Българската глутница от руски вълци козината си мени, за да си покаже нрава на протестите

От публикации в интернет научавам, че сред протестиращите против властта се е изявил и моят стар преследвач, алфа руският вълк в българската глутница на имитаторите на путинските “Нощни вълци” Денчо Златанов, шеф на софийската глутница ( нека не се обиждат на глутница, сами се наричат вълци и действат точно като в глутница, което очевидно им харесва ).

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

И не само е присъствал, но и се е отличил, като е участвал в отстраняването от протеста на младеж, скандирал за оставката на президента Румен Радев.

Тъй като забелязвам явен недостиг на информация за личността на този великан на външен вид, но малка брънка в машинарията на московската пета колона у нас, припомням личния ми сблъсък с него в Добрич от 5 март миналата година и други негови “подвизи”. Златанов се открои по време на онази провокация на двайсетина души, изпратени от Варна не без ръководната роля на екстремисткия варненски общинар Костадин Костадинов- Копейкин, целяща да провали представянето на книгата ми “Измамата “Сан Стефано” пред граждани в градската библиотека.

НА СНИМКАТА: Делчо Златанов в акция по време на провокацията срещу представянето на книгата “Измамата Сан Стефано” на 5 март миналата година в Градската библиотека в Добрич. Издърпва си стола от възрастна жена, която се опита да седне на него и да му попречи да ме провокира от първия ред, на който местата бяха окупирани от провокатори в кожени одежди.

 

Забележително е например, че Златанов е ласкателно забелязан на пресконференция и похвален от главния руски путински вълк Залдостанов в Москва. “Хирурга” ( както е прякорът на близкия до Путин руски ултранационалист и провокатор, пътуващ с мотор начело на негови подобия из Източна и Централна Европа), отбелязва побойническите заслуги на хората на “Делча”, които нападнаха българи, протестиращи край Бургас срещу провокативния поход с мотори на руските “Нощни вълци”. Тези българи Хирурга нарече “бандеровци”, които “Делча” и вълците му научили как трябва да се уважават руските вълци.

Апропо, за това хулиганско деяние участниците от българската проруска глутница бяха осъдени по-късно – условно, но все пак… https://ivo.bg/2019/05/10/кой-организира-угодната-на-кремъл-дем/

Участниците в протеста не са длъжни да разпознават маскираните като граждани български подобия на руските вълци, но все пак трябва да знаят, че работата на провокаторите е да провокират. Явно няма да мине без тях, както се вижда. Но ловът на шарани в тази мътна вода едва ли ще успее да постигне целите си. Защото шепата увълчени от службата на чуждите интереси другари не могат да отклонят течението на реката, край която са клекнали в очакване да минат по нея труповете на техните врагове.

11 мнения за “Българската глутница от руски вълци козината си мени, за да си покаже нрава на протестите”

 1. Горилите в тропическата гора на Ченгеландия държат Палмата на Първенството за комунизъм! Именно комунизмът подмени Европейските ценности-почтеност, Християнско Милосърдие, Свобода на Мисленето, и Равенството пред Бог! Заради масовото внасяне на цитроси от “братска Азия, Африка, и Латинска Америка”, има голям процент инфаркт и инсулт, в сравнение отпреди 100 години, когато са били въведени първите стандарти за индустрията, медицината, и за образованието! Но в Културата няма изисквания за стиловете в нея!

 2. Колко много похабен материал ! Върлина с грахче вместо мозък .

 3. Гледам как отразяват протестите тази вечер големите медии.
  Гледах БТВ в 19.00 – обективно, според мен.
  Гледах БНТ в 20.00 часа – също сравнително обективно, водеща новина, около 15 минути, и започнаха с нея.
  Подробно информираха за протестите на българите в чужбина (същите тези, дето проруските “патриоти” ги лишиха от право на глас!)
  Гледам наш’те приятели от ТВ Эвропа … Напълно едностранчиво отразяване! Избрани събеседници, единствено и само от противници на протестите!
  Що така бе, другаре от ТВ Эвропа?
  Нали (уж) трябва и двете гледни точки да се покажат?
  Нали такива са европейските стандарти?

 4. теорията на Волгин за двете гледни точки е погрешна,ако един заклеймява изнасилванията,убииствата,педофилията,какво трябва да се даде думата и на поддържащите подобни действия,така ли?

 5. Г-н Инджев, предполагам, че ще Ви е любопитно да изслушате интервюто на Иво Дошев на неговата фб страница с въпросния руски вълк, който Ви споменава към 15-тата минута от видеото.

 6. Към Memento Mori:

  За Денчо Златанов, който се опитваше да убие с поглед в Добрич в Градската библиотека, ли става дума? Може ли да споделите какво е споделил, за да не се занимавам с издирване на репликата му.

 7. Егати президента, щом не се разграничава от тези мутри. Когато призоваваш “Мутри вън!”, можеш бързо да загубиш правдоподобност ако не си последователен и принципен в избора на компания. (Не че “сянката” му ильяна йотава не го компрометира достатъчно…).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.