Простата Кърджалийска Председателка оформи отровната руска тройка сред най-мразените управници

Отровният тандем Борисов – Гешев , чиято оставка искат хиляди протестиращи българи, се превърна в трио. Към тази руска двойка се присъедини по заслуги Цвета Караянчева. Изпадна в тази ситуация заради казуса с едно ( цитирам я )  “младо момче”, в инвалидна количка, на което е забранила достъп до тоалетната в нейните парламентарни владения. 

 

 

 

 

Простата Кърджалийска Председателка Караячева се разкрещя от високия си пост начело на парламента, че няма да подава оставка. Сценката, разпространена от всички телевизии, не приличаше на цирк, в разиграването на какъвто тя й подобията й обвиняват протестиращите. Писъкът й беше съвсем истински. Нищо театрално няма в страха й. Тя наистина адски се страхува да наруши волята на своя вожд, чиято цинична лична обида й се лепна завинаги, но не я разколеба да служи вярно на вулгарното си началство.  След като той може да я обижда на Проста Кърджалийска Питка по дребен повод, какво ли би й сторил за напускане на окопа без разрешиние?!

Поискаха й оставката дори в самото Народното събрание – и не кой да е, а от страна на вечния балансьор ДПС, който дава индикации за отстрелване на ГЕРБ от властта при подходяща за Доган ситуация. Ето защо тя беше толкова искрено патетична в отказа си да си подаде оставката, знаейки, че причинява болка на шефа си като се превръща в повод за ДПС да заплашва ГЕРБ, но не може да отстъпи от нареждането да брани поста си със зъби и нокти като на двуглав орел. 

Повече от денонощие й беше необходимо на новата звезда в ранг листата на най-мразените управници, на които протестиращите българи искат оставките, за да разбере, че е добре да се дистанцира от собствените си твърдения и квалификации срещу акцията на майките в поверената й сграда на парламента. Чудя с само дали обслужващият социологически персонал на управниците може с такава бързина да измери степента на вредата в очите на бългрите от полицейското насилие срещу жени и болно дете или Баце сам е надушил миризмата на народен гняв, породен от този гаф.

Караянчева “откри” днес, че не е нареждала нищо НСО. Даде заден ход в отговор на вчерашна реплика на президента Радев за издадена от нея заповед до държавната охрана на парламентарната сграда да прогони от нея майките, протестиращи срещу криещите се в дебрите на бившия Партиен дом “бащи” на нацията, за каквито се имат властващите депутати. 

В духа на играта на криеница, включително от отговорност, която властта разиграва цяло лято, Караянчева реши този път да се скрие зад стара заповед на стария министър на здравеопазването във връзка с пандемията. На основание, че тя не е отменена, сега се оказва, по думите на Караянчева, че НСО “просто” е изпълнило едно старо нареждане на стар\ бивш министър за ограничаване на достъпа на граждани до безценните ни депутати. 

Крият се като мишки, наистина. Мишки, пристрастени към отровата за мишки с марка  “властолюбие”. Толкова са зависими от нея, че са готови на всичко, за да продължат да я консумират. И като изпечени наркомани се опитват да излъжат, че са чисти като сълза ( на едно “младо момче”).

Познайте кой ще бъде победител накрая в тази игра на котка и мишка. Мишките са наясно, но се борят да отложат финала на пребиваването си в уютния капан, в който 45 години пребиваваха техните генетични предшественици.

Едно не може да им се отрече: прословутият инстинкт на “политическото животно” Бойко Борисов е предусетил необходимостта от барикадиране в бункера на бившия Партиен дом, строен именно като защитно съоръжение срещу бунтуващ се народ. 

Ако онези, които заменят тези във властта, имат достатъчно желание и мисъл в главата в името на истинската промяна, би трябвало да я започнат със символичното си завръщане в  историческата сграда  на българския парламент. И да потърсят сметка на виновните за похарчените 50 милиона лева за бягството от нея в бункера на комунизма, пригоден днес за скривалище от яйца, домати и ролки тоалетна хартия ( сама по себе си символ на голямото нямане в НРБ ). 

4 мнения за “Простата Кърджалийска Председателка оформи отровната руска тройка сред най-мразените управници”

 1. Коментар от Дневник: Проблемът не е Рапонът.
  Проблемът са повечето от българските избиратели (естествено, че не всичките). Рапонът се вписва най-точно в светогледа на нашенци, докосва някои от съкровенните им мечтания. Например, снимките с чекмеджето не предизвикаха почти никакво възмущение в душите им, напротив, те, навярно, се явяват в сънищата на не малко българи. Този светоглед не е от вчера. Алеко е започнал да го описва още в 19 век. Годините под комунистическото иго го бетонираха.
  Колко точно се отнася за нас онази мисъл, “Срещнахме врагът и той се оказа, че сме ние.”

 2. На мен ми харесва бившият и настоящият партиен дом да се използват като тоалетна. Място, на което нормалните хора да удовлетворяват своите нужди.
  Но имам и един въпрос: “Възможно ли е някой журналист, от тези дето не им викат мисирки, да интервюира съпруга на Питката. Все пак е бивша порядъчна жена, а не като псевдодиктаторчетата ни – едни такива саминки, без ласки. Всъщност гарантирам нова експлозия на чувствата ни).

 3. Бутнатият мавзолей беше направен на обществена тоалетна!Добре, че го взривиха, макар и трудно! Проблемът е с Альошата, Бузлуджа, МОЧА, и другите им подобни гаври с паметта!

 4. Отровните руски участници не са само трима. Легион са… Копейкин, Малинов (т.ар. русофили), Р. Петков&Гоце, Волен, Капакачанов.. Чет нямат!

  Например днес Малинов пак се е изтропал пред ТАСС (че къде иначе) като Нинова преди време за това какво ни е тонела демокрацията – била ни отнела … свободата! Безобразен русофилистичен цинизъм! Насладете се:

  “Според Малинов народът е видял, че „по време на демокрацията не е получил свобода, а точно обратното – я е загубил“.

  https://offnews.bg/politika/tass-balgarskite-rusofili-gotviat-partien-proekt-736666.html

  И за целта, вместо да се затича към пълната путинска свобода, русофилистикът ще се бори за нейното установяване в България като направи палтия, с която ще се яви на следващите парламентарни избори, които държи да са редовни, а не предсрочни със следните “аргументи”:

  „Смятам, че подобни действия [протестите] са организирани отвън и са насочени към дестабилизацията на положението в страната и преследват по-далечни цели. Смятам, че тази акция е насочена срещу газовите проекти, сътрудничеството с Русия, против проекта за строителство на АЕЦ „Белене“. Настоящото правителство беше избрано в условията на демокрация и именно в името на демокрацията може да потърпим още шест месеца до новите избори. Надявам се, че нищо принципно важно няма да се случи за този период“

  С което издаде четата чий проект е Боко Тиквата – на Меркел, или на Путин.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.