Руският посланик Макаров си изстреля патроните, заменят го с другарката Митрофанова

Елеонора Митрофанова!

https://www.mediapool.bg/putin-prashta-saratnichka-na-irina-bokova-za-poslanik-v-bulgaria-news316896.html

Москва сменя ( или вдига) в София гарда – с персонализирано представителство на фантасмагорията, наречена Асгардия. Това е космическа държава, измислена в Русия.

Държавно лице на тази  налудност  е Митрофанова. Назначена е да замени в София посланик Макаров, който си изгърмя патроните. Оттеглят го в резерва.

Международното рекламиране на бъдещата космическа държава Асгардия се състоя в Париж през 2017 година под крилото ( или егидата, ако ставаше дума за бога на войната Марс и неговия щит) Ирина Бокова.

Митрофанова е била почетен гост на шоуто, на което е рекламирано  създаването на бъдещата ( руска по замисъл) космическа държава.

Бокова е по онова време на шеф на ЮНЕСКО. Триумфира на този пост с активното лобиране на руския троянски кон Георги Първанов, обслужващ сложна московска комбинация за елиминиране на конкуренти. Някои от тях, като египетският  министър на културата Фарук Хосни – чрез компромати. Други, като руската кандидатура Ялександър Яковенко, бяха жертвани в дамския гамбит. 

Многократно съм писал  за това. Дори бях интервюиран по темата от “Ню Йорк таймс”.  

Those who dislike Communism in this country are not happy about her promotion,” Ivo Indzhev, a Bulgarian political blogger, said in a telephone interview. “For people in this region, her appointment sends the message that the West can swallow someone’s Communist past very easily but can’t abide an Arab who is anti-Israel.”

A reader on Mr. Indzhev’s blog lamented that while even some people in censorship-prone Egypt had dared to criticize Mr. Hosny, the establishment in Bulgaria had chosen to gloss over Ms. Bokova’s past.https://www.nytimes.com/2009/09/24/world/europe/24unesco.html

Другарката ( на Бокова) Елеонора Митрофанова е на видно място на презентацията, редом с болната от съветска носталгия Валентина Терешкова.

НА СНИМКАТА: Митрофанова със златните обувки

https://www.ashurbeyli.ru/chronicle/article/v-parizhe-vrucheny-nagrady-uchrezhdennye-yunesko-i-16956

 

9 мнения за “Руският посланик Макаров си изстреля патроните, заменят го с другарката Митрофанова”

 1. Попаднах на статия, възхваляваща Миг 17, в която навсякъде терминът “съветски” беше заменен с “руски”. Журналистическо невежество или рафинирана пропаганда?
  Дали да не започнем да наричаме МОЧА Паметник на руската армия, та да ни разбират по-добре?

 2. Подкрепям изцяло предложението на Караиванов. Даже, конкретно по темата, ще бъда пределно откровен. Както и ще да ви звучи долното.
  Какво може да чакаме от превтасалата от всяка г.т. тьотка, де да бяха само златните ѝ “буки” на кариерна простакеса. Издънка на “образцово” номенклатурно съветско семейство, щерка на генерал от КГБ, образец на съвременна корупция на ватнишките “бели якички” и на всичкото отгоре Баце който има железен прицип: “Куче кокал не прескача” ще му се наложи бая да се напъне и преглътне наедро отвращението си (дотолкова, докалкото го притежава) за да припознае в нея нещо по-различно от “нашенска” Мата Хари.
  Пускам нарочно тук споделено от Христо Иванов във фейса. Ако въобще бъде докладвано за него на Н.Пр. тов.митрофанова, тя сигурно артистично би разперила ръце както по-предишния пасраник исакова който на въпрос какво мисли за корупцията в България отговори подобаващо: “А, туй не е моя грижа. Ония от Брюксел да се оправят с вас”.
  https://offnews.bg/politika/hristo-ivanov-na-gerb-dps-i-patriotite-balgarite-v-chuzhbina-ne-im-744083.html

 3. За да има подобаващо равновесие между САЩ и РФ, възможно е да очакваме от нашия еквилибрист да разцелува и Матрьошката. Нищо не му пречи, ни акъл, ни образование.

 4. За да им подобаващо равновесие между САЩ и РФ е необходимо да очакваме от нашия еквилибрист да разцелува и Матрьошката. Нищо не му пречи, ни акъл, ни образование.

 5. Предлагам занапред да наричаме дъщерята на генерала от КГБ ТОВАРИЩ МУТРОФАНОВА (или МУУТРОФАНОВА) щото подхожда повече на наглата й морда и на начина, по който ще действа !

  Изборите на 4 април са първият тест за новите хибридни оръжия на посланик Митрофанова
  Пратеникът на Кремъл трябва да препакетира в нова опаковка имиджа на Русия

  Михаил Найденов, експерт по национална сигурност

  https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-izborite-na-4-april-sa-parviyat-test-za-novite-hibridni-orazhiya-na-poslanik-mitrofanova

 6. След победата си в България на икономическия фронт, дължима и на Макаров, идването на Мутрофанова бележи разгръщането на рублоядите за довършваща битка за разгром на българското общество и на културния фронт. То битка едва ли ще се състои защото за всяка битка са нужни поне двама. Освен ако мултикултурната Мутрофанова не реши да се боксира с образа си в огледалото.

 7. до Georgi Nikolov, благодаря за информацията относно Христо Иванов. За мен е много важно един общественик, още повече кандидат за партиен лидер на партия при изборите, да покаже еднозначно мнението си за Русия. Особено когато противопоставя българските интереси на руските. Естествено, само едно изказване и то в последно време е малко, но от другите му действия все пак би могло да се съди за неговата надеждност. От тази гледна точка търся мнението и на личности с изграден стабилен имидж, защото постоянно бъркаме в торбата със змиите. На Вас също благодаря за руски линкове, с което мога да разбера, че има руснаци с не-изкривени души.

 8. Оставам с впечатление, че не всички харесват приличащата на учителка по руски посланничка…
  Дали Борисов си спомня милата ученическа песничка “Здравствуйте наша Светлана, бие звънчето за вас”? Много ще е подходящо да я тананика, докато я целува….
  Ако песничката е за Татяна, не ми се смейте, отдавна не съм я чувал….

 9. Коментар на Илиян Василев за новата посланичка на Руската федерация в България товарищ Мутрофанова:

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.