Фалшивият германски проект Германци за европейско за развитие на България е на път да бъде изместен от истинския Руски за евразийско стопиране РЕСТО

 

 

 

Вече трети ден след скандалната заявка на председателя на Национално движение “Русофили” Николай Малинов да прави партия от своето ясно заявено в подкрепа на чужда държава, която дори не е съюзник на натовска и европейска България, а противник по куп параметри на НАТО и остър опонент на ЕС.

И нищо. Нищо не се долавя в държавата ни като ответна реакция. Скандалът не я скандализира.

Ами кой да се възмути в нашата парламентарна република, окупирана от русофили без разлика от това дали са на власт или се  правят на опозиция? 

В Народното ни събрание, което е върховната властова институция в държавата, гъмжи от русофили. Навалицата от депутати в групата за дружба с Русия е съпредседателствана заедно от ГЕРБ и БСП. 

Те ли да се възмутят, че държавата, към която доброволно са избрали да демонстрират любовта си като народни представители в Република България, че сме на път да сервират официално конституирана партия, въоръжена с правото да утвърди още повече руското влияния в страната ни по законодателен път? 

Случвало се е през годините ДПС да бъде атакувана като партия, изразяваща интересите на чужда държава, макар тя никога да не е приемала това обвинение. ДПС и сега смята за неприлично да бъде обявявана за партия на етническа основа, но въпреки това периодично бива заклеймявана като такава. Депесарите от всякакви нива се пазят много да не дават поводи да бъдат обвинявани, че си примират по турската им матушка, с която граничим.

С Русия не граничим. И нямаме потомци на нейно малцинство, за което руският да е майчин език.

Малинов явно не се опасява от обвинения нито по партийна, нито по държавна линия заради ескалиращата му дейност в чужда държавна полза. Без да е етнически руснак, той подстрекава етнически българи да работят за благото на чуждата държава на български политически терен.Това са наши съграждани, за които майчиният език не е руският, както е турският за етническите турци, изстрадали при това държавния тормоз да бъдат принуждавани да се асимилират насилствено.

Да сте чували етнически руснак у нас да е пострадал заради произхода и чуждото си име? Именно българите бяха заплашени от руска асимилация по време на съветската фактическа окупация и нейното продължение през онези 42 години, когато в НРБ за най-голямо политическо престъпление тук се смяташе антисъветизмът.

Какви по-точно права и свободи на своята членска маса от 80 на сто от българите, които смята за русофили, ще защитава Малинов? Та те, ако беше вярна сметката му, са огромно мнозинство, от което ние, четирикратно по-малкото малцинство нерусофили трябва да бъдем защитавани! По всички (не)писани (между)народни закони тъкмо малцинствата имат нужда от закрила.

И къде са прехвалените самохвалковци сред управляващите патриоти ( за  коалиционните им началници, отговорни още повече за това проруско статукво у нас, дори не питам) да реагират на заявката на една чужда държава да поеме управлението на България чрез своя партия, базирана на тези теоретични 80 на сто русофили, за които така вдъхновено говорят и руските посланици у нас? 

Или Борисов и компания мълчат одобрително пред перспективата да си подсигурят партньор за нова управленска коалиция – този път не просто с проруски патриоти, както досега, а направо с отглеждан от Кремъл руски политически субект, изповядващ публично принципа за патриотизма като производна на любовта към Русия, формулиран от кандидата на БСП Ивайло Калфин в рамките на предизборната му кампания за президент през 2011 година?

В други държави в Европа и в Азия има руски малцинства. Те претендират за повече права – например в балтийските републики, населени по време на съветската окупация с руснаци, които обаче не пожелаха да се завърнат в родината си, където животът е далеч по-мизерен. Макар да служат откровено като пета колона на Москва, те няма как бъдат “прочистени” чрез депортация ( с обратен знак на етническите прочиствания от ерата на съветското иго), защото присъстват физически на терен и ползват инструментариума на демокрацията за да се сплотяват и да отстояват свои права.

У нас етническите руснаци са все още “само” предимно граждани на Русия- повечето са приходящи в стотиците имоти, които в качеството си на поощрявани от Кремъл лоялни на режима чиновници и пенсионери си напазаруваха с преференциални кредити в тяхната България, управлявана от техни хора. Местната продажна власт  в Бургас ( гордостта на Борисов !) им угажда вече и с техни училища. 

А какво ще стане, ако етническите българи с руско самосъзнание получат пряко политическо представителство в законодателната власт? Познайте какви закони в това отношение би прокарала една  такава, доминираща в НС отгоре на всичко по сметките на Малинов и Кремъл  доминираща партия? Еле пък в коалиция с наранената от собствената й окопна война срещу всички и реваншистки настроена ГЕРБ.

Създаденият от германски фондации проект ГЕРБ все още ни управлява с подразбирането, че става дума за Германци за европейски развитие на България. Явно е в ход експеримент с РЕСТО: Руснаци за евразийско стопиране.

11 мнения за “Фалшивият германски проект Германци за европейско за развитие на България е на път да бъде изместен от истинския Руски за евразийско стопиране РЕСТО”

 1. Горното не е изненада за търсещите знания от проверени източници на информация. От поне 150 години русия работи по въпроса да ни завладее със всички средства. Слава на Роналд Рейгън който срина ссср по всички направления и ни отвори пътя към свободата. Никакво отпускане докато не си възвърнем свободата на словото и правовата държава.

