Ето лицето на лицето, което нападна журналист(к)и днес в ролята на охранител на Охранителя

Побойници, изявяващи се побойковски  в ролята на охранители на техния Бойко от гражданския протест и от журналистическия интерес към импровизирания му конгрес, разкриха истинското маскирано лице на герберската агресия. Посегнаха на журналист(к)и със сила и без употребата на грам мозък. https://www.svobodnaevropa.bg/a/30767484.html

За да не каже полицията, че не може да разпознае най-агресивния от побойниците, прилагам снимка на лицето му миг преди да се скрие уж заради маската против китайския грип. 

 

 

 

 

Ако тази маска му беше нужна за противовирусна защита трябваше да я носи най-вече заради близостта му с останалите провокатори. Само че я дърпа пред лицето си в момента, когато журналистката Полина Паунова го доближава да му иска обяснение за агресивното поведение, след което й изтръгва телефона и го хвърля – не за първи път в рамките на минути, както става ясно. 

На ход, макар и със закъснение, е полицията, която със своето бездействие позволява на агресивните мутри да упражняват правото на джунглата в уж правовата ни държава. Тя зрелищно абдикира днес от фалшивия пиедестал на своята “надпартийност”, поощрявайки саморазправата на партийно зомбирани маскирани лица с недоволни от управлението хора и със журналисти, изпълняващи професионалния си дълг ( за разлика от полицията).

4 мнения за “Ето лицето на лицето, което нападна журналист(к)и днес в ролята на охранител на Охранителя”

  1. Б.Методиев, този австралопитек,никога няма да осъзнае тази т.н. позиция-министър-председател на Хората в държавата България.Никога. Затова Трябва да Получи Заслуженото. Съд и Затвор!

  2. Докато полицията се натутка, “Биволъ” разкриха името на лицето от снимката – 20 годишния Денислав Атанасов Станоев от Елин Пелин, най-агресивният бияч от групичката маскирани герберски “охранители”.
    https://bivol.bg/simeon-stoychev.html?fbclid=IwAR2h9g2t6lKIAcJD_3t9hO0QkAQ2MIQo4_qN3QZwWbUsqYkZPYo8AllwH1g

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.