Русофилското отровно трибуквие ДПС – ятаган с две остриета ( вече) срещу Борсов и ( още) в защита на Гешев

Събитията около протестите и исканите оставки на Борисов и Гешев в момента на публикуването на този текст се развиват бурно и не е ясно до какво ще доведат само в рамките на деня – да не говорим в по-дългосрочна перспектива. 

Води се битка на полето на символиката. В първите редици на атаката срещу полицейските сили, оградили бившия партиен дом в столицата, се изявяват активисти на варненския путинофил Копейкин . Извънредно малко са, за да бъдат представителни за многохилядното множество, но са щамповани за достатъчно онагледяване на това кой е острието на протеста.

Този факт цели да отблъсне мнозина принципни поддръжници на протестите и е ярко доказателство, че протестът не е инспириран, а е употребяван от онези, които си дават сметка за своята деструктивна роля по онагледяване на защитната теза на ГЕРБ и нейните волни или неволни застъпници, че зад протестите стоят проруски сили. 

Щяха ли иначе ударните сили на Копейкин да се демонстрират с фланелки с партийния си надпис “Възраждане” – за да ги видят всички и повечето българи да се отвратят?

Когато путинофилските щурмоваци се саморазправяха с моята персона в Добрич на 5 март миналата година, изпълнявайки указанията на путинофилката проф. Нина Дюлгерова да ми бъде затворена устата ( какво “съвпадение”, интервюто й във в. “Труд”  съвпадна с русофилския линч над моя милост същият ден!), тамошната полиция първо се направи изобщо на сляпа и глуха. След като остави близо половин час бандата да се гаври на воля с мен, полицията така и не се намеси. После обясни на местни журналисти, че не е имало “меле” и затова е стояла като наблюдател на престъпното поведение на провокаторите.

Днес щурмоваците им организират меле. Нали това искаха полицаите, за да използват сила? 

Накрая провокацията може да постигне целта си и да даде в София “казус бели” ( повод за война) на униформените пазители на реда, които изобщо не го опазиха в Добрич, за да им дойде днес до главата “мелето”. (Раз)битите може да се окажат “протестиращите”, а не конкретно щурмоваците на Копейкин.

Няма ли кой да обърне внимание на толкова очевидно провокиране в полза на властта, която използва срещу протестиращите тарана на лъжата, че организаторите на бунта са в Москва? 

На терена на политиката се случва нещо не по-малко интересно в контекста на отбранителната тактика на Борисов. Вчера той тържествуваше, че ДПС отказват да подкрепят брътвежите му за нова ( негова) конституция и свикване за целта на Велико народно събрание. Обяви тази позиция на ДПС като доказателство, че всички досега са лъгали за задкулисната му близост с ДПС. 

Днес от парламентарната трибуна в бившия Партиен дом партията на Доган се присъедини отново към Борисов с остра декларация срещу президента Радев. Основателна или не като съдържание, тя по същество отне козовете на Борисов, с които той се опитва да се дистанцира от отровното трибуквие ДПС. 

Яростно русофилската ДПС, чийто лидер Местан беше прогонен от поста си заради “русофобия”, се присъедини към мимикриращо русофилската ГЕРБ срещу избрания от русофили президент Радев, който обаче сега иска оставката на крепителите на русофилското статукво Борисов и Гешев!  А Гешев, за разлика от амортизирания вече Борисов, е “рубеж”, който петата колона на Москва не само не е готова да загуби като свой най – скъп инвестиционен проект за момента, но и ще го брани на всяка цена. 

“ Мы за ценой не постоим” ( за цената не се пазарим), както пеят съветски ветерани от войната в съветския филм “Белоруската гара”, имайки предвид обстоятелството, че СССР е спечелил войната без да жали собствените си хора, чиито живот няма значение за Москва. Така ще постъпят и крепителите на Борисов с него. Готови са да го похарчат, както той се разправяше безмилостно с всеки близък човек от своя антуража в името на оцеляването си. Но за Гешев петата колона е готова единствено да жертва колкото и когото трябва, но не и самия него. Засега. 

Прочетете ( два пъти) и чуйте какво казва два пъти осъжданият в НРБ български турчин Рамадан Куруджу ( на снимката от екрана) за Ахмед Доган: “той е руски агент и днеска си води руска политика.” 

