Вместо ръкави, прокуратурата запретна поли и обслужи човешките потребности на премиера

Новата 2021 година се очертава като ренесанс за акцента върху човешките права в политиката на САЩ в международните отношения.

А за България? 

Ако се съди по финала на 2020-та, следващата също ще започне с удовлетворяването на човешките потребности – конкретно на премиера Борисов. Той така определи причината за посещенията на жени в спалнята му. Няма любов, приятелство, връзка или флирт поне. Има човешки потребности, по собственото му определение пред “Франкфуртер Алгемайне Цайтунг”.

От проверката на прокуратурата кои жени са удовлетворявани тези човешки потребности на премиера разбрахме, че тя не е разбрала това. Най-вероятно не се и опитала да попита самия удовлетворен Борисов, който няма как да не знае кои удовлетворителки са го удовлетворявали. Освен ако всички те са играли с него еротични игрички с превързни очички.

Ако го бяха питали, имаше две възможности. Едната е да не знае имената им. Наистина не му се налага на толкова зает човек, комуто удовлетворяват човешките потребности за час, нощ или в паузата между мачлета и заседания на кабинета. 

Само че признанието, че не им знае имената, щеше да потвърди подозренията на злите езици, че става дума за класическа проституция.

Втората хипотеза, в случай, че прокуратурата беше попитала Борисов за самоличността на жените-удовлетворителки на човешките му потребности, предполага логично ползвателят на техните услуги да е наясно кои са били посетителките. И просто да ги посочи, за да бъдат разпитани как са пренесли парите и злато в дамските си чантички, удовлетворили са човешките му потребности, сложили са го да “спинка” ( след като на влизане са приспали бдителността на охраната ) и са го наснимали натурално без той, изтощеният, да забележи нищо.

Апропо, охраната със сигурност знае и без да е преминала специално обучение, че удовлетворителките на мъжките човешки потребности получават, а не носят ( огромни количества) пари, че и злато. Иначе се получава като във вица за скръндзата, който най-много обичал да гледа записаното от него порно отзад напред, за да се наслади на момента, в който удовлетворителките на човешките му потребности му връщат парите.

Прокуратурата явно не е проверила нито едната, нито другата хипотеза. Изводът е, че ни очаква ни още една година, през която тя също ще продължава да обслужва премиерските потребности . 

НА СНИМКАТА: “Ще вдигна икономиката до март, април “, показа как ще я вдига с вдигане на ръка Борисов във ведро настроение след като пребори китайския грип

8 мнения за “Вместо ръкави, прокуратурата запретна поли и обслужи човешките потребности на премиера”

 1. Наречете ме милиционер ако искате, но историята с Мата Хари е издънка от най-висш порядък, защото този път може да е било с цел дискредитиране, но следващият път Мата Хари може да вземе пистолета от нощното шкафче и да го използва срещу блажено-спящият.

 2. Генералният “прокурорин”-геЙшев е завършил школата за милиционери в Симеоново, НАЛИ! Същата милиционерска школа завършил и генералният ВОЖД на бандитустана-НРБ бокоТИКВАТА, НАЛИ!
  И двамата са милиционери, НАЛИ!
  Долу генералните милиционери-геЙшев, и бокоТИКВАТА……ДОЛУ!
  -ОСТАВКИ и за двамата!
  ОСТАВКА!

 3. Аз познавам още една Мата – Мата Космата!

 4. Ще цитирам едно обосновано предположение, което е убягнало на вас г-н Инджев, а така също и на прокуратурата.
  Имайки впредвид количеството и теглото на златото и парите заснети в чекмвджето, единствената жена, която може да ги пренесе е Искра Фидосова.
  Весели празници на всички!

 5. Любимият ми момент от българската политика.
  Филм:
  Заглавие – “УМИРАЙ ТРУДНО”
  Режисьор – Ахмед Демир Доган
  Участват – Ахмед Демир Доган, Октай Хасанов Енимехмедов и тълпа линчуващи талибани.
  Жанр – Екшън-комедия с елементи на политически трилър….

 6. Да не се повтарям, но определението “Мата Хари” е много неуместно по мое много скромно мнение. Не мисля, че е редно да се титулова(т) “Мата Хари” една нещастна жена или нещастни женици, натоварени да вършат работата на муле/мулета, да пренасят чанти с пари и кюлчета. Самия ББ ни показа как става. Няма да коментирам, че такава ще да е схемата – лептата да се занася от съпруги, вероятно красиви, срещу мъжката дума на МП, че няма да се възползва от ситуацията за да си задоволи човешките потребности. Сигурна съм, че е удържал на думата си, мъжката, дамите не са били ползвани за нищо друго, освен да носят чанти. Също съм сигурна, че тези, които са задоволявали “човешките потребности” не са тези, които са пренасяли чантите. Имам обосновано предположение, че някои съпрузи са се подсигурили с тези, а и не само тези, кадри. Не вярвам да бъдат разкрити самоличносттите на “мулетата”, които ББ произведе в Мата Хари. И народа се върза на плиткия номер и се фокусира върху “човешките потребности” вместо да търси сметка за чантите. Не познавам жена, която да опровергае да е Мата Хари. Моето скромно мнение е, че няма Мата Хари, има мулета в рокли, вероятно красиви и добри съпруги. Прокураурата няма да открие мулетата защото уж търси Мата Хари, а такава няма.

  Щастливи празници!

 7. Ако позволите, и аз да изкажа своето обосновано предположение за самоличността на фамозната Мата Хари, осквернила с кощунственото си и невождоугодно поведение Храма на елементарните човешки потребности на наш Батю.
  Първо име – Мария.
  Фамилията започва с буква от началото на азбуката.

  Светли и спокойни празници!

 8. Моята версия е, че Черепа е осигурил мадамата на Падишаха, познавайки вкусовете му по отношение на жените и по нея му е изпращал таксата “спокойствие”. Стражата на резиденцията е била инструктирана да пуска мадамата, ако ще и с куфар, защото е знаела, че не носи някой патлак. Тази жена със сигурноcт е ходила поне няколко пъти там, разучила е навиците на Падишаха и е докладвала на Черепа за тях (например, че след половия акт е толкова изтощен, че веднага заспива) и вероятно тогава Черепа я е инструктирал да щракне няколко снимки на обстановката около спинкащия Падишах, за да бъдат евентуално използвани за изнудване, когато се наложи. А къде е Мата Хари ceгa? В неин интерес е да е през девет планини в десета, така че поне по тази точка вярвам на българските “компетентни органи”, че не са я намерили.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.