Набеденият за американски “кучи син” Борисов се мята на веригата и се опитва пак да сътвори чудо за три дни

Паник бутонът, който Борисов натиска без вече да очаква видимо отказаната му от Запад помощ на давещ се сърфист на вълната на балансирането по опънатото въже с Путин, роди рецидивистки феномен. 

В рамките на три дни Борисов обяви намерението си да пренапише конституцията, но бързо пренаписа и намерението си това да НЕ се случи чрез Велико народно събрание.  

Не е за пръв път подобно “чудо”, сътворено от диктатора Борисов, свикнал да диктува на парламента, да се случи за три дни. С тази разлика,че едва ли пак ще му се уреди играта на въжеиграч, разглезен като послушно дете, приносител на български крепостни гласове за енепе .

Три дни трябваха през януари 2012 година на Борисов да поръча на парламента му и той да му гласува в крак с т.н. опозиция от БСП и с нейните подобия да се забрани чрез спешно написан по волята на Борисов ( и преписан от френския оригинал, но в по-радикален вариант) България да проучва дали родината ни наистина разполага огромен енергиен потенциал от газ, добиван евентуално от шисти. https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/parlamentyt-zabrani-prouchvane-i-dobiv-na-shistov-gaz-chrez-hidravlichno-razbivane-128959/

Запомнете датата 18 януари 2012 година, когато парламентът на диктатора реши под негова диктовка, че България няма нужда да знае дали страната ни има бъдеще на енергийно богата държава, както твърдяха проучвания от американски сателит. Тази дата маркира най-голямото престъпление на диктатора Борисов срещу бъдещето на България. 

Не, диктатор не е пресилено да се каже. Диктаторът Борисов не само продиктува тази самоубийствен за българската енергетика и икономика изобщо законова промяна, която прогони американския гигант “Шеврон” след легално спечелен търг за проучване в полза на България, но и беше много горд с този факт. Обясняваше в един глас с руските мегафони на “Газпром”, че нямало да позволи да се разкопава ( чрез проучвания дори, не чрез добив!) българската земя. Същата, която сега се хвали, че ударно разкопава в интерес на руския газов шантаж.  

Обстоятелството, че американските власти преглътнаха онази акция на руската пета колона в полза на властелина на българския пазар “Газпром”,  е тема, която си заслужава разследването на самите американци. Може би ще го направят, когато техният “кучи син”, който иначе им отказва бази на НАТО в България, си отиде най -после от крепостта на властта, фалшиво афиширана като американска – за заблуда на противника, т.е. на българския народ.

Тази е вероятно една от причините, поради която кучият син се дърпа на веригата и е готов на всичко, само да го оставят в колибката на властта у нас, която обитава толкова дълго.

НА СНИМКАТА: Борисов беше казал за заместника си Цветанов, че е таралеж, който не може да се мачка с “голо дупе”. Но го смачка. После пак “свали гащите” и опита този път раболепно да мачка и Херо Мустафа в качеството на американски посланик в България. Предстои да видим резултата от тази просташка фамилиарност.

4 мнения за “Набеденият за американски “кучи син” Борисов се мята на веригата и се опитва пак да сътвори чудо за три дни”

 1. Забелзвам как най-явните про-руски пропагандни сайтове, троловете на които до вчера плюеха по Тиквата нонстоп, днес същите тролове се скъсват да го бранят и плюят даже и по Радев.
  Дир бг (собственост на другарката Станишева )е пример. Значи за таваришч Путя най-вярната и ценна руска подлога днес се оказва Мутрата.
  Обаче страшно гнусна гледка са бившите седесари. Разните Ал.Йорданивци и ЕвгениМихайловци. Тия пък палячовци за едни жълти стотинки се мятат като чучала пред свините ортаци.

 2. Малко (тъжни) усмивки от старите медии:
  https://dariknews.bg/novini/bylgariia/orden-lomonosov-za-pazitelq-na-pametnika-na-syvetskata-armiq-201118
  https://www.mediapool.bg/orden-ot-kilera-na-lubyanka-news134008.html
  Малко уточнение. Орденът не бива да се бърка със златният медал “Ломоносов”, присъждан от Руската академия на науките за принос в естествените науки.

 3. Ами най-върлите защитници на “проамериканския” СИКаджия са ПИК.Ru и БЛИЦ.ru
  Та си правете сметките за какво става въпрос!
  🙂
  Просто внимателно наблюдавайте КОИ са лакеите му!
  ВСИЧКИ МАСКИ ВЕЧЕ СА ПАДНАЛИ!
  Визирам в това число и т.нар. ТВ Эвропа и нашите приятели от Фактор.бг (там (все още) се опитват да спазват някакъв баланс на силите, но 3-1 подпират Бацето (си))

 4. Какви “естествени науки” имат Ивановците глупаци руснаци? Те са отчайващо тъпи Сашевци “императори”! Техните блондини и брюнети са календарни бездарни антимодели! Докато в Северозападна Европа и САЩ има по-висок процент умни светлокоси и тъмнокоси,заради 100% прогресивното им образование в големите градове! В по-малките общини проблемите с достъпът до образование и медицина се решават според населението в тях, и разстоянието между градовете и селата в тях!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.