 

 

 

 

“В youtube се появи видео, в което Ахмед Доган е наречен руски агент от Рамадан Куруджу (по паспорт е бил Рамадан Рунтов). Той е българин от турски етнически произход, който е бил два пъти в затвора по време на т.нар. “възродителен” процес защото не е искал да смени името си. Попитан какво му е мнението за Доган, Куруджу казва: „Ахмед Доган е руски агент. Още от времето си го знаеме, после го прикриха, нарочно го направиха и го вкараха в затвора за един-два месеца там, колко стоя в затвора, за да получи доверие от хората, за да стане там днеска… и днеска си води руската политика“. Рамадан Куруджу разказва покъртителни спомени от възродителния процес, който е взел много повече жертви, отколкото се признаваше навремето. Вижте повече във видеоматериала.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/naj-vyzrastnijat-jiv-politicheski-zatvornik-ot-turski-proizhod-razkriva-ahmed-dogan-kato-ruski-agent-video-news_1495501.html

© Actualno.com

https://www.actualno.com/politics/naj-vyzrastnijat-jiv-politicheski-zatvornik-ot-turski-proizhod-razkriva-ahmed-dogan-kato-ruski-agent-video-news_1495501.html

 

 

15 мнения за “Русофилското отровно трибуквие ДПС – ятаган с две остриета ( вече) срещу Борсов и ( още) в защита на Гешев”

 1. Едновременните оставки трябва да бъдат не две, а три- на ББ, пРезидента и Гешев. Всичко останало значи едни дискредитирани хора, да вземат надмощие над други. Повечето хора, с които разговарям по темата не приемат нито един от тримата. Също мисля, че ако не беше фигуранта пРезидент, ГЕРБ отдавна щяха да са загубили всякаква подкрепа за оставането си във властта. В този случай присъствието им би било безсмислено.

 2. ИВО, ако е “грешка” изписването на фамилията на Баце кат Борсов в заглавието за мен поне тя е повече от “вярна”. Само дето “баламите отдавна умряха”. туй по култова реплика от сериала “На всеки км”. Никой не се натиска за акциите МУ.
  The game is over!
  Много мина, мъничко остана!
  ДГД за Банкянското слънце и КО!

 3. Към Georgi Nikolov:

  Да кажем, че грешката е вярна…Във всеки случай никой няма да го сбърка с Борис ( Джонсън).

 4. Това искане на оставката и на льотчика е изстрел напосоки. Отровното трибуквие е в паника и се чуди как да замаже положението с преместване на фокуса на протеста. Кой знае какви капани готвят на Лютви Местан за да не им отнеме гласове. Клипа, в който г-н Куруджу казва истината за Ахмедий Демирович обаче не могат да го махнат, защото не им е в (Ах)медиите, а в свободното виртуално пространство! Гледал съм интервюта в поредицата на г-н Евгени Михайлов “Минало несвършено” по темата и се надявам и други български граждани да проявят интерес и да разберат, че функциите на отровното трибуквие са защита на правата на възродителите. Ако малцинствата в България се радват на нкакви права и свободи, то не е благодарение на отровното трибуквие, а въпреки него! Тепърва им предстои на хората от корпорацията на отровното трибуквие да се убедят, че “не всичко е пари”, аркадаш! С всичките им накрадени пари няма да успеят да си купят любов, която да ги вкара пак в парламента!

 5. Гледам днес на протеста,в генералска униформа се мотолявеше и оня…Шивиков.Този се нареди в дългата колона на генерали-предатели,любещи Русия-Радко Димитриев,Владимир Заимов,Шивиков,Румен Радев…Има и други разбира се.Но сега най-опасен е резидента на Решетников и клякащата пред Гундяев.

 6. @ anonimen,
  На протеста бяха двама генерали: Шивиков и Григоров. За разлика от банкянската мутра – истински, достойни български генерали, а не измислени като него, завършил милиционерската школа с подарено генералско звание, криещ се като плъх от любовта на хората!
  Нещата така или иначе отиват неминуемо към намеса на армията, защото не може от едната страна да имаш протестиращи невъоръжени хора, а от другата милиционери и мутри, преоблечени като полицаи, въоръжени до зъби, хващащи де когото докопат с цел да сплашат хората, излезли да протестират срещу мутро – милиционерския произвол!
  Време е БТР-те да излязат!!!

 7. @Georgi Nikolov

  Благодаря ви за интересния, но ужасяващ анализ. Рядко съм попадал/а на по-сбито, разбираемо написан и аргументиран хронологичен анализ на начина, по който кремъл управлява България чрез местни продажници. “#КОЙ?” е кремъл. Следя протестите по българските телевизии и съм обезпокоен/а от безсрамния начин, по който най-отпред излизат рубладжийските утайки, готови на драго сърце да поемат щафетата от падишаха, за да провеждат и занапред неговата майцепродавна политика, диктувана от пут.ин. Редовите участници в протеста са хора, които са видели как е на Запад и са бесни на падишаха, че в България не е така. А отпред се мъдрят копейкин, сестра галева, радьев, разни позитановци, лупи, шадраван пиклев и прочие руски путриоти, които с присъствието си замърсяват протестите и подменят благородните им цели. В ход е поредната подмяна. Как може да бъде предотвратена?

