Простата Краянчева не се е изпуснала, подмазва се фанатично на своя върховен гинеколог

 

Цвета Караянчева пред партийния актив в Лом:

Някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи.

 Ходи пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни по това, което правимhttps://www.mediapool.bg/karayancheva-kato-protestirate-sreshtu-loshiya-boiko-hodete-pesha-a-ne-s-metroto-video-news312471.html

Колегите от “Медиапул”, които са си направили труда да  изпишат този осъден да бъде запомнен цитат, онагледяващ върха на гербаджийското просташко нахалство, са спестили за краткост едно повторение. От видеото се чува, че Простата кърджалийска п.тка нарежда на отсъстващия от залата враг на два пъти “хОди пеша, хОди пеша”!

Не се е изпуснала. Държи да натърти. И е много доволна, че е дала всичко от себе си, както даде пред строените гербаджийски началници зад вожда им да я мачка и млящи публично, след като с неговия глас беше определена като Проста кърджалийска п.тка. 

 

 

 

Простата Караянчева не само оправда комплимента на шефа си ( защото в епохата на простите, с които Борисов се разбира добре, е важно да си възможно най-прост сред свитата му и това е голям бонус), но и излезе с едни гърди напред в състезанието по простотия и наглост между простаците сред управляващите. 

Вождът на простите си остава невъзможен за детрониране от пиедестала на простотията, но неговият дългогодишен дубльор в тази надпревара Вежди Рашидов, който не само с гласа си, но и с физиономията си псува като хамалин в кулоарите на Народното събрание, взе да изостава по този този показател.

Говорещата проста п.тка от Кърджали демонстрира такава кучешка преданост към господаря си, който я подритва и приласкава на каишката след това, че въвежда нови стандарти на мазохизма в българската политика. Специалистите трябва да кажат дали подобна всеотдайна привързаност към нейния грубиянстващ гинеколог е психически или естрогенен проблем. 

Във всички случаи от политическа гледна точка постигнатият от нея нов връх на цинизма в отношението към вражеския народ говори за фанатизъм. Видя се, че той не е монопол на крайно лявото или на крайно дясното. Така се (д)оказа , че формално можеш да пребиваваш в център-дясно, генетично да си наследник на левичарството, а по средата да бъдеш крайно тъп фанатик. 

6 мнения за “Простата Краянчева не се е изпуснала, подмазва се фанатично на своя върховен гинеколог”

 1. Както се реди в родната класика, над статията-небе. С едно не съм “съгласен”. Не е само фанатизъм мотива на ПКП да не пускат и тя и овластените гербери КОКАЛА. Сметкаджийство на куб е водещото основание в поведението и на нея, на ШЕФА Бвце и КО да потънат безславно с продънения кораб на герба МУ. Тя е от ямболското село Болярово. Най-нежеланата дестинация за фазаните от ШЗО Плевен при разпределението им. Там при соца имаше мижаво поделение от митичната Трета армия. Скука, скука, скука. Завършила с диплома на инженер и станала кърджалийска снаха сънувала ли е ТЯ, че с “пъти, пъти повече”, туй по Бочко ще надмине нивото си на некомпетентност. Декларира официално. че е спестила 200 хилки лева. 100 000 евро са една “тре симпатик сум” по всички азимути както се изразяват тукашните зевзеци. Ще си изкара мандата до дупка па ако ще турско да стане.

 2. Мене, казваше Радой Ралин,
  не ме е страх от министъра на културата,
  а от културата на министъра.

 3. Извинявам се новото включване .Но има защо. Както редяха трудовашко-часовите вестници в славните 90-години на миналият век давам линк към “основополагащо интервю с фундаментални последици” на Мартин Димитров.
  https://narod.bg/2020/09/27/герб-не-е-партия-а-замаскирана-админис/

 4. @SMS
  Калин Янакиев е голям ерудит в областта на хуманитарните науки, но по отношение на числата не съм сигурен. Справката на Президентството за предоставено българско гражданство за периода от 2012 до 2016 показва под 3000 руснаци. С нетърпение чакам за следващия петгодишен период, но не вярвам да се е увеличило десет пъти (а дано).
  Това май е цитирано и по-рано тук, но някои неща е добре да се повтарят (ако им разрешат)…

 5. @ Караиванов
  Руските имоти в България са над 300 000, но за всеки от тях са регистрирани като собственици поне по 3 – 4 и повече руски граждани (без да са в роднински връзки, а всеки от тях има И роднини) със статут на “постоянно пребиваващи”. 95% от тях не отговарят на изискванията за постоянно пребиваващ, защото купуването на ваканционен дом не е “инвестиция” в българската икономика, те не са открили никакво производство или дейност с мин. 8- 10 работни места, за които да внасят осигуровки в българския бюджет, както е записано в закона и.т. Възмутително и скандално е, че няма институция, която да осъществява контрол за изпълнението на тези законови изисквания и, съответно, да експулсира незаконно пребиваващите. След 5-тата година петата колона на “постоянно пребиваващите” у нас добиват правото да кандидатстват за българско гражданство. Повечето от тях запазват и руското си гражданство, имат двойно гражданство, но има и руснаци, които по различни съображения, обикновено криминални, предпочитат да останат само с българското.
  Така руската пета колона се разделя на няколко групи и това се използва за жонглиране с цифрите на реалното руско присъствие. Когато различни европейски и задокеански институции, заинтригувани от публикациите за руския етнически окупационен десант по Българското черноморие, планините и балнеорайоните нас, поискаха от българските институции информация за размерите на това организирано нашествите, започна едно “неразбиране” за коя точно група да подадат справка: за сезонно или за постоянно пребиваващите, на тези с имоти, придобити под 5 години или имоти, придобити над 5 години, за ония само с работна виза, с приглашение, за притежаващите т.н. “Синя карта” за “гении”, измислена от Ивайла Кальфин като социален министър (иди докажи, че не са гении тези каьфинчета!) на руснаците с двойно гражданство или само с българско, на непълнолетните, родени в България или родените в матушката и дошли с родителите си, на ония, родени от смесен брак и т.н.

  ЗАЩО ЛИ БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ШИКАЛКАВЯТ, КОГАТО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА ТОЧНИЯ БРОЙ НА РУСНАЦИТЕ У НАС И ПОДАВАТ ФРАГМЕНТАРНИ СПРАВКИ ?
  КОЛКО ТОЧНО СА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РУСНАЦИ, “ПРЕБИВАВАЩИ” НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ?!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.