ПКП в ПИК

 

Във виртуалния официоз на властта ПИК слагат следните две дини под една мишница: тя си пази внучетата от хорските очи. Но ги демонстрира в “агенцията” , която претендира да бъде най-четената у нас (  ако не и на Балканския полуостров)  в епохата на великото строителство на Банкянския поток.

По почина на своя вожд, който даде тон как да се умилява аудиторията с подобни снимки,  ПКП употребява внучетата си в публичността като форма на самозащита срещу вълната на презрение, която самата тя предизвика срещу себе си.

ПИК за ПКП:

“Желязната лейди на ГЕРБ – председателката на Народното събрание Цвета Караянчева, се разтапя единствено пред своите две внучета. Щастливата баба пази далеч от хорските очи най-свидното си, своите наследници, но отделя всеки свободен от работа в парламента миг за тях.

„Ретро“ се сдоби с уникален семеен кадър, на който малчуганите, в компанията на баща си Атанас, позират на детската площадка. Цвета е баба на две внучета. Първородната от тях е Теди, която вече е пораснала и ходи на детска градина. Нейното братче Илия, кръстен на съпруга на Караянчева, се роди в разгара на извънредното положение тази пролет – на 19 март. Илия-младши проплака в София в ръцете на професионалистите от „Майчин дом“, а Караянчева успя да опази новината, че дъщеря ѝ Калина е бременна повторно, през всичките 9 месеца.

Калина, Атанас и децата им също живеят в София. Тя e завършила УНСС и работи в известна фирма за подбор на кадри. В момента отново е по майчинство, за да се грижи пълноценно за новото попълнение в семейство. С нейния съпруг са ученическа любов и вдигнаха весела сватба в началото на септември през 2013 г., когато Караянчева все още бе депутатка от ГЕРБ. Тържеството беше в Кърджали – родния край на младоженците, но за да бъдат всички заедно, и младите се преместили в столицата.

Въпреки че парламентарната шефка е крайно ангажирана с дела, винаги намира време да посети малчуганите. Досега винаги е прекарвала летните си отпуски с по-голямата внучка Теди, с която обичали да танцуват хора и ръченици, а като грижовна баба и отлична кулинарка Цвета винаги я гощавала с любимите ѝ мекички”.

Съпругът на ПКП също е впрегнат в тази сладникава мазнотия.

Мустакатият  рогоносец, вместо да зашлеви някак си ББ за вулгарното му отношение към бабата на общите им внуци, е приобщен чрез тази снимка към акцията на солидарност в рамките на това семейно унижение.

Това ли е “семейството”, с което ББ се похвали след “развода” му с Цветанов?

 

pastedGraphic_1.png