Властта “откри” най-сетне руската намеса в България, но не “позна” за ролята й в протестите срещу фаворита на Путин тук

Чувствам се като малко като в заглавието на съветския филм “Ирония на съдбата или честита баня”. Руска баня…

За да разбият единството на протестиращите, сред които има хора с различни политически убеждения, убедени заедно в необходимостта от оставка на сегашната власт, апологетите на корумпираното проруско статукво в България са се хванали за дет(р)ониращото внушение за руския генезис на протестите.

Наемниците на властта “откриха” най-после истинския разлом на обществото в България. Хванали са се сега за него като управник за слама, с която протестиращите уж щели да горят полицаите. В този смисъл не мога да не изпитам някакво удовлетворение като “най-големия изкривител на историята” в България ( от руска гледна точка, според едно от лицата на русофилщината у нас, нощния вълк Денчо Златанов).

“Откритието” на криещата се от публично говорене и дебат власт , подхвърлено като отбранително оръжие за масово омаскаряване за употреба от нейните ятаци, е нещо като реабилитация за моя милост, на които мнозина от днешните “откриватели” на руската намеса в България дълги години се подиграваха и заклеймяваха като някакъв краен “русофоб”. Но подобно косвено признание е пълно с ирония като хелий в надутия им пропаганден балон.

Оказвам сега по тази (анти)логика в отбора на подкрепящите протестите, зад които надничал Путин ( твърди и днес от телевизионния екран една Антоанета, пред която онази френска кралска особа направо пасти да яде като интригантка). 

Образът на надничащия зад протестите срещу Борисов Путин сам по себе си е комично, но добродушно окарикатуряване на самодържеца, на когото Борисов се извиняваше на колене, че не се е старал достатъчно да му услужи. А след като му козирува продължава му служи като къртица, прокопаваща България надлъж, за да потече руският газов поток на Запад и в него предполагаемо да се удави украинската независимост като транзитираща руски газ в Европа държава. 

Путин, когато иска да мобилизира петата си колона в България, изобщо не “наднича”, а я пришпорва. В момента язди главния си троянски кон тук. Нарича се Борисов. А петата му колона не марширува, както прави обикновено в изпълнение на кремълските заповеди, а се крие в редиците на протестиращите срещу Борисов като партизанин в гората. Или като Борисов в Банкя. 

Петата колона на Путин много добре си дава сметка, вероятно инструктирана да не се самоубива, че едно развято руско знаме на протестите, ще има опропастяващ ефект за нея. Защото протестите не са доминирани от проруски симпатизанти, както внушават отчаяно “откривателите” на руската намеса в България, а от български европейци, както отбелязаха и германските социалдемократи в своя декларация в Бундестага.

Още през 2016 година фамозният генерал от КГБ Решетников публично разкри какво мисли Путин за Борисов. Назначеният от Путин за шеф на Руския институт за стратегически изследвания (РИСИ) фактически руски губернатор на България, за чиято покорност на Москва той е отговарял като тесен специалист още по съветско време, беше категоричен: Кремъл предпочита ГЕРБ пред БСП. https://m.offnews.bg/news/Politika_8/Gen-Reshetnikov-GERB-sa-ni-po-blizki-ot-BSP_641553.html

Вече е излишно да обяснявам кой е Решетников. Направил съм го преди 10 години в свои публикации в този блог и в книгата си “Течна дружба” по времето, когато беше напълно неизвестен на широката аудитория. Едва пет години по-късно всички му научиха фамилията, а днес гузните съвести се опитват с фатално закъснение да му я разгонят ( след като Путин го разжалва и отстрани от РИСИ заради шпионските провали на Русия в Сърбия и Черна гора), като му приписват кукловодство на протестите срещу фаворита на Кремъл в София.

Решетников беше осветен едва през същата 2016 година като селекционер на кандидата за президент Румен Радев, успял на попрището на изборите с решаващата подкрепа на Борисов и издигнатата от него неизбираема русофилка Цецка Цачева ( пледираща с партиен ентусиазъм през годините за осъществяване на руския ядрен проект край Белене). 

Иронията да бъда тикан в руската баня и сапунисван като крепител на протестите, зад които надничал Путин, е с двойно дъно. На първо ниво прозира глупостта, а на дъното е безсилието на дългогодишните ми преследвачи по руска линия да ме отстранят от избрания път на разобличаването на опасността от поробващите България руски измами. 

