Хората на Копейкин единствени развяват партийно знаме над протеста, за да отвратят мнозина от него

Не е вярно, че партийни спекуланти не рекламират своя продукт демонстративно на демонстрациите срещу властта.

Над протестите в София се вее знамето на застрашената от юридическо заличаване партия на варненския  екстремист Костадин Костадинов – Копейкин, известен като фаворит на руското посолство от сайта на самото посолство, рекламирало там негова антибългарска публикация.

В този смисъл развятото знаме на войнстващата русофилщина е равносилно на заявка на московската пета колона да бъде знаменосец на борбата срещу крепителя на проруското статукво у нас Бойко Борисов. Абсурдно, но не и нетипично за нашенските московци, които Кремъл си отглежда в различни мутации и с различни наглед мутри начело.

Хората не познават символиката на маргинайлната му партийка “Възраждане”. Не обръщат внимание на факта, че над главите им плющи нейното знаме със стилизиран черен лъв на бял фон, подобен като графично изображение на марка френски автомобили, но претендиращ вероятно да бъде реплика на знамето истинските възрожденци от времето на борбата за национално освобождение.  

 

 

 

 

Нахалство! Уникално при това, като се има предвид, че нито една партия не си го позволява, а “Възраждане” разчита на неизвестността на своята необозначена по друг начин символика, за да “препикае” като проскубан помияр надпартийността на протеста и да отврати колкото се може повече знаещи хора от него.  

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.