 2. Ако това бъде оставено да се създаде и развие по плановете на Кремъл, 20-тте % от българите които не са дебили според Иво Христов, ще са зрители на впечатляващ спектакъл на превземането на една държава чрез демографски преврат.
  Натрупания опит във воденето на демографски война срещу Запада ще даде първите си практически резултати. Руснаците не успяха да съборят ЕС или Германия с бежанската агресия, но логично могат да извадят тъкмо България от западния съюз с методите на демографската агресия.
  Ако това, според храбрата ни прокуратура, не е престъпление срещу националната сигурност, то не ни остава нищо друго освен да се изрусим.

 3. @ Любен Пандев
  Споделям тревогата във всеки ред от поста Ви, както и в предишните Ви постове!
  Ще стане така, че нищо в България няма да зависи от нас, българите !!!
  Бъдещето ни (и това на децата ни) в уж “Българския” парламент ще решават руснаци, патрЕотични рублофили и “турци”, по точно руски наемници, вълци в турски овчи кожи !

  Непоправимото върховно престъпление на Борисов, с което създаде условия за ликвидиране на 1300- годишна България, е че целенасочено допусна с бездействието си заселването на Черноморието ни с половин милион етнически руснаци, предимно пенсионирани военни, шпиони на ФСС (КГБ), перачи на мръсни пари от наркотрафик и оръжие, криминални престъпници за изпълнение на мокри поръчки, търсени с червена бюлетина на Интерпол, но, въпреки това, получили българско гражданство от вицето Идиотова.

  Все още съществува възможност с подходящи промени в Закона за чужденците да бъдат върнати етническите окупатори обратно в матушката им! Чемодан- вокзал- Мацква !
  Това трябва да бъде свещен дълг на бъдещия премиер!
  КОЙ ще спаси България?! Ако НЕ изберем смел и жертвоготовен българин, някой като Апостола, след изборите започва ликвидацията на родината ни!

 4. Ура! Най-после “царят” се съблече за стриптийз!
  Русофилите у нас ще правят партия “Възраждане на отечеството” с вожд Николай Малинов, разследван за шпионаж в полза на чужда държава!
  Въпросът е кога Малинов ще влезе в затвора, преди или след регистрацията на възродения мутант с двете глави ?

 5. Малинов директно в Москва и да лиже задника на Джуджи. Тук няма място за него. Продажен български изменник.

 6. Запознай се с истинските Българи

  Учителят физик Теодоси Теодосиев (ако знаеш кой е)

  В село Милево имало ученичка от ромски произход на 12 години в ІV клас с два развода?! Една журналистка от същия етнос заявила, че нищо лошо нямало в това. Щом момичето можело да прави секс, можело и да роди дете. Въпросът е не дали може да роди дете, а кога това дете ще направи необходимите 20000 часа и ще усвои 10000 години цивилизация? Тези деца остават на ниво неандерталци. Те никога няма да имат време за голямата култура на човечеството. То никога няма да узнае какво има на обратната страна на Луната и кой е Фрасноа Меле. Значи на такива деца е откраднато историческото наследство, 10 000 години цивилизация. По европейския закон, за онзи който е откраднал възможността за цивилизация, се полагат 2 години затвор. По този закон в България, почти цялото мъжко циганско население трябва да бъде в затвора, но това е друга тема.

  https://dolap.bg/2020/07/29/%d1%83%d1%87%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%8f%d1%82-%d1%84%d0%b8%d0%b7%d0%b8%d0%ba-%d1%82%d0%b5%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%81%d0%b8-%d1%82%d0%b5%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%81%d0%b8%d0%b5%d0%b2%d0%b7%d0%b0/?fbclid=IwAR0Y2XsqjZlkM1bxQlfJ-eXT8wApznXW438hEyWCRz7YdAi53_dsKGI3bEY

 7. ДГД (Да Го Д….) малинов и КО, Голямо блъскане в русоробската навалица кой по и най да обслужат пътуващите за никъде кремльовци, лъвове, титани,

 8. Към become:

  Не разбрах кои са истинските българи в тази история и кои са виновните за отнемането на “10 000 години цивилизация”, които всъщност са 6 000 – историците приемат за цивилизация периода от появата на писмеността, а не ( примерно) от края на последния ледников период преди около 10 000 години, когато човешката популация е живнала и е започнала да се развива бурно.

 9. Въздух под налягане. Колко са рубладжиите у нас, се вижда най-ясно на седянката им край язовира. С триста зора, безплатен автобусен транспорт и бира-скара се събират няколко хиляди души. Единственият сериозен въпрос тук е курнелия няма ли да дърпа ушите на шашка сьймав ако той не гласува на изборите за БСП, а за новия бардак?
  Малинов, Москов, Цветанов, Трифонов и другите ‘нахапани кюфтета’ по Асен Генов – страхотен коментар:
  https://www.youtube.com/watch?v=KbNUADqb40Q – предизборна навалица от боклуци, целяща да ошашави клетия избирател и той да избере познатото “по-малко Зло” или изобщо да не отиде до урните. Лошото е, че този номер се повтаря преди всеки избори и всеки път минава. Докога????

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.