Отбелязвам това в първо лице единствено число не защото се смятам за първи или единствен, а защото имам право да обърна внимание на желаещите да научат мнението ми, че насилственото превръщане на “русофобите” в русофили от страна на колаборационистите с руския постколониализъм е наистина московски номер за объркване на врага. Врагът съм им не само аз, но и всички българи, които искат национално освобождение от своите колонизатори, действащи с подлост и под прикритието на една власт, която се е самопровъзгласила фалшиво за апологет на европейското развитие на България, но на дело работи за оставането ни в евразийската орбита на влияние на дъното на ЕС по жизнен стандарт, за да служим като негативен пример за целите на кремълската пропаганда.    

33 мнения за “Властта “откри” най-сетне руската намеса в България, но не “позна” за ролята й в протестите срещу фаворита на Путин тук”

 1. Наистина г-н Инджев, зад поведението на Борисов е неговите ибрикчии личи руската подлост и високомерие.
  Борисов създава прави то България едно “Потьомкино село”, за да замазва очите на ЕС.
  Единственият ход, който ще измие позора му и ще удари Путин право в сърцето е продължението на “Турски поток” да се свърже с интерконектора с Гърция и оттам с терминала за втечнен газ в Александруполис, а не с тръбата от Турция.
  Ако Борисов направи това ще докаже, че не е руска марионетка.
  врмеето ще покаже.

 2. Г-н К.Ганев,темата ви и прекалено високият 95% биха озадачили четящото мнозинство.

 3. Нещата никога не са само черно бели, има и всякакви нюанси. Така Господ е създал света, такъв е и досега.
  Та пак питам знаещите…Борисов и Гешев са черни, кои са другите тогава?! Искам да се легитимират,
  за да видя Кой иска да ни управлява. Да излезе с биографията си /неподправена/…искам да го знам
  тоя, какъв е до девето коляно, защото ми се струва, че само хора свързани с комунистите по един или друг начин драпат за властта след комуниста Борисов.
  Лично аз искам да ме управляват Българи, по никакъв начин несвързани с предишния комунистически режим и най вече нямащи нищо общо с русия, съветски съюз и пак сега русия.

 4. @Павел Михайлов

  Павле, комунист е диагноза. Може и да не е бил член на БКП, да не е бил агент на ДС и пак да си има петолъчка в главата. А и много се продадоха. “Гаранция-Франция”.
  Аз искам българина да стане по информиран, по образован по политически, исторически и др. теми. Да престане с тоя инфантилизъм. Да порасне най после.
  Ние си мислим, че като изберем поредните управници и край! Вече всичко ще е ок и няма нужда да ги мислим и тях и нас. И ще си живеем живота, и всичко ще е лайф. Неее. Демокрацията иска време, ми каза преди време един приятел, датчанин. Докато дишаме Трябва да им гледаме в ръцете. Да, уморяващо е, ама друг начин няма. Видяхме докъде ни доведе нихилизма и безхаберието. Нас ни мързеше да ги мислим какви ги мътят, ама тях не ги мързеше.
  Ще гледаме, ще питаме какви са, какви са били преди, какво са правили, с кой си лягат, какво имат, Всичко! И Бог да помага. Ама тогава и Бог помага.

 5. Атлантическият съвет в България настоява за старт на процедура по импийчмънт на пРезидента
  Трябва да му бъде повдигнато обвинение съгласно чл. 103 от конституцията

  В свое изявление Атлантическия съвет на България поиска незабавно отстраняване на президента Румен Радев. Ето позицията на организацията:

  https://breaking.bg/mneniya/%D0%B0%D1%82%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82-%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82/

 6. Атлантическият Съвет в България добре се е сетил да поддаква на закъсалите го отвсякъде управляващи с таз конгениална идея. Не съм чул обаче досега да вземат отношение по основните искания на протеста-оставките на банкянската мутра и Каскета.
  Сега, четиво за скрити и недотам маскирани гербери които до тук една положителна дума не съм чул за действията на Христо Иванов от 7 юли насам. И един коментар в какъвто и да е аспект за ДСБ, Никога нищо. Четете по-долу и ако имате малко съвест се опитайте да отговорите на резонните въпроси на Добромир Иванов.
  И без муцки, моля Ви.
  https://frognews.bg/novini/niakolko-vaprosa-kam-simpatizantite-gerb-vas-priemlivo-premierat-obikalia-tsial-den-djipka-kato-fidel-kastro.html

