Борисов размахва тояга с формата на морков

Вместо оставка Борисов дава пари. За всичко, за което му стигне държавана хазна, която се пълни от нашите данъци, но се изпразва от него с цел той да остане още малко на власт. Държи лично да ви събщи от виртуалната пещера, където се е спотаил, че отново раздава милиони – за да му бъдете лично благодарни за подаянията.

Дали ще се хване за някоя информационна сламка със знак плюс, която вятърът носи насам от външни оценители на икономическата ситуация в България или сам ще си измисли добра навина за българската икономика, за него няма значение. Важното е да ни убеждава, че всичко е наред и няма причини за протести срещу управлението му.

Къде останаха пророкуванията му, че ни чакат ужаси и че няма кой да се изправи срещу тях, ако той си тръгна от властта? Обещаваше апокалипсиса да ни връхлети през есента, а тя вече чука каледнарно на високата порта на нашия падишах. В същото време той вече сменя плочата. Заменя плашилото с медена информационна питка, която търкаля по нанадолнището на своята физическа изолация от същия този народ, за който той търди, че страда и поради това не иска да си гледа кефа и внуците, а се напъва да ни спасява от самите себе си – от нас недисциплинираните, които не следваме разпорежданията му.

Яко ще се мре, в Борисовия стил обещаваше един разлюбен вече от него генерал. После набедният генерал Борисов смени плочата. 

Размахването на моркова след тоягата с виденията му за страхотии, които ни очакват, се вижда и по медийното дружелюбие към неговия образ. Явно има “заповед по гарнизона” той да бъде представян дори визуално по възможно най – напудрения начин. Докато се крие от настръхналите срещу управлението му граждани  “дружелюбните” медии, съгласувано помежду си, го изтипосват от “убав по-убав” със списнатта за целта портретна снимка. Видите ли я да краси някой сайт, който “обективно” ви съобщава какво отново дарява пашишахът на раята, можете да бъдете сигурни, че ви обработват информационно поредните  мимикриращи “независими” медии.

От тази картинка струи една доброта, една харизма, един чар, че чак мед капе.

 

 

Това не ви е онзи тулуп от аудиозаписите, който псува наред вулгарно, обижда с мръсни думи първата дама в държавата ( каквато е по конституция председателката на парламента Цвета Караянчева), заканва се да пържи провинили се пред него феодали и спинка с пистолет като мутра, която сънува кошмарите на своето “съмнително” минало.

С други думи, информационната морковена война продължава и в нея за жертви сте набелязани вие, ако не разпознавате тоягата на управленската наглост, от която той ви дялка в моркова и ви предлага да го гризнете.  

7 мнения за “Борисов размахва тояга с формата на морков”

 1. Мисля си какво ли би се случило, ако французите видят записи със сладко спинкащ до пачки, кюлчета злато и пищак Макрон, или германците Меркел, англичаните и т. н. ? Предполагам, че щяха да побеснеят и не би останала и милимунда перушина от такива управляващи. А у нас ?

 2. Е па нали му смениха пиарката , та новата пиарка е разпоредила моркова пиар поведение.
  Оставка.И заради съветЦките бнт, бан , су за пълнометражния пропаганден филм наречен Български хроники за “хан”Крум излъчен вчера сутрин в най – гледаемото време.
  Оставка на 02.09
  Сега

 3. В тази наша бедна територия морковът и тоягата, обвита в целофан, са чалгата на бойковото време. Дори не е чалга, то си е чисто престъпление. Това времето ще докаже,не и престъпната режисура.

 4. Христо Иванов: Г-н премиер, как е финансирана хотелската империя на Валентин Златев?

  Ако ревизионните актове на “Лукойл” станат публични, ще се изясни има ли данни за неплащане на данъци за около 1 млрд. лв.

  https://faktor.bg/bg/articles/hristo-ivanov-g-n-premier

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.