Кой не обича да го цитират, дори и без да си дават сметка за първоизточника!

Когато виждам единомишленици, стигащи до същия извод като мен, винаги се радвам.

 Така беше, когато видях своето заглавие “Рус(к)о гладно нема” , повторено в рубриката за афоризми в “Дневник” доста по-късно. 

Така е и сега, когато виждам заглавието си от 17 август в ivo.bg като афоризъм с днешна дата, изречен от уважавания Атанас Славов. https://www.dnevnik.bg

 

 

 

 

От “Дневник” не са длъжни да четат ivo.bg, поради което съм благодарен че го цитират и без да знаят кой е първоизточникът.

9 мнения за “Кой не обича да го цитират, дори и без да си дават сметка за първоизточника!”

  1. Когато ИВО се обади, ехото НИКОГА не заглъхва!

  2. Жените като модерни Държавни Лидери са по-опасни от мъжете в авторитарните страни! Докато в Ренесансът както знаем малкото правоимащи Дами са били често пъти сенчестите фигури в Дворецът,без да са засенчвани от Кралете и Лордовете! Само с няколко ловки хода Дамите биха ги сринали тотално!

  3. Днешните Дамски Гамбити са смехотворни в сравнение с политическата игра през Ренесансът! Както знаем тогава е нямало еманципация, и въпреки това Кралиците са можели да бутнат цялата власт на Лордовете и Императорите! Затова са били по-опасни за тях! А сега разни селски велможи си намятат Символите на Властта, и лансират своите метреси за съуправляващи!

  4. Днешните “лидерки и лидери” са бледо копие на Средновековните си Предмодели! Само с няколко хода Кралиците са сривали цели Империи, и са строели силни крепости за Народът си! А Кралете са били Храбри Воини!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.