Който иска руска руска ваксина е свободен да й се наслади в Русия

Доцент Ангел Кунчев си позволи нещо рядко в днешната русофилстваща България. То е далеч от значимостта на заветите на Кунчев, Васил Иванов ( Левски). Но е забележително в този контекст като за днешен важен държавен служител в превзетта от русофилите България.   

Докторът препоръча на българите, желаещи да се ваксинират с руската ваксина срещу китайския вирус, да отидат в Русия.

Пред БНТ:

„Ако искате руска ваксина, трябва да отидете да си я направите в Русия“, разясни Кунчев.https://barikada.info/ангел-кунчев-който-иска-руска-ваксина/

Беше обяснил това още по горещите следи на фалшивата новина за руската ваксина. На 17 август 2020 – та. https://nova.bg/news/view/2020/08/17/296702/кунчев-руската-ваксина-срещу-коронавирус-не-би-могла-да-се-ползва-в-европа/

“Обявената от Русия ваксина срещу коронавирус не би могла да се ползва в Европа с “този обявен механизъм на пускане, с почти липсваща трета фаза на доказване на безопасност”. Това обясни пред журналисти в Сливен главният държавен здравен инспектор доцент д-р Ангел Кунчев, цитиран от БТА. https://www.svobodnaevropa.bg/a/30788162.html

Русофилите у нас, които не искат да се преселват в Русия, спорят по техния си ирационален антинационален начин.

Проф. Ваня Добрева, преподавател в УНИБИТ, член на Национално движение “Русофили” и бивш заместник-председател  БСП , пита на 9 септември защо България не може да закупи ваксина от Русия, както това ще направи Унгария?!

Нали ви казах!

България не се дели на леви и десни, а на русофили и българи. Рус(к)ологиката го доказва. 

НА КОЛАЖА: Отговорът с чувство хумор от какви странични прояви на руската ваксина се опасяват самите руснаци, чиито президент Путин обеща да се ваксинира с родния продукт, но не го направи. 

11 мнения за “Който иска руска руска ваксина е свободен да й се наслади в Русия”

 1. Да, ама НЕ! Унгарските другари се одумват за руската ваксина. Дет се реди тарикатската: “Човекът взе парите, каза, ще гледаме да видим. Обади ми се в петък да ти кажа кога па да ми звъннеш” И те, така.

 2. Баш по темата.

  Две руски мишки бистрят китайският вирус. Едната пита другата:
  -Ти ваксинира ли се
  Другата сопнато:
  -Ти да не си луда. Нека първо я изпробват на хората.

 3. Мършавешки да им я достави. Нали продава евтино.

 4. Дали е просто съвпадение или не, но май Доц. Кунчев е единствен от високопоставените администратори в тази система, който не е бил повозван на задната седалка на джипката.

 5. Ето две карти, които паказват защо Русия подпали Украйна. Спред мен транзита не е главната причина, главната причина е тръбопровода, който минава през двете нови т.нdр “републики” , и по който тече природен газ за руско-турските проекти по дъното на Черно море. Това, според мен, е главната причина да окурипат и Крим.
  https://www.naturalgasintel.com/trump-turns-down-rhetoric-says-u-s-lng-will-compete-with-russias-nord-stream-2-pipeline/
  https://www.economist.com/europe/2015/01/15/only-connect

 6. Български футболист е отказъл да продължи кариерата си в Русия и е сключил договор с футболен клуб в Унгария, защото иска да живее в бяла държава.
  Очевидно Русия е бяла и добра основно за българските политици.

 7. Интересно какво е мнението на антиваксъра Сидеров за руската ваксина?! 🙂

  Волен от Ордена на антиваксърите поведе свещена война
  Нова роля за гения – да си отдъхнат студентите от НАТФИЗ, клекшоповете край института и много други
  Светослав Пинтев

  https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-volen-ot-ordena-na-antivaksarite-povede-sveshtena-voyna

 8. Унгария е получила съвсем “безплатно” цели 10 броя от руските ваксини за да ги тества в следващата половин година и ако ги харесат да почнат производство в Унгария.
  Русия е сключила договор с Южнокорейска фармацевтична компания за производство на 60 милиона броя ваксина, поради липса на капацитет за производството им в Русия. Съответно това от русофилистиците се превежда – Южна Корея е купила руските ваксини…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.