На крак, другарки и другари, да се преборим с Мата Хари

След като Бойко Борисов възкреси призрака на Мата Хари в интервю за един от най-уважаваните европейски вестници, е редно да се вдигнем на всенародно дирене на призрака, който вече броди и из Европа. Ето защо призовавам:

 

 

 

 

 

Давайте дружно другари 

да погнем Мата Хари

И кой, къде успее и завари

да разобличава Мата Хари

Народен съд да се стовари

връз демона на Мата Хари 

Законово да й припари

на тази подла Мата Хари

Полиция, военни и зидари

единни срещу Мата Хари

Да впрегнем всички наши твари

да гонят дирята на Мата Хари

Мобилизация и на гробари

да копат вдън земя за Мата Хари

Консервативни и хипари

да погнат дружно Мата Хари

Червени баби, седесари,

не я жалете Мата Хари

Единни срещу Мата Хари 

е кауза за млади и за стари!

 

 

18 мнения за “На крак, другарки и другари, да се преборим с Мата Хари”

 1. Оплаква се че Мата Хари му турила златни кюлчета и пачки с пари..Добре че не му е сложила риба в шкафчето – това според кодекса на камората означава че дните му са преброени.

 2. Ха-ха… И нищо чудно герба да излязат с обща снимка и разобличаваща и унищожаваща позиция.

 3. България няма алтернатива в политиката. БСП,като наследник на БКП е морално обременена органбзиация/партия. Дори и днес, в БСП има много антибългарски елементи. Давам пример….Македония- това са три войни на българкия народ за национално обединение- Балканска,Първа и Втора световна война. Днес в БСП има някакъв г-н Александър Симов, който споделя мнението на анти-българската пропаганда в Скопие, че България е била окупатор 1941-1944 г в Македония….Тръпки ме побиват при мисълта, че БСП спечели изборите и този господин стане външен министър на България ! Давам линк на предаването по ТВ Европа при мистер Алберт Коритаров, където личето Александър Симов от БСП хули България…..Между другото, през предаването на Коритаров се изходиха цялата анти-българска клиентела…то не бяха Кънев и БХК…Стефан Дечев….Скопиански авторитети….

  Давайте дружно другари

  да намерим Мата Хари

  сред партийци и другари !

 4. Цесекари и левскари – заедно да бием Мата Хари!

 5. Както биха се изокали в страната Нихон (Япония, де) пърфекто..
  Ех, Баце. Баце. да би спазил поне едно от 53-те публични отричания за: “Няма да вливам в политиката” не само не би ставал мине не мине ден за кашмер но и СЦЗ с бай Ставри. строг но справедлив би бил за теб само за бостанско плашило. Сега, не може и да се догадиш кой. кога и при какви обстоятелства няма да те “изтемари курвенската”. Каквото си е надробил. дойде време да го сърбаш. Много мина, мъничко остана. ДГД!

 6. Сутрин често слушам Георги Коритаров по ТВ “Европа”, защото няма голям избор в тези по-ранни часове, и от насочващите въпроси, които задава, внимателният подбор на събеседниците, които кани, винаги оставам с впечатлението, че този водещ (в една българска телевизия!) МРАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! Всеки път, когато подхване една от любимите си теми за спасяването на българските евреи, се опитва да ОМАЛОВАЖИ българския принос за това спасение, да докаже, най- често акцентирайки на съдбата на евреите в Македония и приетия под външен натиск закон за защита на нацията в България, че такова спасение НЕ е имало! (напр. няколкото интервюта с неблагодарницата Леа Коен и с други мазни номенклатурни представители на еврейската общност у нас.) В момента пък e “зациклил” и непрекъснато нищи темата за българското вето относно започването на преговори на РС Македония за присединяване към ЕС, но с въпросите си, вместо да търси решение на проблема, целенасочено НАХЪСВА и двете страни една срещу друга и така умишлено допринася за вкарване на преговорите в задънена улица и блокиране на евроинтеграцията на Западните балкани. Коритаров дава акъл македонската страна да наблегнела на “окупацията от страна на фашистка България” като аргумент за омразата им към “татарите, турците и монголите” и на отказа за регистрация на македонско малцинство в България, а българската страна съветва да не отстъпва от позициите си за езика, историята и българския корен на македонците. И по двата казуса (еврейският и македонският) “просветителските” му действия ВИНАГИ СЪВПАДАТ С РУСКИЯ ИНТЕРЕС, който е двете страни да са разделени от вражда, както и измислицата, че не българите, а настъпващата Червена армия била спасила българските евреи. (Това, че понякога в коментарите си по други, по- “частни”(т.е маловажни) теми си позволява по някоя и друга критика към путин и федерацията му, не променя факта за “съвпадението”, стриктното следване на генералната линия на руския интерес на Балканите)
  Не знам дали тази негова целенасочено вредна “просветителска активност” се дължи на семейни “коритарни” традиции (племенник е на Роза Коритарова, партизанка, секретар по идеологическите въпроси в ЦК на БКП, председател на профсъюзите и посланик в Швейцария) на руската гимназия, която е завършил или на сръбската славянска филология, но мисля, че предаването на Георги Коритаров, агент на ДС с псевдоним Алберт, задължително трябва да се слуша с едно голямо “наум” и да се отсява обективната информация от поръчковата му злонамереност към България и българския интерес !!!

 7. Но….. докато гоним Мата Хари
  И по спирки, и по гари
  Тиквун и неговите пунта-мари
  Току дочакали и февруари
  Тиквоч си прави с нас гаргари
  Угаждайки на свойте господари
  10г. ядем все същите попари
  Омръзнаха ни тез @@@нари

  Добре,че е ИВО да им го стовари….

