ПКП в ПИК

 

Във виртуалния официоз на властта ПИК слагат следните две дини под една мишница: тя си пази внучетата от хорските очи. Но ги демонстрира в “агенцията” , която претендира да бъде най-четената у нас (  ако не и на Балканския полуостров)  в епохата на великото строителство на Банкянския поток.

По почина на своя вожд, който даде тон как да се умилява аудиторията с подобни снимки,  ПКП употребява внучетата си в публичността като форма на самозащита срещу вълната на презрение, която самата тя предизвика срещу себе си.

ПИК за ПКП:

“Желязната лейди на ГЕРБ – председателката на Народното събрание Цвета Караянчева, се разтапя единствено пред своите две внучета. Щастливата баба пази далеч от хорските очи най-свидното си, своите наследници, но отделя всеки свободен от работа в парламента миг за тях.

„Ретро“ се сдоби с уникален семеен кадър, на който малчуганите, в компанията на баща си Атанас, позират на детската площадка. Цвета е баба на две внучета. Първородната от тях е Теди, която вече е пораснала и ходи на детска градина. Нейното братче Илия, кръстен на съпруга на Караянчева, се роди в разгара на извънредното положение тази пролет – на 19 март. Илия-младши проплака в София в ръцете на професионалистите от „Майчин дом“, а Караянчева успя да опази новината, че дъщеря ѝ Калина е бременна повторно, през всичките 9 месеца.

Калина, Атанас и децата им също живеят в София. Тя e завършила УНСС и работи в известна фирма за подбор на кадри. В момента отново е по майчинство, за да се грижи пълноценно за новото попълнение в семейство. С нейния съпруг са ученическа любов и вдигнаха весела сватба в началото на септември през 2013 г., когато Караянчева все още бе депутатка от ГЕРБ. Тържеството беше в Кърджали – родния край на младоженците, но за да бъдат всички заедно, и младите се преместили в столицата.

Въпреки че парламентарната шефка е крайно ангажирана с дела, винаги намира време да посети малчуганите. Досега винаги е прекарвала летните си отпуски с по-голямата внучка Теди, с която обичали да танцуват хора и ръченици, а като грижовна баба и отлична кулинарка Цвета винаги я гощавала с любимите ѝ мекички”.

Съпругът на ПКП също е впрегнат в тази сладникава мазнотия.

Мустакатият  рогоносец, вместо да зашлеви някак си ББ за вулгарното му отношение към бабата на общите им внуци, е приобщен чрез тази снимка към акцията на солидарност в рамките на това семейно унижение.

Това ли е “семейството”, с което ББ се похвали след “развода” му с Цветанов?

 

pastedGraphic_1.png

 

 

2 мнения за “ПКП в ПИК”

  1. Борисов залага всичко, за да продаде българския сегмент на “Турски поток” на САЩ
    Независимо от последната отчаяна офанзива, премиерът няма да може да изпълни ангажиментите си към Путин за завършване на “Балкански поток”
    Илиян Василев

    https://clubz.bg/104491-borisov_zalaga_vsichko_za_da_prodade_bylgarskiq_segment_na_turski_potok_na_sasht

  2. Горките внуци. Не ми се мисли какви подигравки ги чакат най-късно когато тръгнат на училище. Дано простата им баба дотогава се е пръждосала от публичното пространство, за да не й берат срама те вместо нея.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.