Илиан Тодоров се скри като мишка от цветята на няколко девойки и младежи

Преди два дни назначеният от Борисов за управител на Област-София Илиан Тодоров определи бившия си вожд Сидеров , с когото заедно атакуваше студентите от НАТФИЗ, като мишка. В рамките на няколко изречения доизгради образа като плъх. Защото се е крил под масата като мишка и плъх, когато са го обградили протестиращи през 2013 година.

Няма да споря с Тодоров – вече спечелих спора с него в съда. В края на краищата той беше един от най-близките оръженосци на мишия крал преди да го нарече днес плъх. Както се казва на техния любим език “ему виднее”.

НА СНИМКАТА: Илиан Тодоров, който се изживява като личен телохранител на своя вожд Сидеров, напуска като плъх под силна полицейска охрана потъващия кораб на тяхната провокация в НАТФИЗ  пред 2015 година

 

 

Само че днес Тодоров се прояви като същия гризач. Той обича да обижда и да се обижда, когато самият него го наричат с разни епитети. Но с делата си продължава да доказва, че ги заслужава.

Овластеният от Борисов по волята на Сидеров управител на най-голяма област в България се скри в убежището зад гърбовете на полицията от няколко девойчета и младежи, “въоръжени” с цветя. Което е още по-позорно от криеницата на Сидеров под онази маса.

Младежите искаха да му връчат цветя в знак на своето морално превъзходство над неговото сквернословие, но той не им даде шанс. 

 

 

 

 

Кой сега е мишка и се крие в миша дупка от нарочените от него за “ изроди” и “гадове” миролюбиви младежи, пита се реторично в тази задача?

9 мнения за “Илиан Тодоров се скри като мишка от цветята на няколко девойки и младежи”

 1. Колкото и да харесвам блога, само ще дам пример за “миролюбивият” младеж със синя тениска и каска. Днес, 24.08.2020г, бях жив свидетел как , около 9:47ч, с колелото си премина без да спре на полицейски пропускателен пункт пред резиденция “Бояна”. Премина през няколко полицаи и бус на жандармерията, които с ръце си се опитаха да го спрат, но доста умело се измъкна. Около четирима жандармеристи, добре сложени, за разлика от полицайте в патрулките, с тичане през тревата го догониха и задържаха до канавката на околовръстното.

  https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2020/08/24/4105514_politicheskata_kriza_protestirashti_se_obiaviha/

  Тези граждани няма как да ме убеждават, че протестират ЗА спазването на закона! Имат си ежедневна, ако не си седмична, програма за изпълнение.

  Ако някой го познава или може да изнамери информация за биографията му, ще ми е интересно.

 2. Към Тодор Якимов:

  И аз уважавам мнението Ви, но ако беше свързано наистина с изразеното от мен мнение, което искате да оборите без да съм изразявал такова.

  Защото изобщо не съм визирал и коментирал никакъв младеж в Бояна.

  Първо четете и после опонирайте!

  В противен случай се нареждате, волно или не, в редиците на защитниците на тази компрометирана и корумпирана власт.

  Освен ако на бул. “Витоша” и в Бояна на снимките не се появява един и същ младеж – за което не съм правил сравнителен анализ по снимка.

  Писал само по смисъл за протеста с цветя пред затворените врати на бившия атакист Тодоров и нямам представа дали на този протест е имало такъв злодей, който си позволява да не се подчинява на полицията по-късно в Бояна.

  Или Вие сте забелязали, че става дума една и съща персона? Това изглежда като наблюдение на човек, на когото това му е работата – да наблюдава за подобни подробности и после да ги съобщава с цел да разколебава.

  И един съвет: ако наистина искате да играете тази игра, не си правете труда да заявявате колко харесвате блога. Не се трогвам от подобни захарни петлета.

  По – честно е да се заявите като откровен защитник на властта, която все повече ще има нужда от такава защита – в един момент ще се замисля дали да не изпитам съжаление към по – слабия, вместо да “ритам падналия”.

 3. Благодаря за коментарът Ви.

  Оценката Ви, че съм наблюдателен я приемам като правилна! Но ни най-малко това ми е работата да следя кой къде ходи и да правя “сравнителен анализ”. Днес бях за пръв път свидетел на подобна акция и след сутрешното ми прочитане на Вашият блог останах изумен от съвпадението и реших да споделя ( може би на правилното място ).

  От друга страна този Тодоров, заедно с белокосия спиц-комндир хвърляше по мен ( нас ) камъни и предмети през 2014 г, на кръстовището бул. Кн. Ал. Дондуков” и “Г.С. Раковски”.

  Тези двама мой съграждани, които не уважават и уронват престижа на полицията, прегазват закона, няма как да бъдат уважавани от мен , камо ли да им правя реклама на определени дела.

 4. И както Вие няколко пъти сте заявявали, да не ви бъркат с Иво Инджов, моля и аз да бъда НАРИЧАН с името си Теодор!

  Благодаря!

 5. Честит Национален празник, украински братя и сестри!

  День Незалежності України 24 серпня 2020 року українці відзначатимуть 29-ту річницю Незалежності України

  https://www.youtube.com/watch?v=nKLF2MDy8QE

  💙💛

  Ще не вмерла Україна,
  Ні слава, ні воля!
  Ще, нам, браття молодії,
  Усміхнеться доля!

  Згинуть наші вороженьки,
  Як роса на сонці!
  Запануєм і ми, браття,
  У своїй сторонці.

  Душу і тіло ми положим
  За нашу свободу!
  І покажем, що ми, браття,
  Козацького роду!

  Слава України ❤️❤️❤️ Героям слава!

 6. Честит Национален празник, украински братя и сестри!

  День Незалежності України 24 серпня 2020 року українці відзначатимуть 29-ту річницю Незалежності України

  https://www.youtube.com/watch?v=nKLF2MDy8QE

  Ще не вмерла Україна,
  Ні слава, ні воля!
  Ще, нам, браття молодії,
  Усміхнеться доля!

  Згинуть наші вороженьки,
  Як роса на сонці!
  Запануєм і ми, браття,
  У своїй сторонці.

  Душу і тіло ми положим
  За нашу свободу!
  І покажем, що ми, браття,
  Козацького роду!

  Слава України ❤️❤️❤️ Героям слава!

 7. Сигурен съм,че”теодор” не очаква аргументи. И доводи няма да са му “интересни”. Той(тя) просто е на хранилката… Вече се спомена въстание на 9.2…Такива са десетки, стотици хиляди, верни Му. Но докога?

 8. Теодоре, тебе не те впечатляват беззаконията на мутренската власт, но някакво момче с колело , минало през кордона на полицията , те накара да се възмущаваш, нали !? Не се прави на интересен !

 9. А. НЕ!
  Де да беше сал един Теодор Якимов “наблюдателен”. Превърналият се в жива легенда по ТЪПОТА правосъден министър Данаил Кирилов в простодушието си обявява страховити неща. Да му мислим И Стопанинът на БЛОГА НИ и списващите тук “инджевижчета”. Туй последното в кавичките по велислава дърева.
  “250 души от една партия ежедневно ме обявяват за Барни Рабъл. Имам ги на списък.”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.