 8. Ако не беше трагично, щеше да е смешно. Имала била госпожата едни петнайсетина минути да аранжира обстановката. Обаче това значи тя отнапред да е била подготвена с багажа за разставяне. ‘Ми ако човеко не се беше забавИл на интервю, а е в стаята и от вратата я почва, тогава какво правим с компромата. ОтидЕ та се невидЕ. Дълбоко подозирам, че поради крещящото противоречие в обясненията на любимеца на Меркел, въпросният вестник ще повтори интервюто. Вторият път ще го разиграят по-правдивоподобно, защото г-н Борисов сам по себе си може да е едното нищо, обаче FAZ все още не са си изгубили чувството за самосъхранение. Надявам се…

 9. Едно чекмедже се “аранжира” за 15 секунди. Заедно със снимането.
  Не в това е въпросът.
  ББ е сниман много повече от това, което ни показаха. На други снимки има неща, които няма да може да обясни с обстоятелството, че е мъж. Властта развращава. Развращава! Не е сгрешена тази дума, много буквално си е на мястото. ББ се опитва предварително да умаловажи снимките, които не сме видяли, защото знае, че там вече може да стане наистина отвратително, ако ги видим. Българинът не се гнуси от пари и злато, знае, че властта покрадва, но има неща, които не прощава.

  Снимките се показват не за да го свалят от власт, а за да го накарат да стои на власт до дупка и да подписва. Снимките са предупреждение – снимали сме те знаеш как и с кого.

  —-

  Към всички ловци и рибари:
  Уловете Мата Хари!

 10. До sms
  за всеки кризисен, критичен за руската имперска политика момент Кремъл има в България и другаде дълбоко покрити агенти за активиране. Някои от тях са невероятно камуфлирани, дори с крайно русофобско було. Както унгарския хомофоб – гей, наркоман и борец за путинския свят на консервативните семейни” ценности” в европейския парламент. Та, дали Сидеров, Коритаров или Чалгаря, или Толуп войводата, или “европееца” Борисов, или войните на “семейството” мъжки проститутки в Дарик, или Кошлуков ще покажат змийските си езичета не бива да ни изненадва. Трябва да ги очакваме с нетърпение, за да ги размажем.

 11. Най-маловажният факт тук е дали падьйшаха сам е прибрал пачките от Черепа в чекмеджето, или Мата Хари е влязла в отсъствие на падьйшаха и ги е оставила в чекмеджето, за да ги снима.
  Аз, уви, нямам никакъв поетичен талант, но ще добавя едно стихче, което си пеехме като деца:
  Напред, другари, смело
  да храним наш`то прасе дебело!
  (Sorry, нe се споменава Мата Хари, но пасва към всяка тема за Шайката).

 12. Верни гробари
  и мръсни курвари,
  арестувайте Мата Хари,
  преди да избяга в Карлови Вари!

 13. Всички гербави другари
  да държат изкъсо свойте Мати Хари
  после да не ги изкарат курвари
  и да изядат партийни шамари.

 14. @Любен Пандев
  Да, силно се надявам “да ги размажем”, както предлагате, но ми е някак тревожно, не толкова от факта, че съветските агенти на влияние у нас са много и повечето са на властови позиции, а от липсата на тяхна персонализирана властова демократична алтернатива, на саможертвени и почтени политици, които хората вече познават, имат им доверие и масово биха гласували за тях. Изборите наближават, вече трябваше да са известни имената на демократичните кандидати, да са представени на гражданите за одобрение и да са започнали срещите им с тях, за да включат предложенията им в програмите си. Пак закъсняваме и пак ще ни поставят пред свършен факт, ще оберат вота на гражданите разни трифоновци-простакесници, пчелички маи, руски патрЕоти, копейкини и магарета – зетьове на руски олигарси, които отдавна започнаха кампанията си!

 15. Другарки и дрогаре!
  Имам скромно предложение:
  На Мата Хари,
  кой както и където
  успее,
  хубавко да и го
  стовари!
  ——–

 16. Франсоа Вийон – Балада срещу завистливите езици
  В арсеник, в сяра, в негасена вар,

  във лава от олово и силиций,

  във лой и луга на продажна твар,

  в помия на прокажени старици,

  във черна смрад от скапани чепици,

  във пикоч и фъшкия на лихвар,

  във змийска кръв, кипяла барабар

  със злъчки на чакали и лисици,

  във нощното гърне на дърт знахар –

  да пържим завистливите езици!

  Във пяната на муле със самар,

  което е скопено със ритници,

  във лигите на котарака стар,

  без кьорав зъб, със белнали зеници,

  (затуй лови насън маймуни с трици!),

  и в дъното на запустял бунар,

  където хвърлят всяка гадна твар,

  (влечуги разни, че и разни птици –

  от тях повърнал би дори гробар!) –

  да пържим завистливите езици!

  Във гъст разтвор – за жива плът кошмар,

  в съсиреци на пуснати кръвчици,

  (кръвцица пуска кой да е бръснар,

  когато в ужас цъклите зеници!),

  връз пъп на непрощаващи змеици,

  в огнище на зараза, в гнойна жар,

  в кирлива сапунишка, в лют катар,

  в гнуслива пот на похотливи цици,

  (а те придават на бардака чар!) –

  да пържим завистливите езици!

  Сложи ни, Ваша милост, на кантар

  и нека пълни гащи всяка твар

  с това, което е било в паници,

  но първо във гюбрето на шопар –

  да пържим завистливите езици!

 17. Спинкат си сладко отговорни другари
  след секс с Мата Хари.
  Ако захвърлиш пистолета небрежно,
  за готварска рецепта на Мата си готов неизбежно.
  Ако сложиш пачки и кюлчета в чекмеджета,
  Мата ще ги покаже на цялата Планета.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.