази провокация. Коментарите под видеото не са ли достатъчно красноречиви?!

 7. Благодаря Иво!

  @Димитър
  Не съм убеден, че е провокация. Не мога да кажа обаче и че не е.
  Факт е че Радев беше назначен и поставен там от Решетников и сивите кардинали – генералите отДС.
  Но е факт също така, че Радев (изненадващо поне за мен) поиска оставката на Гешев, чието име (както и на предшественика му) Корнелия и кохортата и ги беше страх да изрекат ГОДИНИ наред, камо ли да му искат оставка.
  С две думи ситуацията е доста объркана и за момента и честно да си призная НЕЗНАМ какво да мисля по въпроса. Предполагам, че времето (и действията на участниците) ще покажат…

  Въпреки всичко след малко отивам на протест!

  Поздрави 🙂

 8. Агентите на Москвичите от главата, до краката да си ходят в Евразия, откъдето са нахлули хунската в Европа! С железарският магазин”Варшавски Договор” Натовски стандарти не се спазват, а се нарушават! Както и с обвинени в корупция компании не се адаптира сигурността към заплахите в нов вариант за цивилизованият свят! Когато имаш регламентирани правила за партньорство в Западните Съюзници, можеш да избереш кои техни модели са ценни за прилагане в Централна и Източна Европа, и кои са за големите пазари!

 9. @Alex,
  Мисля, че съвсем ясно се видя, че момчето беше провокатор, имаше си и няколко души охрана, които се нахвърлиха на възрастните хора наоколо, които не одобриха неговата провокация.
  Поздрави!

 10. до Стоян Блажев……”чистите млади хора” Ако на агресивната неграмотна тълпа слагате този епитет!!!!! На хвърлящите пъдпъдъчи яйца, свински уши /евентуално утре трюфели/. на хвърлящите бутилки и червена боя, на гамените пикаещи по жълтите павета…..
  Да, има образовани и грамотни хора изразяващи протестното си мнение, но това да тероризираш работилите цял ден и бързащи да приберат в жегата невръстните си дечица от градинката и яслата……наверно съм с дефектни понятия!
  Често публикувам едно мнение: Стадото върви натам, накъдето го водят платените обчари! Вече научихме кой плаща на овчарите!
  ББойко и крадливата му клика трябва да си ходят, и ще си отидат. Но от глупост и неграмотност да подарим властта на озверелия червен реваншизъм…. не съм съгласен.
  Лек ден.

 11. До Висок

  Благодаря Ви за коментара.
  В момента работя в чужбина и нямам възможност да бъда на площада сред протестиращите. Затова и не мога да имам преки лични впечатления.
  Далеч съм от мисълта да идеализирам когото и да било. Човек трябва да е отговорен за постъпките си, независимо че защитава справедлива кауза.
  Обаче всеки, независимо дали ще го изрази сега или не, трябва да заеме лична позиция за или против статуквото. Моята е против.
  А иначе аз съм последният, който иска озверелия червен реваншизъм. Достатъчно съм пострадал преди 1989г.
  , а и да не бях лично пострадал от червените, пак не ми харесват.
  Свободата за мен е по-важна от парите и позицията в обществото, но явно при някои хора е обратното….
  Затова със съвсем чиста съвест имам право да кажа: Оставка!
  Приятен ден на всички!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.