ГЕРБ май рязко взимат завоя от “нека си протестират” към “ситуацията е безпрецедентна”

“Ключов ден за ГЕРБ! Бойко Борисов сплотява редиците, голямата интрига е речта на премиера

Лидерът на партията ще сплотява редиците в безпрецедентната ситуация в държавата – от една страна бушуваща пандемия от коронавирус, от друга блокади и протести”.


 

 

 

  Това е цитат от кратко, но обратно на досегашната гербаджийска пропаганда съобщение във виртуалния официоз на партията “агенция” ПИК. 

За по-гнусливите, които не следят криволиците на правата линия на партията, прекопавани ревностно с тази лопата, пояснявам, че волно или не, но тя се е преобърнала радикално в случая. 

Пак в ПИК непрекъснато се омаловажаваха протестите, а участниците в тях се оприличаваха на хулигани, шепа терористи и прочее…Оказва се “изведнъж”, че не става дума за някаква маргинална проява на групичка хора, които ПИК системно призовава(ше) да бъдат изметени и дори се “караше” на Борисов и Фандъкова, че не го правят, а вече говорим за…БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА СИТУАЦИЯ в страната.

Този обрат, настъпил в деня, в който научихме за оставката на Севдалина Арнаудова от поста й на главен оператор и режисьор на телевизионния театър на началника си Борисов, се появи буквално в 12 без пет ( на обяд) в ПИК като анонс какво да се очаква днес от започващата всеки момент извънредна среща на стотици партийци от ГЕРБ, призовани за целта в София.

 

Бързайки да демонстрира отново осведоменост за събитията зад кулисите на властта ПИК прогнозира, че на мястото на подалата днес оставка Севдалина Арнаудова ще застане служителката от пресцентъра на Министерския съвет Теодора Петкова. И добави , че целта на Арнаудова била да се “посвени”…Явна буквена грешка, но пък ПИКантна:

“Все още официално съобщение за назначението й няма. Арнаудова пък е подала молбата си за напускане днес и както ПИК съобщи, причина за решението й е, че изцяло трябва да се посвени на организацията на ГЕРБ за предстоящите избори”.

Какви ли безпрецедентни  контрамерки ще ни сервира Борисов, който явно най-после разбра, че ситуацията с неговото политическо туловище, затиснало държавата, наистина е безпрецедентна?

3 мнения за “ГЕРБ май рязко взимат завоя от “нека си протестират” към “ситуацията е безпрецедентна””

  1. А,бе, къде изчезна учительницата по русский, кметицата, която неперерывно изблизва и олигавя от любов съветските капища в София, а паметниците на българските национални герои, гробовете на Стамболов, Никола Петков и т.н. са потънали в разруха, тревясали и осквернени от лумпени, слуги на чужди държави-окупатори! Къде е тая марионетка -родоотстъпница? Сигурно я е страх да не я “разфандъчат” софиянци и затова предвидливо са я скрили в някоя московская мышая дупка!

  2. Безпрецедентността на ситуацията е в това, че поне за момента изглежда невъзможно падишахa да се върне в политиката на бял кон, както ставаше досега. Вероятно изобщо не е допускал, че може пандемично да се разпространи такава непоносимост към светлата му личност.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.