 7. Съгласен съм с изложеното в статията Ви господин Инджев,но ако сега падне правителството на Борисов дали няма да стане според българската поговорка “от трън та на глог”? Кремълският ставленик Радев вече се похвали че вече е готов със своето служебно правителство. Но пропусна да спомене че вероятно първото което ще направи е ако не да отмени вече подписания договор за Ф-16,то поне максимално да го забави и затрудни. Имайки предвид че предишното му правителство предложи да изберем бутиковите(както правилно ги нарече политологът Антон Тодоров) Грипен.А служебният премиер Герджиков си призна че е бил подложен на силен натиск от Радев точно за тази сделка. Дали едно ново служебно правителство няма да обслужи още по-добре петата колона на Русия в България и да навреди на страната ни по-силно от сегашното?
  Интересен ми е вашият коментар.

 8. До Асен

  Предполагам, че имате предвид коментара ми под предишната статия.

  Темата има развитие.

  Създадена е специална комисия към парламента на Белгия, която ще разследва ЗАЩО не са разследвани участниците, защо не са отправени никакви обвинения и защо се бави повече от две години решението на съда в отговор на жалба на вдовицата на Чованец. Открито се обсъжда проблемът с прикриването на убийството, което е свързано със стотици лица, запознати с фактите.

  Процентът на белгийците, които не знаят къде е Словакия е висок. Писал съм 95%, което е хипербола, но е над 50%. Факт е, че много белгийци не знаят нищо за източна Европа. Преди три години общински служител ме пита къде е България. Учуди се, че е в Европа и че той не знае това. Беше изумен, че е в ЕС от 10 години. И през цялото време беше учтиво усмихнат и за малко да ме поздрави за успехите на страната ми – да се докопа физически до континента и да се вмъкне в съюза. Беше напълно искрен.

  Просто не ги интересува. Ние сме случайни за тях.

 9. Чудя се на акъла на тези полицаи, докарани от цяла България да ги тапосат пред бившия партиен дом, за да пазят властта на мафията, когато явно се видя, че са станали заложници на същата тая мафия. Специално подготвени провокатори ги замерваха с какво ли не около час, а те чакаха да им разрешат да се задействат. Едва след като провокаторите напуснаха терена, полицаите погнаха да бият мирните протестиращи, вместо да се обърнат срещу началниците си ( то пък едни началници: единият с бебешко лице, друг един гледа страшно, дето беше обещал, че ще разследват случая с битите зад колоните в рамките на един месец, но и до днес ние не знаем имената на биячите и дали са понесли някакви наказания ) и да им поискат сметка за това, че са се подиграли с тях – баламите от провинциалните РПУ-та! Но явно толкова им е акълът, щом не се сещат за какво са ги докарали в София и си заслужават подигравките!

 10. До Николай Григоров
  Помислете върху последиците за пРезидента и рублоядната му глутница, която го помпи с фалшиво самочувствие, в случай, че направи завой към Мужикия.
  Гневът на улицата ще ги измете завинаги от политическата сцена в България.
  Гневът на Америка и Европа направо ще ги размаже.
  Ленин е бил велик злодей и с приписваната му команда към тълпите от злодеи – “болшевиките” – “Колкото по-зле, толкова по-добре!”…
  В нашата ситуация, да бъдем мачкани от ботушите на две съперничещи си по крадливост и продажност русофилски мафии, се изкушавам да помисля дали ако се приложи лениновия опит и приемем да стане “по-зле,” не би било “по-добре”!?

 11. Не сме били лошо белгийците на футбол, затова не ни знаят кои сме. И германците дълго не знаеха, но на 10.07.1994 г. научиха и запомниха.