 8. @симпатизант/ка на ДСБ: “В ход е поредната подмяна. Как може да бъде предотвратена?” И аз мисля за същото. Единственият изход е едновременна тройна оставка на всички свръхкомпроментирани (ББ, Гешев, Радев) и “експертно” правителство с представяне на всички парламентарни сили в него, което да подготви предсрочни избори. Нещо такова коментира Коритаров https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-georgi-koritarov-dps-predlozhi-skrita-formula-za-konstitutsionen-debat

  Eстествено, не говорим за предложението на ДПС, което иска всички други да подадат оставки, а само то да запази коза си (Гешев).

  Относно ежедневните/еженощни участници…. Аз съм в същата възрастова група, и добре се вписвам в очертания от Вас профил…. Не мога да си представя, човек със сериозна добре печелеща и съответно добре ангажираща професия, евентуално и семеен с малко дете да има толкова много време. Имам устойчивото усещане, че децата на соцноменклатурата се опитват да влязат в политическата игра представяйки се за модерното Европейско дясно/ляво… Ще се радвам да греша, но имам преки наблюдения. Не мога да си представя човек с “дясно” мислене да застане рамо до рамо с тримата тенори и с пРезидента и добре описаните от Вас “копейкин, сестра галева, радьев, разни позитановци, лупи, шадраван пиклев и прочие руски путриоти”.

  Ако ГЕРБ запазят позициите си на първа политическа сила, то ще стане само за сметка на тези плашила описани по-горе и това, че публично дистанциране на протеста от тях не се случва. А ако такова няма, това значи че протестите, започнали с една много правилна кауза (за върховенството на правото), ефективно се трансформират в инструмент на един клан на политическата мафия срещу друг.

  Също, изобщо не ми е ясно защо Бабикян говори от името на народа. Първо самата реторика е неприятна и напомня за едни други времена (както и тази идиотщина с парламента в партийния дом), второ- кое изобщо го кара да смята, него/Радев/и ко, че изразява позицията на мнозинството и че има подкрепата му?

 9. @ Ха-ха!
  За “достойният генерал” Д. Шивиков ли става въпрос? Крадецът – кокошкар, за когото военна прокуратура констатира кражби на военно имущество, безвъзмездно предоставено от партньорски армии, плюс многобройни свидетелства и жалби за сексуални посегателства от страна на подчинени му жени- военнослужещи, плюс доказано използване на военна техника и военнослужещи за строежа на две частни вили. 🙂

 10. Анализът и прогнозите на Димитър Попов, към които Георги Николов пусна линк, изпреварвайки ме, е изключително полезен за ориентиране на българското общество в критична ситуация като днешната. Дано да го прочетат повече българи!

 11. @-sms
  Голям смях!
  В сучая с ген. Шивиков военната прокуратура изпълни политическа поръчка. Генералът е известен с това, че подкрепи доклад на военния министър до НАТО, в който русия се обвиняваше във водене на хибридна война срещу България.
  Сега всички са съгласни с тази констатация, но тогава доклада беше променен по настояване на банкянската мутра, като името на русия в доклада беше премахнато.
  Още ли ти е смешно, смешко?!

 12. Бабикян има наглостта да говори от името на народа, фатмак радьев е представян като скрит лидер на протестите, а БСП злоупотребява с протестите, за да се закичи с ореол на морално чиста партия, която има право да раздава правосъдие на теми като “корупция” и “мафия”, които са неразделна част от собствената й вековна история. Гледам и не вярвам на ушите си. В същото време разни “анализатори” обясняват как протестите се спихвали и вървели към провал. Истината обаче е, че те и сега са успех, защото падишаха панически започна да сменя министри. Няма да се учудя ако до месец подмени всичките герберастки министри, без оглед на това, че рибата се вмирисва откъм главата и първата му работа трябваше да е да смени себе си. Но се питам къде са мисирките да гo попитат ЗАЩО освобождава министри – те в какво са се провинили? Или да питат самите провинени. Кога “влади” и другите мошеници ще си платят сметките, за да не дойдат следващите, които да безчинстват необезпокоявано и безнаказано като тях?

  Ще се съглася с Първан Симеонов, че преди китайския грип падишаха се беше наточил да мине триумфално през 2020 година, след което да предаде щафетата на БСП, а сам да се кандидатира за президент. Обаче сметките му излязоха криви. Оказа се, че простотията и кражбите му са станали нетърпими за повече хора, отколкото сме допускали. Упорството му да не подава оставка говори ясно, че изобщо не възнамерява да излиза от политиката. Но ние сме длъжни да пенсионираме него и калинките му. 11 години чудовищна некомпетентност и чудовищна корупция стигат.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.