Руската “Шарън Стоун” Захарова, която си показа триъгълника ( не само) на властта

Измина близо седмица и се надявах някой да припомни едни снимки на говорителката на руската дипломация Мария Захарова, която предизвика дипломатически скандал между Белград и Москва с твърдо казано недипломатичен коментар по адрес на сръбския президент Александър Вучич. Обвини го с вулгарно чувство за хумор, че е седнал на стол пред американския президент Доналд Тръмп подобно на ( героинята на) Шарън Стоун в прословутата филмова сцена, в която красавицата седи с къса рокля и без бельо пред следовател в кабинета му.

Фантазията на Захарова, която говори за мръсното й подсъзнание, постигна нещо наистина небивало. Лично Путин се извинил на Вучич по телефона, както потвърди самият Вучич, дублиран съгласувано и от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков, цитирани от руски медии.

Да оставим настрани сензацията, че Путин е в състояние да се извинява за каквото и да било. Явно сръбската му база за влияние на Балканите е толкова важна в неговите приоритети, че в името на имперските си задачи той е готов да направи крачка назад от егото си, демонстрирано винаги досега като непреклонна величина пред международни предизвикателства. В този смисъл научаваме важен урок как би трябвало да се държат и нашите балкански лидери, когато руски имперски чиновници ги унижават.

На чисто (не)човешко ниво обаче не мога да се начудя на безграничното нахалство точно на Захарова да се подиграва по темата за аналогията с нечии “баджаци”. Лично тя демонстрира своите повече от актрисата Шарън Стоун. Пусна си снимки в интернет, включително с разкрачени пред камерата джолани, от своята сватба в Ню Йорк (!) Показа си триъгълника под полата. 

Когато си говорим тук за “триъгълника на властта” се чудя каква ли власт има Захарова над началниците си, за да не са я уволнили още…

 

 

https://ivo.bg/2017/11/04/да-благодарим-на-захарова-за-освобожд/

 

 

9 мнения за “Руската “Шарън Стоун” Захарова, която си показа триъгълника ( не само) на властта”

 1. Оригиналната Шарън Стоун има скандални артистични сцени и с палави жени, като нея! А нейната имитаторка е с каменни глави за главатари! Руснаците пак се изложиха като неандарталците във филмът”Нощ в музеят”! Такива са си от милион години-подобни на маймуни!

 2. Нагла и тъпа. Крещящ не професионализъм.
  Срещата Тръмп-Вучич е според новоприетия дипломатически протокол на САЩ за посрещане на балкански президенти. Той е повлиян от ограниченията наложени от Ковид епидемията. Вучич дори е в леко нарушение – столът му е трябвало да бъде с 49 см. назад. Освен това не е със задължителните черни копринени ръкавици с дължина до лактите.

 3. Мнението на нестандартният руски патриот Анатолий Несмиян. Сипал е яко на тъпесата Маша. Пусто е на съветски диалект но както и друг път съм имал удоволствието да го споделя в аналогични случаи: “Няма пълно щастие.”

  https://el-murid.livejournal.com/4546864.html?view=comments#comments

 4. Отдавна не се съм се смял/а с глас като на горното заглавие. Захарова е селяндурско-карикатурната версия на Шарън Стоун (на краснополянски жaргон: Шарáн Стоун). За без бельо не знам, но някой трябваше да каже на мутрьошката, че с бял чорапогащник балдърите й изглеждат двойни и е по-добре без него. Покъртително съответствие между физическа и духовна простотия. Българският Барни Ръбъл загуби поста си заради доста по-безобидно от геополитическа гледна точка ръсене на мозък, но може би пут.ин е в по-тежко положение с набавянето на качествени кадри и от нашия падишах…

 5. Извинявам се за новото включване. Но имам обосновани съмнения. че родните масмедии ще се разсеят аристократично и няма да дадат гласност на долната новина. А тя е много силен отговор на руската наглост или по-точно безхаберие. Сърбия приветства засилването на американското присъствие на Балканите. Та, както редяха едно време тарикатите: “Извинение обувки не лъска”. Каквото повикало, това се обадило. Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го причини, Повече, по-долу,

  https://www.gazeta.ru/politics/news/2020/09/11/n_14927174.shtml

 6. Простете ми г-н Инджев, но искам да попитам чрез вашия сайт, дали и някой друг е затапен от коментари във Фактор.бг, както съм аз в момента, за да си обясня дали проблемът ми е технически или политически.

 7. Това е широката и много мръсна руска душа.
  Всичко е било съгласувано, руското псе Сърбия първо е подритната доста болезнно и след това се подняст “извинения”, но ритникът си е ритник.
  По същия начин се подритва Борисов и той после отива да скимти в Русия, помним как се извиняваше за ЮП.

 8. Ако не се лъжа Шарън Стоун има IQ=160, a въпросната Захарова е с отрицателен IQ тест!

 9. Лично аз имам интерес към женската душевност, но не харесвам жените, които си пъхат гадните политически лапи в майчинствата и детските грижи, с цел да ги обсебват и контролират! Това е престъпление към Законността! Докато жените, които се грижат за децата си въпреки, а не “благодарение на партията”, са истинските жени,и се харесват еднакво от всички!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.