Телеграфната агенция на Съветския съюз ( ТАСС) отново ни информира чрез нейните ретранслатори у нас какво става в САЩ

Невероятно и немислимо събитие се случва през последните часове в САЩ, където привърженици на популисткия президент Тръмп нахлуха в храма на американската демокрация. Подробности…по-късно. 

Телевизиите предават пряко от Вашингтон. Някои от българските -също. 

Не и БНТ, която не сметна за необходимо да си прекъсне забавната програма.

Агенциите се надпреварват. Сред тях , разбира се, е и Телеграфната агенция на съветския съюз (ТАСС). И точно тя се оказа меродавният източник за нашенската агенция Фокус.

“ТАСС: Протестиращи са нахлули в сградата на Конгреса на САЩ”

6 Януари 2021 | 21:46 | Агенция “Фокус”

pastedGraphic.png

Снимка: ТАСС

 

11 мнения за “Телеграфната агенция на Съветския съюз ( ТАСС) отново ни информира чрез нейните ретранслатори у нас какво става в САЩ”

 1. Когато журналистите се обърнаха към бат Боико какво се слъчва в Америка
  на чисто англиски тои отговори
  -“Not my monkeys, not my
  circus .”

 2. Което ф буквален превод
  нито маймуните мои
  нито цирка е мой

 3. Какво падение на загубилия , който нарцистично жертва мира в собствената си страна за да удовлетвори комплексираното си Его. Дали зад всичко ,което се случва прозират мръсните ръчички на онези дето пиха шампанско преди 4 години в империята на Злото се питам . Такъв ПОЗОР за “президент” тази велика страна не е имала през цялата си история . Надявам се , колкото и да иска “да се помилва сам ” , след 20 януари да си получи под една и друга форма Заслуженото !

 4. Сега вече и слепите ще видят, че Тръмп е руски проект.

 5. Чакам да чуя от телевизиите ни (тасс ) кой е вторият спечелил . Нема нищо. На тръмп са му дали последна задачка от масква: да сее раздори и разделение. Айде наздраве за тоталния крах на човечето тръмп . Ще е интересно каква ще е съдбата му след изборите.

 6. Честит имен ден! Желая ти никога да не се изморяваш, докато тичаш към най-високите върхове и много мъдрост да имаш, за да знаеш кога и къде да се спираш, но не за почивка, а за да видиш колко много си постигнал!

 7. На Тръмп толкова много му се искаше да бъде като Путин – да прави каквото си иска и никой да не му противоречи. Това са мокрите мечти и на доста други психопати на власт – за това е цялото възхищение и биене на чела в пода колко бил велик.

 8. Това, че БГ медиите цитират тасс е норамлно. Все пак от там “новините” идват значително по-евтино отколкото от Ройтерс например. А това въобще не е без значение за пастирите на мисирките.
  Но не е ли забавно да се видят хора, които се дефинират като демократи да подкрепят марксистите от Антифа и БЛМ и да обвиняват Тръмп за това, че бил руски проект. За последното няма никакви доказателства, въпреки годишното разследване по темата. Когато марксистите нападаха федералните съдилища тези демократи по душа не забелязваха това. Когато години се разпространяваше лъжата – “системен расизъм” Туитер не слагаше маркер, че това е лъжа. Когато Тръмп наричаше коронавируса – китайски вирус и твърдеше, че Китай лъже за смъртноста и опасноста, то всички му се смееха. Днес когато той е на изхода на белия дом някой антитръмп медии започват да признава за лъжите на Пекин а и за това, че вируса е много вероятно да е изкуствено създаден в лабораторията в Ухан (финансирана от Обама) и изпуснат от небрежост (за сега). Въобще, ако търсим руско влияние е добре да го търсим при хората като тях – с двойни стандартни и харесващи “нашия човек” без значение дали е боклук или е човек.
  Забавното е, че след 20-ти когато Джо стане президент ще започнат големите разочарования за антитръмп интелектуалците. Най-голямото разбира се ще бъде темата Русия. Там ще се извърши плавен преход от изхабения Путин към следващия диктатор, който няма да наруши традицията и ще започне войни, с любезното съдействие на чичо Джо, който не би пропуснал шанса да прибере някой друг милиард.

 9. изказвания на руски депутати трасират следващите направления-северен Казахстан и Белорусия.При Обама бяха Южна Осетия,Грузия,Абхазия,Крим,източна Украйна,Приднестровието,Сирия,ЦАР,Либия,Венецуела,ядреното спшоразумение с Иран-пълна пунта мара.Гледайте какво ще стане.

 10. Не се излагай, на мегдана, като всред истините да споменаваш и лъжите, та ако мине. Това е стар и изтъркан похват. Иска ти се явно да оправдаеш рижавия пуяк чрез „едногодишното(!) разследване на руската (му) връзка“, при което доказателства няма(ше). Интересно, след като бързо спря разследванията поради подмяна на всички, които можеха да го направят и остави само калинките, наистина се оказа, че няма. Подобно нещо се очаква и при ББ, точно поради същите причини. Ще ги проима, бъди сигурен и в двата случая. Още в началото на тази година, ако е хаирлия! Дали чичо (ти) Джо е „пропуснал да прибере някой и друг милиард“, не е сигурно, но за разлика от бъдещата форма, Тръмп в миналото е прибирал много милиарди като е ползвал фалиралите си хотели и клубове за добре платени обществени мероприятия. Прочети изявите на прочутата ни оперна дива от САЩ, където всичко го е добре описала! Как ще се развият бъдещите събития с Русия още не е ясно, но предполагам не така благоприятно както при Тръмп. Важно ще е обаче, ако при смяната на сегашният руски диктатор България смогне веднага да смени руската си нагласа така, че в бъдеще политиците ни да спрат не само чупките в кръста, а и постоянното плащане на всичките руски прищевки.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.