Иван Гешев доказа, че в държавата на простите няма кой да му забрани да бъде по-прост и от Борисов

“На 22 септември 1908 г. в църквата “Св. Четиридесет мъченици” в старата българска столица Велико Търново, княз Фердинанд обявява независимостта на България – първата национална държава в ЕС. Честит празник, българи!”, написа в интернет главният обвинител в Републиката Иван Гешев.

Ужас! Каква ли истина да очакваме от Гешев да защитава, щом имитира Борисов по невежество със солови акции в негов стил.

 

 

 

 

Не е най-голямата беда фактът, че България няма как да бъде наречена “първата национална държава в ЕС”, макар явно да му се иска на Гешев да се присламчи към националистическия менте интернационал с български етикет за лична употреба. 

Този поздрав на главния прокурор Иван Гешев в мрежата доказва, че в България наистина няма никой над него.  Ако имаше по-образован Началник, трябваше да му забрани да си показва простотията. Но това е друга Тем(ид)а.

Евентуалният му началник трябваше да му забрани да се излага, както шефът на простите Борисов забрани на своя също така подбран по простотия за поста правосъден ми(ни)стър Барни да се изказва писмено във виртуалното пространство. 

Дори простотията в епохата на простите, олицетворявана от тяхно име чрез (пре)избирането на Борисов, трябва да има някакви граници в България  на три портмонета: на Пеевски Гешев и тяхната марионетка Борисов, който не смее да им противоречи. 

 

 

8 мнения за “Иван Гешев доказа, че в държавата на простите няма кой да му забрани да бъде по-прост и от Борисов”

 1. Драги Иво, като изключим че статията би подействала унищожително на всеки човек с нормално усещане, възпитание и морал, каквито Гешев и Борисов не притежават(но пък са изключително суетни и честолюбиви), във виртуалното пространство и умовете на хората ще остане следващия твой бисер, който днес прочетох тук, “България на три портмонета”!!!

 2. Не искайте нищо от КК (Каскета Каренин). Той толкова си (не)може. ДГД!

 3. Забраняваме на американските F-16 да стрелят по руснаци

  Решение на правителството по предложение на вицепремиера и министър на отбраната, шопарът на руска копаня Каракачанов

  https://www.24chasa.bg/novini/article/9042686

 4. “България на три портмонета”!!!


  Безценно!
  Г-н Инджев, оправихте ми настроението за деня!

 5. Туй може малко да се поспори. От образовани хора съм чул че България и още други две държави са единствените които име и името на хора говорещ един език, имащи една култура и др.съвпадат.
  Така мисля , ако греша извинения. Оставка на гешев, борисов и ръководствата на националните медии. Първа стъпка след горните оставки е масов протест за свободни медии.

 6. Към Веселин Станев:

  Националните държава в Европа се формират през 19 век – например Италия изпреварва България с малко повече от десетилетие.До Наполеоновите войни дори не е имало национални армии в Европа.
  Това, че е имало държава с името България и през средновековието, не прави обявилата своята независимост България през 20 век автоматично най-старата НАЦИОНАЛНА държава, а държавата, която най-дълго и дори единствено се е наричала по един и същ начин няколко пъти преди. Имало е поданици на българския цар, но не и български народ по смисъла на това определение.
  Само че по липса на други начини за избиване на комплекси т.н. националисти у нас вадят древни обстоятелства от историята, за да оправдаят незавидното място на държавата ни днес в състезанието между европейските народи за по-добър живот.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.