 12. Изкристализира стратегията на ГЕРБ- да представи протестите, като следствие от гладиаторската схватка между Борисов и Радев (и Доган като рефер). Безспорно умен ход на сценаристите- така фокус става борбата между напълно компроментирани хора и кой от тях ще победи (както се казваше на финала в един виц “Кво ти пука?”). Стремежа на позитанци да узурпират момента им дава отличен медиен фон за такава маневра. Така напълно се отмества фокуса от главния въпрос- проблема с върховенството на закона и личността и най-вече институцията на главния прокурор.

  Съдейки по реакциите в медиите (клуб Z, Свободна Европа) за сега им се получава.

  Единственият шанс протестите да избегнат попадането в този капан е (1) пълно и официално дистанциране от Радев и БСП, (2) искане на тройна оставка (ББ, Гешев, Радев) и (3) фокус по темата за върховенство на закона. Това е и шанса ДБ и Христо Иванов да запазят постигнатото (бъдат ли “скачени” от медиите на #КОЙ към Радев и ко, това е краят им).

  Има прекалено голямо персонифициране на енергията на протеста по посока Борисов. Това е грешка, и отмества фокуса от главната цел- смяна на същината на системата, а не на лицето ѝ.

 13. До Димитър: Аз мисля, че искате повече отколкото са им възможностите на МИлицаите:
  – едни са тези, които не могат да работят и нямат избор и ценз за друго;
  – други са тези, които са комплексари и че това, което работят им харесва, защото си мислят, че така “компенсират” слабостите си.
  И едните и другите са пълни и неспасяеми нещастници – илитерати, без значение дали са генерали, офицери или сержанти! Например днес от столичния недоучил директор на милицията научих, че те са ползвали някакво ноу-хау спрей именувано от него като PEPER SPRAY!
  Боже мой, добре че не каза нюзпейпър спрей, клетият неграмотник!

 14. Какъвто е Борисов, такъв е и Радев. За човек като мен, който няма връзки с политическата система, в момента всички са руски ченгета в политиката ни. Разликата между Радев и Борисов е дотолкова, че единият е от ГЕРБ , а другият от БСП, което за мен няма никаква разлика, разликата е за членовете и симпатизантите на двете русоидни партии. Войната на Радев против Борисов е на лична основа. Радев не понесе влизането на Гешев в Президентството, като помисли, че е инспирирано от Борисов с когото са в отдавнашна борба по медиите. Който си мисли, че Радев се е загрижил за корупцията и мафиотските олигарси е в дълбока грешка. Трябваше Гешев да влезе в Президентството , че да се сети , че Борисов е мутра. Другият двоен стандарт на Радев е, че се съюзи с мутрата Божков, за да се бори с мутрата Борисов. Гешев на свой ред погна Божков, но забрави за доскорошните му ортаци като Борисов, Менда Стоянова, Горанов и Кадиев. Разколът сред русоидните ни политици във всички власти, говори за последен стадий преди разпада на системата. Когато водачите в една система виждат нейният край, те престават да мислят за останалите като съюзници, а по-скоро като врагове, които дори ще се постараят да жертват пред тълпата, с цел да се спасят самите те! Пълна деградация, но напълно очаквана, като се има предвид, че всичките са с промити със съветска пропаганда мозъци от времето на управлението на Живков. Моралът който изгради така наречената комунистическа система по време на съветската окупация в хора като Радев и Борисов не може да бъде приложен дори в изопачената форма на демокрация в милата ни Родина. Всъщност именно такива като Радев и Борисов с които е пълна системата в България изопачават демокрацията.
  Хората съзнават своите желания и не забелязват причините, които ги пораждат.
  Демокрациите могат да бъдат изопачени по два начина: така наречените „дух на неравенство” и „дух на екстремно равенство”. Духът на неравенство се надига, когато хората не припознават интересите си в тези на държавата и следователно се опитват от една страна да поставят на по-преден план собствените си приоритети, а от друга – да придобият политическа власт над останалите хора. За дух на екстремно равенство говорим, когато хората вече не се задоволяват с това да са равни като граждани, а искат да бъдат равни във всяко отношение. Във функционираща демокрация хората избират магистрати, които да упражняват властта, като съответно им се подчиняват и ги уважават. Ако магистратите не оправдаят гласуваното им доверие, биват заменени. Когато става въпрос за дух на екстремно равенство обаче, хората нито се подчиняват на магистратите, нито ги уважават. При тези условия правителството рано или късно ще спре да работи, последните останки от добродетели ще изчезнат и демокрацията ще бъде заменена от деспотизъм.

