Нервоатлантик

 

 

 

 

 

Днес САЩ обявиха нов етап от санкциите си срещу “Турски поток”, над който Борисов прелетя по същото време с рекламна цел в момент, когато на патрулиращи в българското небе американски изтребители им беше забранено да стрелят по ( руски) нарушители на натовското ни въздушно пространство, в което се завърнаха ремонтираните руски самолети Су на крилете дружбата, скрепена от обещанието на Национално движение “Русофили” да прерасне в партия ( след като вече подкрепи официално Борисов от протестите в страната), без това да предизвика каквато и да било реакция от страна на същата тази власт.

Това изречение е дълго, но описва възможно най – кратко що за евроатлантическо управление има в България.

А може и с една дума да се опише “явлението Борисов”, изнервено пред края на мимикрията му като управляващ прозападен политик явление”: нервоатлантик.

4 мнения за “Нервоатлантик”

 1. Твърде явна и директна стана подкрепата?!…
  Изглежда някои нервоазитници са силно нервирани.

 2. Руските дипломати Сергей Николашин и Вадим Биков изгонени заради саботажи и F-16

  Подозренията са , че са свързани със зачестили взривове във военните ни заводи

  “От стратегически, политически, икономически и военен интерес за руската страна е България да изгуби традиционните си пазари на качествена и сравнително евтина продукция. Москва отдавна полага усилия, ако не да я няма българската оръжейна индустрия, то поне да я контролира.Изглежда, Николашин и Биков са имали и задачата да проучват, а може би и да контролират производството на оръжия у нас. Механизмите за въздействие за постигане на целите са разнообразни, като не е изключено сред тях да има и доста крайни.
  Особено когато активизирането на руското военно разузнаване у нас съвпада със зачестилите в последните години странни инциденти в български заводи.”

  https://faktor.bg/bg/articles/ruskite-diplomati-sergey-nikolashin-i-vadim-bikov-izgoneni-zaradi-sabotazhi-i-f-16

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.