Румен Радев и Корнелия Нинова споделят удоволствието да са в компанията на кремълския любимец Костадин Костадинов

Президентът Радев декларира днес специалното си отношение към социалистите с думите, че никога не е забравил ангажиментите си като тяхна кандидатура. Каза това като домакин на Корнелия Нинова в рамките на консултация за предстоящите парламентарни избори, но с явната цел да си осигури отново подкрепата на БСП и лично на Нинова на предстоящите президентски избори.

Ангажименти! Тази дума сметна за необходимо да употреби най-откровено държавният глава, че да го разбере и най-съмняващият се червен избирател.

 

 

 

 

Видя се по-рано, че един от ангажиментите, който е поел, включва да ангажира президентската институция и със съюзници на социалистите по национал-социалистическа линия, макар да става дума за “клиенти” на друга институция в рамките на съдебна процедура във връзка с обвинения за изборна измама и присвояване на пари в особено големи размери.  

 

 

 

 

Срещата на президента Радев с Костадин Костадинов като лидер на партията “Възраждане”, оспорвана в момента пред съда като легитимен политически субект, започна в същия кабинет с “царственото приветствие” от страна на Радев: ” за нас е удоволствие…”.

 

За Нинова, види се от площадните й снимки, също е удоволствие да се среща с другаря си по обща борба на русофилско-националсоциалистическия фронт. Удоволствие е видимо и за любимеца на Кремъл, откроен от Москва като единственият българин, чийто коментар ( с типичната за него русофилска злоба срещу несъгласните с нея българи)  беше сметнат за достоен за публикуване в официалния сайт на посолството.

 

8 мнения за “Румен Радев и Корнелия Нинова споделят удоволствието да са в компанията на кремълския любимец Костадин Костадинов”

 1. А от стената Васил Левски и Стефан Стамболов оглушително мълчат!

 2. символично е,че и двамата намират смъртта си с руска помощ -опората на Копейкин.

 3. Едва ли е удоволствие да загубиш московската подкрепа за сметка на нещо като Копейкин, да ме прощавате за грубият език и липсата на възпитание.

 4. Извинявм се за новото включеане а и на всичкото отгоре не е по темата. Но си заслужава. Н-ото доказателство как “консервативни патрЕоти” по света и у нас хвърлят трици и ловят мяймуни в мъглата. Поздравление за Мая Младенова!
  https://offnews.bg/medii/kakvo-e-lazha-i-kakvo-e-istina-v-novinite-che-pelosi-zabraniava-dzhen-743765.html

 5. @Georgi Nikolov
  12.01.2021 в 17:30

  Прочетох с удоволствие изложените фати в дадения от Вас линк, благодаря!
  А ето и незакъснелия отговор…
  На новите”консерЪватори”…

  https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-de-profundis-novata-normalnost-ili-ah-tozi-gaden-penis

  Найс, а?
  После, откъде идвала хибридната пропаганда.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.