 15. Полицаите с щитове и салтанати на 02.-03.09. бяха от групите за бързо реагиране от областните дирекции на мвр и от сдвр . Всички те са от новата младеж – манекени , с мускули и тату. Агресивни, но срещу по-слаби.( обичат да ритат падналия , но при блокаж -бягат и плачат). Такъв е резултатът при гербаджийско-комунистическия начин за назначения – калинка на хранилка. Мдааа… Сега имаше мнения, че Те щели да ни пазят и после (кога?), поднасят им карамфили и играчки… Не.Те са слуги на мутри и са срещу обикновения човек , за друго не са се научили, през дебрите на прехода. И се стремят към титлата мутра. За това – пълна подмяна, за да имаме добро и морално общество.Полицията е пробният камък.!

 16. Изпращам един sms: тук гербаджиите не са добре приети.

 17. @ г-н К. Ганев

  Да, белгийците и досега леят реки от сълзи че са изпуснали Белгийско Конго, което са експлоатирали зверски и са забогатели царски от това. Те знаят да вземат и да инкасират.
  Защо им е да знаят къде е Словакия или България – места, където няма какво да приберат, защото от там взема и инкасира Русия. Всеки прост белгиец до неотдавна (има-няма 50-60 г) е заминавал за Конго и след няколко години се е връщал в страната си доста заможен или направо богат. Били са славни времена! Да не говорим всичките извратеняци бегийски педофили и пр. какво са вършили на място в Конго – сигурно ни е бедна фантазията.

  Аз, честно казано, вече предпочитам да не знаят къде е България. Преди години се дразнех, после си казвах, че е толкова по-зле за тях, а сега вече следвам френската поговорка Pour vivre heureux, il faut vivre en cachet – За да си щастлив, живей скрито-покрито.

 18. https://www.focus.de/politik/ausland/kreml-kritiker-in-charite-absurde-anschuldigung-russen-werfen-charite-vor-nawalny-vergiftet-zu-haben_id_12342585.html

  Ако Тръмп загуби изборите, всичко ще си дойде на място. Путин ще изгуби човека си в Америка, а европейските популисти и предатели на ЕС своя покровител. Борисов е между тях! Статията от Focus, ясно показва отношението на официална Германия и това на Тръмпистка Америка към престъпленията на путинска Русия. Въпреки железните доказателства от немска военна лаборатория и ясните думи на канцлера Меркел към автократична Русия, “Търговеца от храма” твърди, че няма доказателство по случая Навални. Хайде, Путин да помага пак, че иначе лошо! По-добър помощник не би и могъл да си представи…

 19. Възвание-шедьовър на червена демагогия – да омаскарят и Съединението като ден за „единение” между жертви и палачи

  Без покаяние от потомците на БКП, всеки призив за помирение звучи кухо и фалшиво
  Капитан I ранг о. з. Васил Данов, Атлантически съвет на България

  https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-vazvanie-shedyovar-na-chervena-demagogiya-da-omaskaryat-i-saedinenieto-kato-den-za-edinenie-mezhdu-zhertvi-i-palachi

 20. Пак се извинявам за френската клавиатура, която ми довършва автоматично думите: en cache

 21. @ G_G
  Поздравявам Ви за точния и ясен анализ на ситуацията в момента!

  “Единственият шанс протестите да избегнат попадането в този капан е (1) пълно и официално дистанциране от Радев и БСП, (2) искане на тройна оставка (ББ, Гешев, Радев) и (3) фокус по темата за върховенство на закона. Това е и шанса ДБ и Христо Иванов да запазят постигнатото (бъдат ли “скачени” от медиите на #КОЙ към Радев и ко, това е краят им). ”

  @ Gene Doytch
  Чакам с нетърпение от 30 години “последният стадий преди разпада на системата” да настъпи най- после! 🙂

  “Разколът сред русоидните ни политици във всички власти, говори за последен стадий преди разпада на системата. Когато водачите в една система виждат нейният край, те престават да мислят за останалите като съюзници, а по-скоро като врагове, които дори ще се постараят да жертват пред тълпата, с цел да се спасят самите те! Пълна деградация, но напълно очаквана, като се има предвид, че всичките са с промити със съветска пропаганда мозъци от времето на управлението на Живков. Моралът, който изгради така наречената комунистическа система по време на съветската окупация в хора като Радев и Борисов не може да бъде приложен дори в изопачената форма на демокрация в милата ни Родина. Всъщност именно такива като Радев и Борисов, с които е пълна системата в България изопачават демокрацията.”

