“Войводата” издаде четата без да иска

” Не може в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са извън парламента, да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република. Съжалявам, не съм съгласен”.

 

 

 

 

Тази откровена глупост изтърси във Варна днес узурпаторът на старата партия ВМРО Красимир Каракачанов и единствен  властови тълкувател на властовата позиция спрямо протестите в момента.

Нормалните хора трудно могат да повярват какви глупости плещи един вицепремиер и министър на отбраната в публичното пространство. Каракачанов явно не разчита на тяхната нормалност. 

Не му е за първи път. Отново гъделичка с остена на своята брутално малоумна пропаганда публиката, която го доведе на власт след истеричните му лъжи за задаваща се огромна мигрантска вълна преди три години, (д)окзала се абсолютна лъжа. 

Този претендент да бъде голям мъжага, имитиращ Путинската пропаганда, застава в хетерогенна поза срещу фантазията за задаваща се “вълна” на “джендърството”. Напълно е свалил гащите си на властник пред липсата на аргументи за оставането на правителството под обсадата на протестите и (между)народната любов. 

Крясък на отчаяние е да чешеш с долнопробен език най-долните страсти на себеподобните си по темата за “джендърите” и “гейбраковете” с апокалиптични предсказания за задаващи се гей бракове, за да си намериш народняшка котва в бурното море на масовото презрение към себе си. 

Но поне в едно отношение тъпото му изявление води да изостряне на вниманието на невнимателните в картинката, жертви на нейното креват…пардон, превратно тълкуване: не е червен този протест.

Червените са съмишленици на бойкота срещу международната конвенция за защита правата на жените и децата, известна като Истанбулска. Към тях с присъедини и Бойко Борисов. Така че в един отбор са си червените, кафявите и лъжеевропейците от ГЕРБ. Каракачанов потвърди този факт с неадекватната си измислица за “джендър република”, която щяла да дойде на власт при успех на протестите. 

Казано по още един начин, Каракачанов показа, че властта в момента се страхува не е от червените си побратими, а от прозападните българи, които си позволяват да се държат като европейци по въпроса за толерантността в отношението към хората с различна сексуална ориентация. 

И по трети начин да кажа: “войводата” издаде четата, посочвайки кой е истинският враг на властта, от когото тя се бои. Каракчанов направо призна либералните проевропейци в България за лидери на бунта срещу неговото правителство, предкулисния Гешев и задкулисния Пеевски.

Кой казва, че няма добри новини в момента, макар приносителят им да е неосъзнат новинар, заблудил се в паниката чрез едно признание?

Ако Борисов управлява чрез и с простите, то неговият коалиционен подпирач му Каракачанов се покатери до вицепремиерския пост по гърба на простосмъртните чрез навеждане към  консервираните в 19 век потуристични българи. Опипва им потурите като еротичен център на закърнялото ни общество, готово да се възбуди от примитивния масаж на заплахите някой да не ни “превземе” най-милото. Услади му се и сега пробва пак от същото. Но няма да му стане този път. 

7 мнения за ““Войводата” издаде четата без да иска”

  1. Няма не искам, няма недей, пак ще се прави Златен Орфей! Шкембевойвода е живо доказателство, че злоупотребата с кръво-разреждащи като Виагра, води до халюцинации, които карат торбата с л**на, да се изживява като Александър Македонски на местен терен. Е, не може да му се отрече упоритоста, с която драпа и се докопа, до тази добре платена, осигуряваща го с голямо количество финикийски знаци длъжност. Лошото е, че следващия халтуражия загрява на тъч линията. Задва се Бареков номер две, под името С.Трифонов. Промърмори нещичко срещу падащия Борисов, но тишината в посока Пеевски и Доган е оглушителна. Лошо!!

  2. Mr. Billa – шкемберилла – отивайте да отслабвате ///. # OСТАВКА !

  3. Точно двата тулупа във властта са “джендърите”, защото под сланините не се разпознава полът им!
    А номерът с “опасността от пълчищата емигранти, които ще нахлуят у нас, узаконяването на гей браковете и норвежците, които ще отнемат български деца” и че само ТЕ, простите, “воеводите”, руските патрЕоти и други лъжливи овчарчета, са единствената защита от това джендърско нашествие. “The Last line of Defense”! Този номер втори път няма да мине!

  4. Този малоумен Плондер се прави на ударен. Привиждат му се гей паради, явно ги харесва. Обаче пък ако е вярно, че Бойко чакал разрешение от него и от Валерката, картинката е много жалка. Май те са истинските Женчовци. Гей Трио Олигофрени.

  5. Отдавна призовавам: политик, който достигне кланично тегло от 120 килограма, докато е на власт, незабавно да се предава за производство на кренвирши. Не знам дали ще се промени качеството на политиците при това правило, но поне ще се подобри качеството на кренвиршите.

  6. Опасно е. Кремвиршите вероятно ше станат отровни.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.