 22. @ Шивача
  Латинска сентенция: Sutor, ne supra crepidam! Обущарю (шивачо) не по-високо от обувките (и потурите)! А до колкото знам, на “НИЕ” си говорят само кралете! Сигурно за по-“демократично” 🙂

 23. @ Николай Григоров 🙂

  Ново служебно правителство на Румен Радев – „голям шлем” за руския реванш против евроатлантическия път на България
  Москва възлага надежди за превръщането на родината ни в неин „троянски кон“ в НАТО и ЕС

  https://faktor.bg/bg/articles/petak-13-novo-sluzhebno-pravitelstvo-na-rumen-radev-golyam-shlem-za-ruskiya-revansh-protiv-evroatlanticheskiya-pat-na-balgariya

 24. Щели сме да станем троянски кон на русия, щото сега какво сме, ако смея да попитам?!
  Троянско магаре може би!

 25. Да, троянско магаре на русия, разбира се!

 26. г-н Киров,ако Байдън дойде на власт,ще каже,че Навални ги е тровил.

 27. Всичко това се прави,за да не се допусне до българската политика ,истинска антикомунистическа проевропейска партия.Какво от това,че ще падне правителството на Борисов,след като на следващите избори пак ще трябва да избираме по малкото зло,между Герб и БСП.ДС е все още много силна и не допуска до политиката хора и партии,които са вредни за комунистическата ни олигархия и интересите на Кремъл.Само на книга сме в Е/С и НАТО,а те ни нямат никакво доверие,знаят ни, че сме троянски кон на русия.

 28. @Огнян Николов,за съжаление сте прав.Така е,неизвестно е до кога ще ни търпят,както опраскаха Милушев и неговите помагачи от военната информация.

 29. @G_G 04.09.2020 в 21:32

  В десетката!

 30. Кремълските функционери, определено ползват добре отработени в Москва номера. Все пак, нека не забравяме, че зад тях стои една вековна империя (от 16 в.) – Московията (опитваща да си припише името “Русь”), макар, всъщност да е РоSSия, която, макар, че де факто се разпада, ни пакости никак малко и да си признаем, твърде успешно. Една от пакостите е именно опита за оклеветяване на Протестите срещу Боко Тиквоч Банкянски, обвързвайки ги с Васил Божков. Мен лично, обаче, това никак не ме притеснява. Аз съм на принципа “Враговете на моите врагове, са мои ПРИЯТЕЛИ”. В този смисъл, за мен няма лошо, дали олигархът и престъпник В. Божков действително е платил пари за настоящите, повече от 60 дни вълнения и протести. Хич не ме и притеснява, че ПД РаСдев, отявленият русофил и лобист за интересите на Москва се е насочил срещу Боко Тиквата. За мен е важно, че Българският народ се е събудил и огромно множество мои сънародници у нас и в чужбина протестират срещу тотално дискредитиралият се Бойко съвсем основателно и правилно. Дълбоко презирам руския ЛезиЛдент ПД РаСдев, но в случая съм доволен, че той също е против Боко Тиквоч. И мисля, че малко повече мъдрост няма да ни е във вреда в този смисъл. Имам пред вид: нека ПД РаСдев и Тиквоча да си воюват. Та нали в такива случаи народът е казал “Двама се карат – ТРЕТИЯТ печели”… Важното за нас, Българитев случая е, ДА СПЕЧЕЛИМ от сблъсъка на двама отявлени русофили – Руския РезиЛдент и Боко Тиквоч Банкянски – Мутроген с Мутрафон, както имаше една закачка с мутрите от преди около двайсетина години…

 31. Тези така наречени руснаци не са гледали филмът”Викингите”! Ако го бяха гледали, щяха да разберат откъде са тръгнали всъщност! Но те не се интересуват от историята си, а от нейното криене! Но ние ги познаваме твърде добре, и не им вярваме!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.